Şimdi Ara

Diş hekimliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş hekimliği 4.sınıfa geçtim.Sorularınız varsa alabilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• vay trigeminal sinir, naparsın buralarda dallanıp budaklanmaya mı geldin

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

ribas hocam 2021 girişliyim yıllardır bu forumdasın duygulandım :)

• yazın gözlem yapacak mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bir dişim daha önce kanal gormustum dolgusu düştü.Tekrar dis hekimine gittim.Kanalin üstüne tekrar kanal yaparak dişime güzel bir şekil ver dedim.Oyle bir işlem mümkün değil dedi biraz tartıştık.Acaba diş hekimi haklı olabilir mi kanalın üstüne kanal yapillamaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 27 yaşında diş hekimliği okumak mantıklı mı hem sosyal hem maddi olarak

• Bjorn Ironside kullanıcısına yanıt
    Gözlemi mantıksız buluyorum hocam onun yerine şuan DUS çalışıyorum eksiklerimi kapatıyorum gözlemde sadece saatlerce ayakta dikiliyorsun zaten klinikte yapılan işlerin yüzde 80ini stajda yapmayacaksın

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Hocam kanalın üstüne kanal yapılmaz yapılan kanal tedavisi çıkarılır yeniden kanal tedavi yapılır buna retreatmant diyoruz zaten ekstra kanal üzerine kanal yapılmaz yani önce yanlış yapılan kanal sökülür yeniden kanal tedavisi yapılır

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bunca hayatımda gördüğüm tek şey eğer gerçekten istiyorsan yaparken mutluysan onu bir şekilde yapmalısın ben de 24 yaşındayım ama ders çalışırken meslekle ilgili uğraşırken çok mutlu oluyorum maddi imkanlar dediğiniz gibi önemli o durumlarınız müsaitse istiyorsanız da kesin okumalısınız

• TrigeminussV T kullanıcısına yanıt

Bir insan bir işi yaparken mutlu oluyorsa o insan çok başarılı olur.Mutkubolmak sevmek apayrı bir şey.

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam ben gayet mutluyum mesleğimi yaparken ders çalışırken de

• Hocam dişi kimler yazmalı tercih dönemine kadar aklımda yokken yazmak mantıklı olur mu

eğitimi kimlere uygundur

tıp okumak benim için sorun olmayacaksa diş sorun olabilir mi acaba yani şu an tıp düşünüyorum da . Sıralama 4k bu arada her diş fakültesine girebilirim galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpla çok Farklı bölümler onu öncelikle söyleyeyim diş hekimliği tıpa göre rahat bir bölüm ama yine de zor bir bölüm ama ben bölümümü seviyorum araştırmaya açık iş imkanı bol dus yapabilirsin normal hekim olarak çalışabilirsin develete atanabilirsin kendi yerini açabilirsin imkan bol ve güzel yanı tıp doktoruna göre daha rahat bir yaşamı var nöbet vs derdi yok

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Hocam ben Egede diş 4 e geçtim gerçekten sabırlı olmanız lazım ve pratik ödevler çok yorucu olabiliyor en basitinden ilk sene sürekli sabunlara belirli şekiller vermeye çalışıyorsunuz bu en basiti tabi ki sonraki senelerde olan pratik ödevler gerçekten bıktırıcı olabiliyor eğer ellerinizle bir şeyler yapmayı seviyorsanız kendinizi becerikli olarak tanımlıyorsanız rahatça okursunuz ama öyle değilseniz de okursunuz.

Mezun olduğunuzda bence uzmanlık varsa maddi açıdan tıpa göre daha avantajlı bana da tıp geliyordu ve yazmadım arada şikayet etsem de bin kez daha diş yazardım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.