< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Diş hekimliği isteyenler (4. sayfa)
-
-
Yani tam hafırlamıyorum şimdi 3 tede gidiyor onu söylemeyi unutmuşum 4 ve 5 te üniversitenin insiyatifi biraz bizim hacettepede şansımıza hiçbirşey almadık gibi ama egede hasta önlüğü bile yokmuş onun dışında total protez yapılırken kerr vs gibi malzemeleri yine kendi cebinden veriyorsun şöyle diyim 1 2 ve 3. Sınıfta bizim zamanımıza göre ort 2-3 harcıyorduk senelik şimdiki döneme göre hesap et yani yaklaşık 20k tüm 5 seneyi kapsayacak şekilde maximum harcaman olur aldığın malzemenin kalitesine göre de fiyaytlar oynar. Ancak şu tavsiyeyi verebilirim üniversiteseyken geçtiğinizde gidipte wh motor falan öyle pahalı markalar almayın hiç gereği yok emin olabilirsiniz. Zaten hesapladığım rakam ki max rakam bu paraya da bi bilgisayar alınıyor şu an herhalde :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam çok tesekkurler motoru strong aldim wh çok pahaliydi hatta alan da gormedim diye hatirliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
elinizde belirli sermaye olsa eczane mi açarsınız diş kliniği mi
-
Diş kliniği. Eczanenin kota sorunu var her yerde açamıyorsun diş kliniğinin öyle bir sorunu yok
:)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hort
birinci sınıfım 3k -4k harcamışım motor da aldım ama 2.el
güzel bölüm eğlenceli sürekli bir adrenalin var
-
Motor ve anguldruvadan başka ne aldın ki
3-4k çok değil mi ya
hocam piyasemen vs de aldım da hocanın sene başında attığı diğer malzemeler bile 850 tutuyordu ki ucuz olan yerden aldık ve bazen bir ödevi tekte yapamadığım oldu bir kutu soğuk akril 50 tl 4 5 defa aldım
-
yazacaksanız nolur eşyalarınızı kaptırmayın
-
4 değildir ama 3 var yani yapacak bir şey yok
-
Up
Hocam hep okuyanlar dolusmus
İstiyok istiyok da nasip olmuyor be!
Harbiden ha bilgi almak isteyenden çok vermek isteyen var
Hocam benim tyt 107.5 ayt 61.75 obp:95.1 netler 1-2 oynayabilir. 25k civarı geliceğini düşünüyorum. Kararsızım diş mi yazsam ytü de elektrik elektronik mi yoksa cerrahpaşada Ceng mi. Diş şuan daha baskın duruyor. Fakat şüphelerim var. Okuduktan sonra iyi para kazanabilicek miyim? Göreve başlamak zor mu? Başlayınca seni direkt doğuya mı atıyorlar? Klinik açmak için ne kadar çalışmak gerekiyor? Okurken tıp kadar bunaltıcı çalışma süreci var mı? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.
Hocam arada kaldığınız üç bölüm de kendi çabanız kazanacağınız parayı belirliyor. Okuduktan hemen sonra kimse çok uçuk kaçık paralar durduk yere kazanmaz ama işsiz kalmaz ve hastayla iletişiminiz iyiyse bu size yeni hastalar olarak döner. Ben şahsen uzmanlık hariç devlette görev yapmayı diş hekimliğinde yararlı bulmuyorum çünkü başınızı kaşıyacak vakit yok. Aldığınız maaş da özele göre çok düşük oluyor. Birinci sınıfta bunaltıcı bir süreç yok hocam. Ama 2 ve 3te tıpı geçen bir çalışma süreci de olabiliyor. 4-5te hasta bakmaya başlıyorsunuz bu dönem biraz daha pratik olduğu için bence daha rahat.
Olum mezuna kal tytni koru ayt kas 1-2k dasın bunuda ben mi söyliyim 107.5 tytyi çöp etme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X