Şimdi Ara

diş hekimliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda pek konusu göremedim. mesleğin son durumu nedir yazılmaz mı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam eskiden berberlerin yan dal olarak yaptıgı bi işmiş.

fazla bi gelecegi yok

yazılmamasını tavsiye ederim

• Seviyorsan yazılır. Bu tüm meslekler için geçerlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devlete atama kura ile. Boşta kalan arkadaşlarımı biliyorum. Özel sektör kapıları ise her daim açık. Diş hekimine verdiğim paranın miktarına hiç bakmam. Her kuruşuna kadar helal olsun diyordum her zaman. Benim gibi de düşünen sayısı az değil.

• QArdEShim Ne diUon aMq sne!!??! CENG Yaz HanY

• Okuması çok masraflı maddi olarak. DH'nin 2018'de açılmış bir konusu vardı diş hekimliği için. 2018 deki alım gücünün şimdikinden kat be kat iyi olmasına rağmen okuması masraflı diye yazılmıştı. He okuyunca özel sektörde tutunursan iyi kazanç sağlarsın ama diğer türlü değmez.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

4. sınıf masraflı sadece 5. sınıfta asgari ücret veriliyor artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş hekimliği isteyenler
    3 yıl önce açıldı
    Diş Hekimliği Tavsiyesi.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MichealScott kullanıcısına yanıt

hocam diş mi okuyorsunuz tavsiye eder misiniz çevrem hep diş veya tıpa gitti ben müh yazdım ama aşırı huzursuzum diş sanki hiçbir zaman bitmeyecek üzmeyecek bir şeymiş gibi geliyor

• nemanjabjelica77 N kullanıcısına yanıt

Evet öyle bir düzenleme geldi doğru ama ben yine de yazmazdım diş hekimliği şuan iyi yahut kötü her yerde var.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

bilemiyorum hocam bu durum her meslekte var şu an ama hastanelerdeki yoğunluk çok kötü aslında açık var ama devlet kapatmıyor sanki

Tercih meselesi tabi haklısın benzeri öğretmenlikte de var ama mühendislik iyidir.

Ben de bu sene diş hekimliğini kazandım. Aklımda hep mühendislik yazayım fikri vardı ama bir yandan da mühendislik yazsam diş yazmadığım için pişman olurum düşüncesi vardı. Araştırdım biraz, bana diş hekimliği uygun geldi. Mühendislik bu zamanda çok revaçta ama başarı hikayesi izleyip gaza gelip yazmamak lazım. Türkiye'de kendini geliştirmek zor. Mezun olur olmaz çok düşük paralara çalışabilirsin. Bu zamanda sen karamsarlığa kapılıp çalışma hevesini kaybeder misin bunu düşün. Ben düşündüm o zaman karamsar olurdum diş hekimliğinde de yeni mezun olunca az paralar teklif ediliyormuş ama tünelin ucu biraz gözüküyor biraz ders çalış DUS'a gir uzmanlıktan sonrası kendi iletişimin ve el becerin. Dediğim gibi ben de çok ikilimde kaldım diş ile mühendislik arasında inşallah ikimiz de sonunda mutlu oluruz.

hocam tamamen aynı şeyleri düşünüyorum. çok büyük ihtimalle de dişe myp ile geçiş yapacağım. çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim

Rica ederim dönem içinde irtibat halinde olabiliriz

• murat.cankaya M kullanıcısına yanıt

Eskiden dişi çekilen adam ölüyordu bu ne biçim mantık. Git dişini berbere yaptır o zaman

Hocam aynı durumdayız. Tek farkımız ben tercih sonuçlarından sonra mühendislik düşünmeye başladım

• Myguvn kullanıcısına yanıt

niye hocam kafanızı ne karıştırıyor

• Niçeağladığındaa N kullanıcısına yanıt

Bi berber olmadığımız kalmıştı zaten

Boşver hocam laf anlayacak biri olsa bu yorumu mu yapar

• Klinik açılacaksa çok iyi öyle bir imkan yoksa uzmanlık yaparak çok iyi paralar kazanılabilir

• Daneres kullanıcısına yanıt

siz diş okuyorsunuz galiba ya da mezunsunuz baya vasat dişler geliyor bana kafam karışık epey dişte diploma mühendislikler gibi önemli mi şehrimde tanıdığım klinik sahipleri var işi öğrenebilirsem yanlarına girebilirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.