Şimdi Ara

dış hoparlörde stereo ses çıkışına sahip telefonlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• siemens sx1
  • e398 w550 6233 2 hopörlor

sx1 nasıl veriyo onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 17 Mayıs 2007; 19:10:09 >
  • dış hoparlöre kaliteli stereo ses çıkışı verenler nokıa 6233 w550i d600 .....
  • e900 'ün de tek hoparlörü olmasına rağmen dışarıya verdiği ses,içinde barındırdığı 3D teknolojisi sayesinde

stereodur..ancak ses seviyesi yukarıdaki modellere göre biraz düşüktür..onu da hemen belirteyim..
  • abi haddi hesabi yok telefonlarin sayisinin..

ama en kaliteli ve yuksek verenler..

1-Nokia 3250
    2-Nokia 6233
    3-Sony Ericsson W550i

e398 kaliteli verir ama cok yuksek vermez... (fabrika cikis haliyle, sonradan costurabiliyorsun hoparloru..

samsung d500 de orjinal haliyle cok ses vermez.. ama kutunun icinden tasinabilir (basparmagimdan kucuk) bir Hoparlor cikiyor.. onu takinca cok iyi ses verir..

Siemens Sx1 efsane telefondur ama onun devri gecti artik...Daha kalitelisi var..
  • N72. Tek hoparlör ama Stereo çıkışa sahip.

E900. 3D özelliği sayesinde stereo çıkışa sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s88,n73,3250,rokr e2 vs
  • tabiki Benq-Siemens EL71
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULUC

abi haddi hesabi yok telefonlarin sayisinin..

1-Nokia 3250
    2-Nokia 6233
    3-Sony Ericsson W550i

e398 kaliteli verir ama cok yuksek vermez... (fabrika cikis haliyle, sonradan costurabiliyorsun hoparloru..

samsung d500 de orjinal haliyle cok ses vermez.. ama kutunun icinden tasinabilir (basparmagimdan kucuk) bir Hoparlor cikiyor.. onu takinca cok iyi ses verir..

Siemens Sx1 efsane telefondur ama onun devri gecti artik...Daha kalitelisi var..

yav siz e398 bilmiyosunuz sallıyosunuz Allah Allah yapmayın arkadaşlar bilmiyosanız bari bi dinleyin öğrenin yazılım atmasan bile en kaliteli ses e398 sahiptir bu böyle biline gain tale dosyası değiştirilerek sesi 8 kat kaliteden ödün vermeden yükseltebiliyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 17 Mayıs 2007; 23:50:33 >

• nokia n serisinin bütün modelleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

1-Nokia 3250
    2-Nokia 6233
    3-Sony Ericsson W550i

yav siz e398 bilmiyosunuz sallıyosunuz Allah Allah yapmayın arkadaşlar bilmiyosanız bari bi dinleyin öğrenin yazılım atmasan bile en kaliteli ses e398 sahiptir bu böyle biline gain tale dosyası değiştirilerek sesi 8 kat kaliteden ödün vermeden yükseltebiliyosun

iyide abi ben kaliteli verir dedim zaten.. hoparloru de sonradan costurabilecegini soyledim.. bi yanlislik yok ne hemen sallamaci damgasi basiyosun ya

• yok ben yanlışlıkla senden alıntı yaptım lafım sana değil
  • yahu bu kadar yanıltıcı mesaj olan bir konu daha önce görmedim bu forumda.

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

N72. Tek hoparlör ama Stereo çıkışa sahip.

E900. 3D özelliği sayesinde stereo çıkışa sahip.

quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

nokia n serisinin bütün modelleri

quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

e900 'ün de tek hoparlörü olmasına rağmen dışarıya verdiği ses,içinde barındırdığı 3D teknolojisi sayesinde

stereodur..ancak ses seviyesi yukarıdaki modellere göre biraz düşüktür..onu da hemen belirteyim..

quote:

Orjinalden alıntı: GKHN33

tabiki Benq-Siemens EL71

quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

s88,n73,3250,rokr e2 vs

quote:

1-Nokia 3250
    2-Nokia 6233
    3-Sony Ericsson W550i

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

dış hoparlöre kaliteli stereo ses çıkışı verenler nokıa 6233 w550i d600 .....

d600, 3250 , s88 , moto e2, e900, n72 gibi telefonlarda tek hoparlör var.1 tane hoparlörle stereo ses çıkarmak fizik kurallarına aykırı.o zaman bende logitech x230 la 5.1 ses alayım ne gerek var hoparlör sistemi almaya.

• bende anlamadım nasıl stereo oluyo
  • @strafer hatirlarsan 6630 6600 dan sonra stereo ses cikisli olarak lanse edilmisti.. onda da tek hoparlor var..?? bence seninkinde bir yanlislik var..
  • quote:

@strafer hatirlarsan 6630 6600 dan sonra stereo ses cikisli olarak lanse edilmisti.. onda da tek hoparlor var..?? bence seninkinde bir yanlislik var..

stereo ses çıkışı derken kulaklık sesi kastedilmiştir.ben kendimi 3 gözlü olarak lanse etsem sen buna inanır mısın?tek hopalörle stereo ses mümkün değildir.firma nın ne söylediği ile alakasız bir durum.bir müzik setine sağ ve sol hoparlörleri aynı kanaldan bağlarsan da mono ses alırsın.2 tane hopalör de tek başına bir anlam ifade etmez.stereo ses için 2 kanal gerekli bu da tek hoparlörle mümkün değil.hiç bir yazılım bunu sağlayamaz.
  • basit bir örnek vereyim.bir şarkının intro sunda sanatçı ilginçlik olsun diye sağ kanala kısık sesle çalınan davulu sol kanalada biraz daha yüksek sesle çalınan gitarı kaydetmiş.insanların tek kulağı olsa bunu algılayamazdı.tek hoparlörle bunu anlamak için bu enstrümanların sırayla çalınması gerekir.önce hoparlörü sağ kulağına tutup davul sesini dinlersin o bitince sola tutup gitarı dinlersin o zaman stereo olur.

çevresel ses ve stereo ses benzeşse de aynı kavramlar değildir.karıştırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 20 Mayıs 2007; 2:40:12 >
  • bu konuda E398 ile yarışacak telefon yok şu anda
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler.

ozaman öne çıkan telefonlar e398, 6233, w550,3250,d900 peki bunların içinde en tok sesi vuran hangisi; yani bas vurabilen, insanın kulağını yormayan.

ona göre bi seçim yapacağım teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.