Şimdi Ara

Diş hekimliği isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu burada dursun hortlatirim arada sorusu olan varsa sorabilir

• arkadaşlar ceng meng birkaç yıla patlar , sektör dolar ama diş tıp sağlık dünyanın sonuna kadar patlamaz veya dolmaz :D çünkü herkes diş hekimi olamaz , cengde ceng okumamış uşak su ürünleri mezunu veya diplomasız herhangi biri yanınızda çalışabilir , yerinizi alabilir ama dişte tıpta alamaz :D ne yazarsam yazayım lolcü ergenler muhtemelen anlamayacak ama 3-4 yıl sonra tekrar okuyun o zaman anlarsınız, tarihe not olsun ilerde editlerim şifreyi unutmazsam :D

Evet memnunum imkanlar ve fakültenin ortamı güzel

24k ile gittim. Erciyes 27k ile kapattı

Dişin geleceği parlak insanlar estetik olarak bilinçlendi güzel gülüşler istiyorlar. Türk halkı da diş fırçalamayı sevmediği için kendini genellikle diş hekimine implant/köprü yaptırırken buluyor. Ben tanıdığımizin klinigine ara sıra gidiyorum hasta hiç eksik olmuyor hatta çoğu zaman bazı hastaları reddetmek durumunda kalabiliyorlar. Diş hekimi çalıştığı sürece aç kalmaz yani.

Diş okunur. Her ne kadar el becerisi kazanmak zaman alsa da çalışınca yapılamayacak şey yok. Hatta işi biraz becerince tıp derslerinden daha zevkli geçiyor. Çünkü tıp dersleri safi ezber( ve çok sıkıcı ) olduğu için stres bile atıyorsunuz. Birinci sınıftan hastaya yapacağınız kaplamanın preparasyon kısmını öğreniyorsunuz ve yapması bence gerçekten eğlenceli.

Sözün özü severek okuyan eline çok güzel bir meslek alır
  • Tıp kazanamayanlar derneği ? Şaka şaka
  • Siz kaçıncı sınıfsınız nerde okuyorsunuz
  • İyiki gelmemiş la dişteki teorik bile zor
  • alex.mahoneee A kullanıcısına yanıt
    Erciyes dönem 1
  • Memnun musunuz kaç k ile gittiniz + dişin geleceği ne + diş okunur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1EC71AB2F

İyiki gelmemiş la dişteki teorik bile zor
    +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diş hekimliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Türkiyede yok arkadaşım dişin geleceği artık.

• Ben de sorularınızı memnuniyetle cevaplarım her şeyi sorabilirsiniz
  • +1 Her gün iyi ki tıp gelmemiş diyorum
  • Gençler seciminizi iyi yapin yoksa benim gibi 2 sene aradan sonra birakirsinis fuckülteyi
  • cılgınsharky kullanıcısına yanıt
    Hangi ünidesiniz siz hocam
  • Doğu Akdeniz
  • Pratikte daha en baştan kanserliyolar bizi nasıl biticek bilmiyorum
  • kyrie2 kullanıcısına yanıt

Hocam siz neredesiniz

• 4 bitti 5e geçiyorum, ben de sorularınızı yanıtlayabilirim

• Pratiklerin zor olması iyi bence , hocanız size takmış değilse gerçekten hatalı olduğunuz için zorlanıyorsanız , zorlandıkça gelişiyorsunuz ve el beceriniz artıyor en azından benim 2 senedir gördüğüm böyle
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt
    Ispartadaydım
    Evet memnunum imkanlar ve fakültenin ortamı güzel

24k ile gittim. Erciyes 27k ile kapattı

Dişin geleceği parlak insanlar estetik olarak bilinçlendi güzel gülüşler istiyorlar. Türk halkı da diş fırçalamayı sevmediği için kendini genellikle diş hekimine implant/köprü yaptırırken buluyor. Ben tanıdığımizin klinigine ara sıra gidiyorum hasta hiç eksik olmuyor hatta çoğu zaman bazı hastaları reddetmek durumunda kalabiliyorlar. Diş hekimi çalıştığı sürece aç kalmaz yani.

Diş okunur. Her ne kadar el becerisi kazanmak zaman alsa da çalışınca yapılamayacak şey yok. Hatta işi biraz becerince tıp derslerinden daha zevkli geçiyor. Çünkü tıp dersleri safi ezber( ve çok sıkıcı ) olduğu için stres bile atıyorsunuz. Birinci sınıftan hastaya yapacağınız kaplamanın preparasyon kısmını öğreniyorsunuz ve yapması bence gerçekten eğlenceli.

Sözün özü severek okuyan eline çok güzel bir meslek alır

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.