Şimdi Ara

DIŞ MEKAN İÇİN BASKETBOL TOPU ÖNERİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • top'un farkliligi cidden farkediyor mu ya? ciddi soruyorum yani.kendi adima konuscak olursam oynarken top'un verdigi hisse filan dikkat edecegimi pek sanmiyorum ve diger ayrintilara ha uzun ömürlülük konusunda tartisiyosaniz bu kullaniciya bagli tabi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzyato

top'un farkliligi cidden farkediyor mu ya? ciddi soruyorum yani.kendi adima konuscak olursam oynarken top'un verdigi hisse filan dikkat edecegimi pek sanmiyorum ve diger ayrintilara ha uzun ömürlülük konusunda tartisiyosaniz bu kullaniciya bagli tabi :D

valla eskiden bende öyle düşünüyordum ve her topla oynamışımdır dış sahada.... sonra bir grup arkadaşlarla salon kiralamaya başladık ,bir arkadaş molten gl7 getirdi (fiba maç topu oluyor kendileri)...allahım yok böyle bişey,normalde zaten iyi şutörümdür ama o topla çoğu atışım giriyordu...ve her hafta düzenli o kaliteli topla oynayınca diğerleri çok yavan geliyor..şimdi dışarda da kaliteli toplarla oynuyoruz ve çok memnunum bu durumdan...futboldan örnek veriyim kames topla mı daha iyi futbol oynarsın yoksa adidas maç topuyla mı ???

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Benim şahsi kanaatimce iyi bir top. Topa % 70 kauçuk, %16 naylon %14 sentetik deri yazmışlar ama daha önce dominate ve tf150 kullanmıştım onlarla arada baya bir fark var. Lakin diğer deri toplarla kıyaslandığında biraz zayıf kalabilir.
  • Nedir yani şu an sonuç? Ben de amatör olarak dış sahada oynamak için düşünüyorum bir top...

F/P ürünü olarak ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Nedir yani şu an sonuç? Ben de amatör olarak dış sahada oynamak için düşünüyorum bir top...

F/P ürünü olarak ne önerirsiniz?

Hocam valla 2 senedir spalding platinum outdoor kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece biraz yıprandı top onun dışında çok iyi bir hissiyatı var. Ama eğer paraya kıyabilirseniz molten alın.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Hiç kültürüm yok aslında basketbol topuyla alakalı. Araştıracağım.

Teşekkür ederim.

Zaman zaman gidip de atış yapmak stresi alıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oğluma 5 numara spalding tf-150 iyi gider mi daha başlangıç ama iyi mi olur sizce teşekkürler... ayrıca tavsiyeleriniz olur mu başkaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

oğluma 5 numara spalding tf-150 iyi gider mi daha başlangıç ama iyi mi olur sizce teşekkürler... ayrıca tavsiyeleriniz olur mu başkaca

Hocam 7 numara alın bence. İleride sıkıntı yaşamaz top hakimiyeti daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

oğluma 5 numara spalding tf-150 iyi gider mi daha başlangıç ama iyi mi olur sizce teşekkürler... ayrıca tavsiyeleriniz olur mu başkaca

Hocam 7 numara alın bence. İleride sıkıntı yaşamaz top hakimiyeti daha iyi olur.

büyük top ile sıkkınlık yaşar mı yani baştan soğumasın sizce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

büyük top ile sıkkınlık yaşar mı yani baştan soğumasın sizce

Tabi zor gelecektir. Çocuğunuzun yaşı kaç oda önemli. Fakat 7 numara ile başlarsa onun için çok daha iyi olur emin olun. Zor gelecektir fakat alıştıktan sonra yaşıtları çocuklardan en az 3 adım önde olacaktır. Genelde küçük çocuklara 4-5 numara toplar veriliyor. Onlara göre daha avantajlı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.