Şimdi Ara

Diş Macunu Artık Tarihe Karışıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD'li uzmanların geliştirdiği diş fırçası, diş macununa gerek kalmadan dişleri temizliyor. 60 kişi üzerinde denenen ve olumlu sonuçlar veren "Soladey 2" adlı bu fırça dişleri, bünyesinde bulunan iyonları açığa çıkararak temizliyor. Böylece tartarlar ve plaklarla mücadelede sadece bir fırça yeterli oluyor. Tokyo Diş Hekimleri Birliği tarafından da onaylanan "Soladey 2", internette 21 dolara satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IxCedriCxI -- 26 Ağustos 2007; 7:52:53 >

• way aney daha nelr çıkçak bakalımm
  • "Diş fırçası tarihe karışıyor" demişsin altta "yeni diş fırçası icat etmişler" diyorsun.
  • dşi macunu tarihe karışıyor fırça değil
  • Açıklama Metnine Göre Tarihe Karışması Muhtemel Olan Arkadaşlarında Dediği Gibi "Diş Fırçası" Değil, "Diş Macunu" :)
  • macun mu fırça mı tarih oldu şimdi
  • O halde "macunu yine ortadan sıkmışsın" mazereti bir boşanma sebebi sayılmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ehehe abi ben seviyodum nane aromalılarını falan...
    Simdi nolacak nane aromalı dis fırcası falanmı ?
  • diş macunu zaten ckta önemli degildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

O halde "macunu yine ortadan sıkmışsın" mazereti bir boşanma sebebi sayılmayacak.

Farklı bi bakış açısı
  • Duygu ASENA'nın kitabında okumuştum böyle birşey. Adam macunu ortadan sıkmış diye boşanmaya mı kalkmıştı ne? Sebebi küçümsemiyorum, adam bir çok halt yemiştir belki, macun olayı son damla niyetine...

Müjde AR'ın annesi vardı birde, adını unuttum. Evet evet, Serdar ORTAÇ'a aşık olduğunu söyleyen o çatlak. O da evde son kalan kibrit kutusunu aldığı için kocasından boşanmış.
  • kim bilir daha neler çıkacak
  • Birde şu diş ekimi işini daha çok hızlandırıp uygulamaya geçirseler. 10 yıl içinde gerçekleşir mi acaba dişlerimin taş çatlasa en fazla o kadar ömrü kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Birde şu diş ekimi işini daha çok hızlandırıp uygulamaya geçirseler. 10 yıl içinde gerçekleşir mi acaba dişlerimin taş çatlasa en fazla o kadar ömrü kaldı.

Geçenlerde diş kontrolüne gittim. Neyin var dediler birşeyim yok dedim. Kızlar güldü. Sadece ilerde sorun çıkmaması için kontrole geldim. Bu benden başka yapan yok sanırım.

Doktor muayeneden sonra dişlerimin oldukça sağlıklı olduğunu ve bir ömür boyu bu dişlerle yaşayabileceğimi söyledi. Böyle birşey var mı ya, abatmış gibi geldi bana?

• Diş eti çekilmesi olmadıkça düzenli bakımla neden olmasın. Fakat en büyük sorun diş eti çekilmesi sağlam dişler dahi ileride dökülebiliyor. O yüzden genetik etki dışın da düzenli beslenmek gerekiyor.
  • Güzel bir icat. Ama insanların alışılagelmiş huyları var. Diş macununu bırakacaklarını sanmıyorum ve bıraksalar bile sanırım zor olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

kim bilir daha neler çıkacak

Hemen bir simülasyon yapalım;

Önce dil ucuna yerleştirilen kremler çıkacak. Ucuna süreceksin ve dilinin ucuyla dişlerinin etrafından-içinden sıyıracaksın, dişlerin fırçalanmış gibi olacak.

Daha sonra gıdalar içerisinde özel maddeler eklenerek çiğneme esnasında özel diş bakımı yapılacak.

Daha sonra başka bir madde çıkacak, dişlerinin etrafına bir koruma zarı oluşturacak, yiyecekler dişlerinle temas etmeyecek.

İyi gidiyorum değil mi? Tüm projelerim fırçasız ve macunsuz.

Pille çalışan düş fırçalarına ihtiyaç kalmadığı için bu fabrikalarda işçiler işten çıkartılacak, yöneticiler arasında intihar etme oranı artacak. Ya onlar da hapla koruma işine yönelsinler, kendilerini geliştirsinler ne yapayım.

• @fuducuk sen baya abartmışsın olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cornrose -- 28 Ağustos 2007; 14:52:49 >
  • Adı üstünde simüle zaten. Hem hayallerde sınır olmaz değil mi?

Ayrıca önümüzdeki 20 yıl içerisinde son söylediğim şey dahil gerçekleşecek. Ömrümüz yeterse göreceğiz. Çünkü yeni sistem dışardan mekanik yöntemlerle korumak yerine içten hücreler yardımı ile yeniden yapılanmaya doğru gidiyor. Dikkat edilirse depreme daha dayanıklı binalar yerine kendini anında onarabilen cinste kimyasal maddelerden oluşan bileşenler üzerinde araştırmalar yapılıyor...

Bu arada nickimin küçük harflerle yazılmasından daha hoşnutum.

• Söylediğin seyler imkansız değil tabiki.

Zamanla bunların olma olasılıgı çok fazla,teknoloji ilerledikçe ve yeni fikirler ortaya atıldıkça kimbilir daha neler çıkacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.