Bırakıp ne yaptınız onu kastetmiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş hekimliği isteyenler (2. sayfa)
-
-
Bazı asistanlar gerçekten öyle ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle hocam tıp dersleri aşırı zor yoğun ve boş ki
Diş teorik derslerine girince pür dikkat dinliyorum tıp teoriklerde uykum geliyor
Yatay geçis yapacagim yakinda
Su an yazilim ile ilgileniyorum
arkadaşlar ceng meng birkaç yıla patlar , sektör dolar ama diş tıp sağlık dünyanın sonuna kadar patlamaz veya dolmaz :D çünkü herkes diş hekimi olamaz , cengde ceng okumamış uşak su ürünleri mezunu veya diplomasız herhangi biri yanınızda çalışabilir , yerinizi alabilir ama dişte tıpta alamaz :D ne yazarsam yazayım lolcü ergenler muhtemelen anlamayacak ama 3-4 yıl sonra tekrar okuyun o zaman anlarsınız, tarihe not olsun ilerde editlerim şifreyi unutmazsam :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 19 Haziran 2022; 16:42:15 > -
Diş veya tıp konusunda katılırım ama yazılıma patlar demek ne biliyim güldürdünüz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enfes analiz. Ayrıca dünya düzdür ve aşı mineralli sudur.
la olum CEng e kurban ol sen ve senin gibiler yetti be sıktınız. bari daha farklı metotlarla rakip eleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 19 Haziran 2022; 16:29:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Why
Biz para içinde yuzuoz sen aglion
Çapa Diş ingilizce hakkında sorusu olan varsa up
Teşekkürler hocam
Atanmaya girmek boş zaten. Devlette çok komik maaşlara çalışıyorlar.
Tıptan parlak maalesef
Arasındaki fark ne ?
3 bitti 4’e geçiyorum. Saçma sapan sidik yarışı dışındaki sorular için yazabilirsiniz.
İstinye Üniversitesi’nde Tıp okumak için verdiğin paradan daha az maaşa çalışacak olmak nasıl bir his?.. Berbat olmalı ve bu kompleksinden asla kurtulamıyorsun. Korkunç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X