Şimdi Ara

DİŞ MACUNUYLA FAR PARLATAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diş macunuyla far parlatan var mı parlıyorsa ne kadar gidiyor hangi diş macunu marka model ve şu

an ön farlarım flulaşmış durumda yanlış zımparalamaktan elimde 1500 2000 800 lük su zımparası var video atmadan kısayoldan neler

yapabilirim bilen arkadaşlar canlar ciğerler böbrekler yardımcı olun bana ....

• Tekzenden ön far parlatıcısı almıştım. O sarılaşmış bulanıklığı götürüyor. Fiyatı da uygundu. Onu deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Tekzenden ön far parlatıcısı almıştım. O sarılaşmış bulanıklığı götürüyor. Fiyatı da uygundu. Onu deneyebilirsin.

işe yarayacağını sanmıyorum clint dostum ama cidden lanet olası farların kaplamasına zarar verdim ve farları zımparayla

flulaştırdığım için ya texastan ya sanayiden bir ürün almalıyım kısa zamanda çözmeliyim yarın sabah uzun yola çıkıcam ve yerliler

beni görmeden farları halledip toz olmalıyım dostum anlıyacağın farlardaki fluluğu götürsün sararma yok ama çizikleri zımparayla

arttırmam sonucu berbatlık söz konusu kaportacı cilasını sürdüğümde çok parlamıştı o etkiyi yapar diyorsan deneyebilirim..
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    lanet olsun dostum çok coolsun
  • hiç uğraşma sanayide çiftini 30 40 liraya yaptır ayna gibi olsun.Ben dişmacununu denedim 10 üzerinden puanım 2 .

• İki defa diş macunuyla denedim..ilkinde bi ise yaramadı,ipanaydı markası ama ikincisinde naneli Colgate denmistim valla biraz ise yaramıstı sanki yani tavsiye ederim Colgate yi.. hem disinize hem farınıza baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

hiç uğraşma sanayide çiftini 30 40 liraya yaptır ayna gibi olsun.Ben dişmacununu denedim 10 üzerinden puanım 2 .

varsa öyle bir yer yaptıralım kardeşimde adam 2 taneye 100 4 taneye 200 çekti ulan farın tanesi 200 zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

İki defa diş macunuyla denedim..ilkinde bi ise yaramadı,ipanaydı markası ama ikincisinde naneli Colgate denmistim valla biraz ise yaramıstı sanki yani tavsiye ederim Colgate yi.. hem disinize hem farınıza baksın

valla hiç banada saçma geldi macun işi boşa zaman kaybı gibi eniyisi farın yanına elfeneri bağlım daha iyi bir yöntem
  • Bu ucuzcu var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Bu ucuzcu var

whatdidingulum
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden naneli Colgate biraz acmıstı sanki önce suyla temizleyin sonra temiz bezle durulayın..sonra güzelce yedirin naneli colgate yi ve iyice silin farları..ardından soguk suyla temizleyin.. yani denemeye değer diye düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

hiç uğraşma sanayide çiftini 30 40 liraya yaptır ayna gibi olsun.Ben dişmacununu denedim 10 üzerinden puanım 2 .

varsa öyle bir yer yaptıralım kardeşimde adam 2 taneye 100 4 taneye 200 çekti ulan farın tanesi 200 zaten

Eş dost selamı ile gideceğin yer olursa yaparlar hocam bir şey değil

• Çocuk babasına baktı ! Baktı bidaha baktı ! hayatında dişini fırçalamamıştı babası ,ama farı fırçalıyordu anlamaya çalıssada birşey anlamamıştı

• ilk başta iyi oluyor ama fazla uzun süre olmuyor. kısa süreli bir rahatlama oluyor.
  • Bende denedim ama sanırım yapmayı bereceremedim daha da flulaştı benim önerim sanayide filan 50₺ gibi rakamlara temizleme yapıyorlar önerim uzmanına yaptırmanız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.