Şimdi Ara

Dis hekimligi sıralamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1700 tıp artmış sizce düşer mi sıralamalar ? Düşerse ortalama kaç bin düşer ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• http://www.salimunsal.com/
    bu sitede '' Kontenjan değişimleri diğer faktörlerden bağımsız Yükseköğretim sıralamalarını nasıl etkiler? '' dosyası var güzel indirmeni tavsiye ederim
  • 20 olr yaklasık

• quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

http://www.salimunsal.com/
    bu sitede '' Kontenjan değişimleri diğer faktörlerden bağımsız Yükseköğretim sıralamalarını nasıl etkiler? '' dosyası var güzel indirmeni tavsiye ederim

Baktımda adam kontenjan artislarini direk eklemis mesela ozellerin siralamasi artiyor veya formasyon geldi vb. Bunlara hesaba katmamis mesela itü makineyi 14binde göstermis bence itü makine ilerleyecek bile bu sene

• quote:

Orijinalden alıntı: SatrançUstası

quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

http://www.salimunsal.com/

Baktımda adam kontenjan artislarini direk eklemis mesela ozellerin siralamasi artiyor veya formasyon geldi vb. Bunlara hesaba katmamis mesela itü makineyi 14binde göstermis bence itü makine ilerleyecek bile bu sene

aynen onlar da etken ama söyleyebileceğimiz anca bu kadar olur bence maalesef beklemekten başka çaremiz yok

• sıralaman kaç? hangi diş hekimliği gelir mi diye merak ediyorsun? bunları yaz elimden geldiğince yardımcı olayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    8 yıl önce açıldı
    Ytü hazirlik sinavi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Seni konuya çağırmak için gelmiştim şimdi gidiyorum:))
  • erzurum diş 3500 gerilediği gün benim bayramımdır
  • hocam valla gerilesin senın ıcın 5bın gerılesın de bu cıle bıtsın artık Ftr ye kalırsak halimiz harap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer222 -- 25 Temmuz 2013; 2:42:22 >
  • ya kusura bakmayın da insanlar herkes tıpa gidiyormuş gibi davranıyor ya çok komiğime gidiyor,yani bakıyorum forumda bile 14-15-16k olup birsürü diş yazan var ama bu dişin sıralamasınn geri giedeceği gerçeğini değiştirmez tabi,adam tıp yazmayıp diş de yazacak diş yazmayıp muhendslik de yazacak anlatabildimmi diş bence 21-22 den kapatır ama insanlar inanmıyor yada inanmak istemiyor ,saglık bakanının açıklamasını duydunuzmu bilmem ,adam üniversite rektörlerine kızıyor bunca sene kontenjan artır dememize rağmen artırmayan rektörler yüzünden bu hale geldik diyor adam yani kaç senedir en azından 700-800 er artır diyormuş sağlık bakanlığı ama rektörler toplamda 200-300 artırıyormus şimdi yapmak zorunda kaldılar ve bir anda 2.5k artırmak zorunda kaldılar devlet 20k dan alınmasını istiyor tıpın daha doğrusu kontenjanı buna göre istiyor,siz inanmayın ama en geç seneye bu olacak görürsünüz bu sene 16-17 olur belki ama seneye 20 k yı geçecek sıralama olarak tıplar dişler de 30 u görecek demişti dersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.