Hocam egedeyim ben Bence dusa girecekseniz çok da dert etmeyin hiçbir uzman diş hekimi maddi sıkıntı çekmez kolay kolay Diploma bence önemli ama ortalama fakültelerden de çok başarılı olanlar oluyor bölüm size göreyse dert etmeyin bence |
diş hekimliği (2. sayfa)
-
-
Çok fazla mezun var. İşin garanti değil. 5 sene zor bir eğitim alıcaksın(en stresli bölüm diyorlar diş için) üstüne işsizlik falan derlerse sıkıntı. Kliniğini açarsan, DUS u kazanırsan sıkıntı yok. Rahat rahat yaşarsın. Hep kendimi diş hekimi olucakmış gibi hissediyordum. Şimdi kafam bulanık. Yazılımcı olup kendimi geliştirip evde oturarak daha fazla para kazanabilirim. Bilemiyorum karışırık durumlar. Ama havası cıvası hoş ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğiniz işsizlik mevzuları top ünilerin mühendislikleri hariç kalanlarda da var ben de o yüzden dişi düşünmeye başladım zaten. bi de yazılım sektörü sürekli kendini güncelle mezun olduktan bile gelişmeleri takip et vs bana çok yorucu ve uzak geliyor tabi sevip yapana saygım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de ege diş başlıyorum özelden iletişime geçebilir misin hocam benimle?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aga şu var. Müh'de kendini geliştirirsen cv dolarsa çok rahat iş bulursun. Ama dişte ulan düşünüyorum. Ben nasıl kendimi geliştirebilirim, Nasıl kendimi kanıtlayabilirim? Aklıma bir şey gelmiyor. Bakalım ben ilerde devlette dişe daha fazla kontenjan vericeklerini düşünüyorum. Aile hekimlikleri de işsizliği engeller.
Mühendislikte de kolay değil ki hocam
Bence mesele bölümlerde değil ülkenin sorunlarının mesleklere ve bölümlere de yansıması tamamen
-
bu aile diş sağlığı merkezleri vs derken istihdam artar mı sence benim anladığım hastanelerde dişçiye ihtiyaç var ama devlet atamıyor çünkü bi diş çektirmek için bile aylar sonrasına anca randevu var bi düzenlemeyle eski günlerine döner mi diş hocam
Devlette çalışacaksan hayır
bir kaç tanıdığımız var önce yanlarına girip 2 3 sene işi öğrenip arkadaşlarımla klinik açma gibi bir şey de yapabilirim bilmiyorum 5 6 yıl sonrasını hesap edemiyorum
Devlette çalışacaksan öğretmen maaşına yakın git öğretmen ol daha iyi tatili var.
Özelde bilmiyorum kazanan kazanıyor tutturup bi şekilde ben küçük şehirde hiç öyle ortak açan görmedim arkadaşıyla.
Çirkinsen hiç girme bence özele falan
Dönebilir ama asıl etken bence seçim ve ülkenin ekonomik durumu
-
Hocam bütü tokatladınız mı
Birkaç seneye tıpı geçebilir aha buraya da yazalım
Dişte genelde para özelde döndüğü için bu aslında bir nevi özelciler için olumsuz haber. Ancak halk ve kullanış için iyi
Evet hocam sen naptın
-
Hallettim hocam final sağolsun
Göz kırparak yapılacak sıralamayı yapanların mühendislik yazıp kendisini avutma şekli diye yorumladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X