|
Diş hekimi Hamza Keskin Ağız ve Diş sağlığı sorularınızı cevaplıyor.. (7. sayfa)
-
-
İyi akşamlar tek diş eksikliğinde sabit protez kötü bir yöntemmidir implant tedavisi şartmıdır -
Hocam merhaba. Bir şey sormak istiyorum, çocukken yaşadığım diş küçültülmesi sırasında diş oyan aletin sinirime gelmesi ve beni acıdan zıplatması sonucunda, 20.yıldır önlenemeyen, kalp krizi hissi , tansiyon düşmesi, bayılma hissi geliyor diş hekimine gitmem gerektiğinde. Ve gitmiyorum yıllardır.
Geçenlerde oluşan şiddetli ağrı sonucu muayeneye gittim sağ üst arka tarafta dişim oyulmuş, kanal tedavisi dediler, diş kökleri karışık dediler röntgene bakıp. Ben de korkudan tedavimi olmadım yine.
Kanal tedavisi acılı bir işlem midir? Ve tedaviye gitmeden önce çeyrek dideral içip gitmemde bir mahsur var mıdır? Aşırı fobim olduğu için ilaçsız gitmem mümkün değil çünkü..?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence onu dideral yazan doktora sormalısın, amaalıp gitmende bir sakınca yok. Bir de hangi şehirdesiniz acaba, ona göre güvenle acısız işlem yaptırabileceğiniz bir kaç kişi önereyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X