< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diş hekimliği isteyenler
-
-
Tıp kazanamayanlar derneği ? Şaka şaka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz kaçıncı sınıfsınız nerde okuyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyiki gelmemiş la dişteki teorik bile zor
Erciyes dönem 1
Memnun musunuz kaç k ile gittiniz + dişin geleceği ne + diş okunur mu
+1quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1EC71AB2F
Türkiyede yok arkadaşım dişin geleceği artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sorularınızı memnuniyetle cevaplarım her şeyi sorabilirsiniz
+1 Her gün iyi ki tıp gelmemiş diyorum
Gençler seciminizi iyi yapin yoksa benim gibi 2 sene aradan sonra birakirsinis fuckülteyi
Hangi ünidesiniz siz hocam
Doğu Akdeniz
Pratikte daha en baştan kanserliyolar bizi nasıl biticek bilmiyorum
Hocam siz neredesiniz
4 bitti 5e geçiyorum, ben de sorularınızı yanıtlayabilirim
Pratiklerin zor olması iyi bence , hocanız size takmış değilse gerçekten hatalı olduğunuz için zorlanıyorsanız , zorlandıkça gelişiyorsunuz ve el beceriniz artıyor en azından benim 2 senedir gördüğüm böyle
Ispartadaydım
Evet memnunum imkanlar ve fakültenin ortamı güzel
24k ile gittim. Erciyes 27k ile kapattı
Dişin geleceği parlak insanlar estetik olarak bilinçlendi güzel gülüşler istiyorlar. Türk halkı da diş fırçalamayı sevmediği için kendini genellikle diş hekimine implant/köprü yaptırırken buluyor. Ben tanıdığımizin klinigine ara sıra gidiyorum hasta hiç eksik olmuyor hatta çoğu zaman bazı hastaları reddetmek durumunda kalabiliyorlar. Diş hekimi çalıştığı sürece aç kalmaz yani.
Diş okunur. Her ne kadar el becerisi kazanmak zaman alsa da çalışınca yapılamayacak şey yok. Hatta işi biraz becerince tıp derslerinden daha zevkli geçiyor. Çünkü tıp dersleri safi ezber( ve çok sıkıcı ) olduğu için stres bile atıyorsunuz. Birinci sınıftan hastaya yapacağınız kaplamanın preparasyon kısmını öğreniyorsunuz ve yapması bence gerçekten eğlenceli.
Sözün özü severek okuyan eline çok güzel bir meslek alır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
arkadaşlar ceng meng birkaç yıla patlar , sektör dolar ama diş tıp sağlık dünyanın sonuna kadar patlamaz veya dolmaz :D çünkü herkes diş hekimi olamaz , cengde ceng okumamış uşak su ürünleri mezunu veya diplomasız herhangi biri yanınızda çalışabilir , yerinizi alabilir ama dişte tıpta alamaz :D ne yazarsam yazayım lolcü ergenler muhtemelen anlamayacak ama 3-4 yıl sonra tekrar okuyun o zaman anlarsınız, tarihe not olsun ilerde editlerim şifreyi unutmazsam :D |
|
Enfes analiz. Ayrıca dünya düzdür ve aşı mineralli sudur.
|
Evet memnunum imkanlar ve fakültenin ortamı güzel
24k ile gittim. Erciyes 27k ile kapattı Dişin geleceği parlak insanlar estetik olarak bilinçlendi güzel gülüşler istiyorlar. Türk halkı da diş fırçalamayı sevmediği için kendini genellikle diş hekimine implant/köprü yaptırırken buluyor. Ben tanıdığımizin klinigine ara sıra gidiyorum hasta hiç eksik olmuyor hatta çoğu zaman bazı hastaları reddetmek durumunda kalabiliyorlar. Diş hekimi çalıştığı sürece aç kalmaz yani. Diş okunur. Her ne kadar el becerisi kazanmak zaman alsa da çalışınca yapılamayacak şey yok. Hatta işi biraz becerince tıp derslerinden daha zevkli geçiyor. Çünkü tıp dersleri safi ezber( ve çok sıkıcı ) olduğu için stres bile atıyorsunuz. Birinci sınıftan hastaya yapacağınız kaplamanın preparasyon kısmını öğreniyorsunuz ve yapması bence gerçekten eğlenceli. Sözün özü severek okuyan eline çok güzel bir meslek alır |
İstinye Üniversitesi’nde Tıp okumak için verdiğin paradan daha az maaşa çalışacak olmak nasıl bir his?.. Berbat olmalı ve bu kompleksinden asla kurtulamıyorsun. Korkunç. |
Benzer içerikler
- hız ve renk problemler zorluk derecesi
- ayt fizik kaç günde biter
- dr biyoloji tyt pdf
- kayseri dershaneler
- 3d paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X