Şimdi Ara

Diş hekimi maaşları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
5
Favori
10.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam bir trollsün diş tıptan zor öyle mi PSUDUALJSKSJ yazık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unnecessary tension kullanıcısına yanıt

bu konuda haklsınız bu arkadaş tembellik yapmış 3 yıl devlete atama bekleyeceğine özel sektörde asgari ücret vs umursamadan kendini geliştirebilirdi

• tip yazacagina dis yaz, siralamada yuksek olan daha iyi para kazanir algisindan cikin artik disten 2 tanidigim mezun 7-8k lara ise basladi

• ssg08 kullanıcısına yanıt

@Ribas0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafagpp M kullanıcısına yanıt

hocam istediniz gibi düşünün ben sadece kendi fikrimi beyan ettim hemen linçlemenize gerek yok zaten yazıcaksanız kararlıysanız beni dinlemeyin bile ama bana kalırsa evet daha zor en büyük sebeplerinden biride ekonomik zorluğu yıllık 2 3k lık malzeme alıyorsun vs. ayrıca el becerisini çok isteyen bir bölüm ben şahsen diş okuyamazdım

Dostum okumadan nereden biliyorsun diş tıptan daha zor diye.Yani okuyup bunu desen saygı duyarım ama okumadan yorum yapmak tuhaf olmuş.Insan ağız yapısı tıpın da ilgi alanına giriyor,onlar da çalışıyor o konulara.

Hocam para konusunu bu ikilemde açmanız büyük hata. Tus dershanelerinin ücretlerinden haberin yok sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam okumuyorum diş evet ama arkadaşım var okuyan ordan biliyorum bana şahsen zor geldi anlattığı şeyler dişcilerden kokmuş dişler toplamak onları yıkamak mumdan sabundan diş yapmak ekonomik olarak zorlanmaları vs siz zorluğu teorik olarak görüyorsunuz sadece ben bunları duyduktan sonra diş hekimlerine olan saygım çok arttı ve hakkettikleri ücretleri almadıklarını düşünüyorum bunu beyan ettim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafagpp

Hocam para konusunu bu ikilemde açmanız büyük hata. Tus dershanelerinin ücretlerinden haberin yok sanırım

hocam şöyle bir şey var tusdershaneleri bir ticarethane olduğu için erken kayıt vs indirim koparabiliyorsunuz ama malzeme alırken kura göre malzeme alıyor dişciler her geçen gün kur artıyor masraflarıda artıyor bence ikisinin masrafına bakarsak diş hekimliği daha ağır basıyor

• maaş çok merak edildiğinden birkaç örnek vermeye çalışayım, özelden linkini atmış arkadaşlar konunun özelden yazmak yerine buraya yazıyorum.

amcam, aslında annemin amcası.. hacettepe mezunu, muğlada yaşıyor popülasyonu fazla olmayan bir ilçede 2 hekimiyle birlikte aylık geliri muhtemel 50-60 bin tl arasında. muhakkak dönemden döneme değişiyordur. pandemiyle birlikte devletteki diş hekimleri filyasyona çıkınca özelde hasta patlaması yaşandı o dönemde nöbetçi vs aldı mesela..

geçen sene mezunlarından tanıdığım bir abimiz, mecidiyeköy civarında başladı 5-6 bin tl + performans primi. ilaveten cumartesi mesai ücreti vs diyordu.

alımlı ve güzel bir ablamız ise unkapanındaki medipol'ün diş hastanesinde. asistana sizden çok alıyorum ne gerek var dusa tarzı muhabbetle takılmış, performans yok sabit 9 bin maaş.

devlete gidenler var, onlar malzemelerin yetersizliğinden ve hastaların tutumundan oldukça şikayetçi orada o kadar farklı ki maaşlar fakat 7200 den başlıyor işte onu da 8/1 diş tabibi maaşından görebiliyoruz hepsi farklı bir şey söylüyor adsm mi yoksa devlet hastanesi mi o bile değişiyor.

pandemi sebebiyle dus 2 defa süre olarak ertelendi mart 2021 de gerçekleştirildi, tercihler yerleşme vs derken çok sevdiğim bir ablamız selçuk radyolojiye gitti. maaşı söyleyeceksin değil mi vs diye takılmıştım, ilk ay neredeyse oryantasyon gibi geçti maaş var mı dedim yerleşme olduktan belgeleri teslim ettikten sonra süreyi hesaplamışlar 2 aydır yatıyor dedi 7900-8000 bandında normalde vergi dilimine girmezse 8265 tl imiş.

++ tüm bunlara ilaveten bizim protez asistanı para manyağı bir abi var, 2 farklı klinikte çantaya çıkıyor. adam boş vaktinde cebinde binance, borsa kovalayan bir tip. bi çay ısmarla desek param yok der ama mercedes b180 amg'si var. bilerek arabayı otopark'a çekip prof gibi yürüye yürüye gidiyor

hacengtepeli o şişkoya bir şey demek istemiyorum, kanalın adı "alanında iş bulamayanlar" videoya şöyle başlıyor bizde alanında iş bulamamak diye bir şey yok da.. sjsjs ulan işin ne orda o zaman dombili baykuş?

++ bunun dışında ayol ben mezun oldum, o esnada açıktan atama kurası gelmedi e dus da düşünmedim doktora desen alakam yok hmm özel klinik de açamam e başvuracağım yerleri de ben beğenmiyorum vs tribine girerseniz kusura bakmayın da size gökten zembille kimse buyrun efendimiz yüce şeyhimiz pirimiz bu size layık değil ama diye yaklaşmaz..

daha da para konusunu konuşmayacağım,

diş hekimliğinde çeneniz ve eliniz iyi iş yapıyorsa kazanırsınız..

benim ne el becerim var ne de sosyal zekam var ne ikna kabiliyetim var diyorsanız bu işler zor yaklaşmayınız tıpkı o hacengtepeli eleman gibi..

1 tl’ye çalışan varmış abee demek absürt, biz burada anca ortalamayı konuşabiliriz.

diş tabibi maaşı ortalama 7-8 bin
    uzman diş tabibi maaşı ortalama 12-15 bin

cheers my darling..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 3 Ağustos 2021; 13:50:38 >

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

hacengtepeli eleman kim hocam ben bilmiyorum

Borsa+hekimlik  

Çok iyi açıklamışsın hocam ortodontist akrabam haftada toplasan 3 gün çalışıyor ve müthiş parası var (bu uzman ama olsun

• Youtube videosundan bahsediyor

• dostum maaşından önce mesleğin kendisini araştır, öğren. kendini geliştirebileceğine, birçok sıkıntısına tahammül edebileceğine ve severek yapacağına inanıyorsan yaz. maaş kafasıyla yazarsan söve söve okursun ki zaten de mezuniyet sonrası devlete atanmak için yırtınırsın. özelde de yeni başlayanlar genelde asgari ücretten bi tık fazlayla başlar.(tabii ki çok daha fazla paralarla başlayanlar da vardır. kaliteli okullarda yüksek ortalamalı ve tanıdıgı olanlarla gariban düşük ortalamalı adam aynı yerde çalışmaz bu ülkede :)) işini iyi yapan, şansı ve maddiyatı yolunda giden de kolayca sıyrılır güzel paralar kazanmak için yolunu açar. maaşlı vasıfsız yerimde seken bir eleman olurum diyenlere uygun bir meslek değil. bu arada ben 24 yaşında devlet memuruyum. konuyu görünce yazarım dedim çok değişik yorumlar var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 3 Ağustos 2021; 14:19:36 >
    Hocam diş ile ilgili yazılarınızı bir başlık altında linklerini paylaşarak birleştirseniz çoooooook iyi olur. Size çooook dua ederimmmmm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

dostum maaşından önce mesleğin kendisini araştır, öğren. kendini geliştirebileceğine, birçok sıkıntısına tahammül edebileceğine ve severek yapacağına inanıyorsan yaz. maaş kafasıyla yazarsan söve söve okursun ki zaten de mezuniyet sonrası devlete atanmak için yırtınırsın. özelde de yeni başlayanlar genelde asgari ücretten bi tık fazlayla başlar.(tabii ki çok daha fazla paralarla başlayanlar da vardır. kaliteli okullarda yüksek ortalamalı ve tanıdıgı olanlarla gariban düşük ortalamalı adam aynı yerde çalışmaz bu ülkede :)) işini iyi yapan, şansı ve maddiyatı yolunda giden de kolayca sıyrılır güzel paralar kazanmak için yolunu açar. maaşlı vasıfsız yerimde seken bir eleman olurum diyenlere uygun bir meslek değil. bu arada ben 24 yaşında devlet memuruyum. konuyu görünce yazarım dedim çok değişik yorumlar var :)

Ben de 23 yaşında öğretmenim. Yurtta nöbet de tuttuğum zaman maaş 8k’ya kadar çıkıyor benim. O kadar çile çekip de aylık 10k almak da ne bileyim

• 2 yıl önce mezun olan bi arkadaşım özel muayenehanede çalışıyor.

3500 net maaş + muayene ettikleri hasta sayısına göre pay alıyorlar. İzmirde ortalama 8-10 bin kazanıyorum diyordu. 17 bin gördüğü de olmuş mesela.

• İşini güzel az da olsa ilgili yaptıktan sonra diş hekimliği güzel paralar kazandırdığını gördüğüm diş hekimi arkadaşlarım var .her bölümde olduğu gibi olay sektöre kendini iyi hazırlayabilmekte...

şu metnin alnı olsa da öpsem yemin ederim .... kendine güvenen sevebilecek olan idealist olan varsa buyursun gelsin ama yeni açılmış fakültelerden falan çok medet ummasın . İşini seven en iyisini yapmaya çalışır mükafatını da alır zaten . tıpta da dişte de 2 uç nokta var . tıp için sabahtan akşama kadar bir masada oturup parol yazabilirsiniz veya ameliyatlara girip güzel işler yapabilirsiniz . aynı şekilde diş için de sabahtan akşama kadar elinizde davyeyle diş çekip durursunuz ya da üstteki Binance abi veya asistan abla gibi başlar muayenehanenizi de açarsınız ameliyat da yaparsınız tedavinin de kralını yaparsınız . seçim elbette sizin .

Hocam size mesaj atamıyorum. Uygulamayı pek bilmiyorum bu yüzden bu hata benden mi kaynaklı yoksa mesaj almamak sizin tercihiniz mi böyle bir ayarlama yapılabiliyor mu bilemedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.