Şimdi Ara

Diş hekimliği okuyorum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekskavatör19 -- 21 Haziran 2019; 21:50:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• okulun önemi var mı?
    ilk senen de mi kazandın?
    memnun musun?
    önerilerin neler
    iş imkanlarını nasıl değerlendirirsin
  • çapa dişin eğitimi nasıldır? hangi hacettepe hariç hepsi tutuyor aşağı yukarı hangilerini önerirsin hocam?
  • Kaç k maaş

• 1)okulun önemi tabiki var ben köklü bir fakültede okuyorum diş hekimliği pratik yoğunluklu bir eğitim ve bunun son 2 yılı hasta bakma üzerine kurulu örneğin yıldırım Beyazıt üniversitesi hastanesi olmadan öğrenci aldı ve şu an ilk giren öğrenciler 4. Sınıf oluyor ama hasta bakamayacaklar bu yüzden vasıfsız olarak mezun olacaklar bu yüzden köklü okulları tercih etsem iyi olur.
    2) evet ilk Senem
    3)İlk başta pratik dersler beni çok zorladı ve o sıralar bırakmayı bile düşündüm şu an 5. Sınıf oldum ve mesleği çok seviyorum.
    4) Diş hekimliği çok güzel bir meslek çok keyiflidir ama bir o kadar da zordur o küçücük ağız içinde çalışmak sevmeden olmaz okuması masraflıdır bunları göz önünde bulundurmani tavsiye ederim
    5) İş imkanları mükemmel demek isterdim fakat içler acısı halde özelde ucuz işçilik düşük maaşla çalışırsin (asgari ücret+prim) şeklinde tabi özelde para basan hekimler de yok değil ama bu insan ilişkilerinle ve cebindeki sermayeye bağlı devlette ise 5-8 bin liraya çalışırsın ama bir bak bakalım atama var mı diş hekimliğinde çok fazla yığılma var atama yok Twitter'da TT oldu bı ara bu durum.

• osmansefacengiz kullanıcısına yanıt
    Çapa dişte okumuyorum bir bilgim yok

• khomyuk K kullanıcısına yanıt
    Maaş konusunu arkadaş sormuş uznca cevapladim bu ne aç gözlülük herkes maaş soruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam pratiklere kaçıncı sınıfta başlıyorsunuz ya da direkt 1.sınıftan mı?
    1.sınıfta mesela dersler nasıl tamamen teorik mi?
    ilk sene ki derslerde fizik gibi genelde üni1 'lerinde derslerinden var mı?
    Ve hocam son olarak hazırlık okudunuz mu ve ingilizce okumanın bir artısı okacağını düşünüyor musunuz?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nroocinu N kullanıcısına yanıt
    1.sınıfta protezin pratik dersi vardır sabundan diş yaparsınız sizi çok yormaz.tum dersler teorik değil anatominin de protez gibi pratik dersleri olur
    1.sinifta fizik vardı bı de inkılap tarihi ve bilgisayar vardı
    Hazırlık okumadım gerek de duymadım tabiki İngilizce öğrenmek faydadir ama ben diş hekimliği için bir katkısı olacağına inanmıyorum ve dersi İngilizce anlatacak hoca nerede çok merak ediyorum

• ekskavatör19 E kullanıcısına yanıt
    maaş asgari ücret
    Çok teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithellius M kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret +prim yazdım yaptığın işe göre %30-35 prim alırsın yani bir azı dişi kanal tedavisi yaparsan 600-900lira gibi bir fiyat eder ve bundan (180-270) lira alırsın.Gec Ergen arkadaşım 3 kuruş aklına yarım yamalak okumanla yorum yapma

eyvallah abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.