Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİNİ BIRAKTIM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ BURAYA LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

he birde o nicki @tm2016 olan arkadas uza burdan hadi
    sen once mfde o puani yapta sonra mesleege camur at lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasulyee -- 11 Mayıs 2016; 15:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliğine çamur atan eleman az ötede ötsün. Cerrahi operasyon yapılan mesleklere saygınız olsun...

• 3-HİLAL 3 kullanıcısına yanıt
    2000-2500 tl ye 3-4 yil bilgisayar muhendisligi yap da - tabi is bulabilirsen, o zaman bu kafani taslara vurursun. ortodontist olan arkadaslarin da her ay 70-80 bin gotururken uzaktan uzaktan bakarsin.

bak, 3 gunluk is ilanina 750 kisi basvurmus:

• quote:

Orijinalden alıntı: Dosto

2000-2500 tl ye 3-4 yil bilgisayar muhendisligi yap da - tabi is bulabilirsen, o zaman bu kafani taslara vurursun. ortodontist olan arkadaslarin da her ay 70-80 bin gotururken uzaktan uzaktan bakarsin.

arkadaşım abisi İTÜ bilgisayar bitirdi 4 yıldır büyük bir holdingde çalışıyor aylık 15.000 tl alıyor ?

• quote:

şuanda kariyer nette bilgisayar mühendisligi adına 951 ilan var herkes hemen hemen hepsine başvuruyor böyle bir karşılaştırma çok yanlış zaten adam işini sevmiyorsa 70-80 bin alamaz başarılı olamaz

• BOUN-EE kullanıcısına yanıt
    hangi holding ve hangi pozisyon bu ? ben de bilgisayar mühendisliğini bitirip 2 sene işsiz kalanı gösterebilirim .
  • quote:

hangi holding ve hangi pozisyon bu ? ben de bilgisayar mühendisliğini bitirip 2 sene işsiz kalanı gösterebilirim .

doguş holding IT mühendisi ayrıca baş mühendis yardımcısı
  • Öncelikle bir arkadaş tek yaptığınız kanal dolgu demiş komik demiş arkadaşım tanıdığın kişilerin yanında felan söyleme böyle şeyler mal damgası yeme insanlar o kadar sene bir bölümde okuyor yazı kışı olmuyor tatili olmuyor o kadar para harcıyor vücudundaki tüm organların çalışma prensipleri anatomileri öğretiliyor üreme organları dahil (ne alaka dediğinizi biliyorum) sonucunda hekim oluyolar insanların emeklerini bu kadar basite indirmek çok büyük saygısızlık

bırakmayı düşünen arkadaşları çok iyi anlıyorum bizde bu yollardan geçtik geçiyoruz.1. sınıftaki arkadaşlar her hafta ödev yapmak durmadan telafi almak ödev yetiştirmeye çalışmak suan size çok büyük stres yaşatıyor.belki pratik derslerden başarız olmak sizi ümitsizliğe itiyor ama şunu söyleyeyim bir süre sonra bunları çok rahat yapmaya başlayacaksınız özgüvenli olun çok daha hızlı yaparsınız . daha hiçbir şey görmediniz diyebilirim 2. sınıfla beraber hem tıp dersleri hem bölüm derslerinde zorlanmaya başlıyacaksınız ama sevindirici bir şey söyleyeyim dolgu kanal gibi şeyleri yapmaya başlayacağınız için yavaş yavaş sevmeye başlayacaksınız alışacaksınız :))
    bırakmayı düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünün lütfen üniversite gün gelecek bitecek ve sonunda emin olun bu ülkenin şartlarında yapılabilir bir kaç meslekten birini yapacaksınız başkalarının söylediklerine kulak asmayın emin olun iyi paralar kazanırsınız sizden daha çok para kazananlarda olacaktır ama sizde yeterince kazanırsınız
    ve saygı duyulan bir meslek yapacaksınız

SON OLARAK KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ ''YA ABİ NE BİLEYİM MİLLETİN AĞIZ KOKUSU,KOMİK'' DİYENLER HEPİNİZİN ÇOK İMRENDİĞİNİ BİLİYORUM :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtberat -- 20 Mayıs 2016; 3:15:28 >

• Mağarandan çık evlat !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErayK

Mağarandan çık evlat !

Ne diyon keko

• Ulaa ne çok şey yazılmış hiç bakmamışım , forumdonanıma da bayadır üyelikle giriş yapmıyordum özel mesajda bir soru ile gelen maille girdim başka sorular da gelmiş yanıtladım beyler itü uzaya geçiş yaptım bu arada bilginiz olsun :)))

• Aquaductus cerebrii A kullanıcısına yanıt
    hacı selam naptın bıraktın mı dişi
  • up

• fasulyee kullanıcısına yanıt
    hocam siz bıraktınız mı
  • sempatikinek kullanıcısına yanıt
    Ataturk tiptayim

• fasulyee kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yatay geçiş mi yaptınız yoksa tekrar mi girdiniz sınava

• Cumhuriyet uni dis nasil??

• Nbaadami N kullanıcısına yanıt
    Yok hala devam ediyorum. Vazgeçtim tıp muhabbetinden. Şuan da memnunum zaten. Bu fakültede bazı şeyler okulu sorgulatıyor. O kısmı atlattım çok şükür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.