Şimdi Ara

DIŞ MEKAN İÇİN BASKETBOL TOPU ÖNERİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
18.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan jordan legecy topla oynuyorum ama dış mekana hic uygun değil yeni bir dış mekan topu almak istiyorum. Bütçe 120 tlye kadar. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dış Mekan Basketbol Topu Önerisi

Basketbol tutkunuzu dış mekanlara taşımaya hazırsanız, uygun bir basketbol topu seçimi çok önemlidir. İşte açık hava sahaları için en iyi basketbol topu önerileri:

Spalding TF-1000: Dayanıklı kauçuk kaplama, her türlü hava koşulunda sağlam tutuş sağlar.

Wilson Evolution: Kompozit deri malzeme, yumuşak dokunuş ve mükemmel kontrol sunar.

Nike Dominate: Deri ve sentetik malzeme karışımı, dayanıklılık ve tutuş dengesini sağlar.

Molten BGL-7X: Gripli kauçuk astarı, ıslak veya kuru koşullarda üstün tutuş sağlar.

Rawlings Game Outdoor: Kauçuk bileşimi, dış mekan oyunları için dayanıklılık ve tutuşu optimize eder.

Bu basketbol topları, açık hava sahalarında uzun ömür ve performans için üretilmiştir. Uygun bir top seçerek, dış mekan oyunlarınızdan en iyi şekilde yararlanabilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Önemli Not: Açık hava basketbol topları, iç mekan toplardan daha dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak düzenli bakım, topunuzun ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • türkiyede alabileceğin en iyi dış mekan topu molten gm7 dir...bak burda incelemesi varhttps://www.youtube.com/watch?v=DaU8jBXo93M ...
    yabancı dilin yoksa özetle adam öve öve bitiremiyor sadece fiyatını eleştiriyor....bak burda
    www.n11.com
    Molten BGM7X Basketbol Topu - Ücretsiz Kargo Fiyatları ve Özellikleri
    http://www.n11.com/molten-bgm7-n7-basketbol-topu-ucretsiz-kargo-P26775575

110 tl ye satılıyor ..yeni üye olursan 11 tl indirim var 99 tl ye bu süper topu alabiliyorsun...ben molten ge7 aldım 76 tl ye ama keşke bir 23m tl daha verip molten gm7 alsaydım çok pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: budbundy

türkiyede alabileceğin en iyi dış mekan topu molten gm7 dir...bak burda incelemesi varhttps://www.youtube.com/watch?v=DaU8jBXo93M ...
    yabancı dilin yoksa özetle adam öve öve bitiremiyor sadece fiyatını eleştiriyor....bak burda
    www.n11.com

110 tl ye satılıyor ..yeni üye olursan 11 tl indirim var 99 tl ye bu süper topu alabiliyorsun...ben molten ge7 aldım 76 tl ye ama keşke bir 23m tl daha verip molten gm7 alsaydım çok pişman oldum

Galatasaray spor kulubunde lisanslıyım. Antrenman topumuz bu attıgın top fakat dış kullanıma cok uygun değil gibi?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam GS nin altyapısında oynadığınızı yazmışsınız ben pg oynuyorum dribblingimi nasıl geliştirebilirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Merhaba hocam GS nin altyapısında oynadığınızı yazmışsınız ben pg oynuyorum dribblingimi nasıl geliştirebilirim??

Çift el ile iki top oldugunuz yerde topa bakmadan çalışın. Ama hic bi şekilde topa bakmayın.

Duvara yaslanarak oturma pozisyonu alın ve bir top ile calısın. Dripling yaparken bacagınızın altından diğer elinize alın onunla devam edin.

Driplingte zayıf olan elinizle duvarda calısın. Ama sadece zayıf elinizle.

Oldugunuz yerde sırt üstü yatın ve topu sırt üstü yatarak yere sertçe vurarak calısın.

Kendinize birtane cizgi belirleyin ve o cizgide topu sürün. Sağa sola kaçırmamaya calısın. Topa bakmayın.

Dripling gözlükleri oluyor. Antrenmanlarda onlardan kullanın topa bakmamak icin. Aklıma gelenler bunlar kolay gelsin

Edit:Son olarak eklemek istediğim: topu yere nekadar sert vurursan okadar iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 1 Mayıs 2015; 22:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Çift el ile iki top oldugunuz yerde topa bakmadan çalışın. Ama hic bi şekilde topa bakmayın.

Duvara yaslanarak oturma pozisyonu alın ve bir top ile calısın. Dripling yaparken bacagınızın altından diğer elinize alın onunla devam edin.

Driplingte zayıf olan elinizle duvarda calısın. Ama sadece zayıf elinizle.

Oldugunuz yerde sırt üstü yatın ve topu sırt üstü yatarak yere sertçe vurarak calısın.

Kendinize birtane cizgi belirleyin ve o cizgide topu sürün. Sağa sola kaçırmamaya calısın. Topa bakmayın.

Dripling gözlükleri oluyor. Antrenmanlarda onlardan kullanın topa bakmamak icin. Aklıma gelenler bunlar kolay gelsin

Edit:Son olarak eklemek istediğim: topu yere nekadar sert vurursan okadar iyi

Alıntıları Göster
    Nike Versa Tack aldım, daha elime ulaşmadı elime ulaşınca görüşlerimi bildireceğim hem outdoor hem indoor top ona göre öneririm dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XeeenRipper

Nike Versa Tack aldım, daha elime ulaşmadı elime ulaşınca görüşlerimi bildireceğim hem outdoor hem indoor top ona göre öneririm dostum.

O topa bakmıstım aklıma yatmıstı ama kullanan bulamadıgım icin yorum alma fırsatı bulamadım. Siz kullandıktan sonra detaylı inceleme yaparmısınız hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Kullandıktan sonra deneyimlerimi aktarırım size hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeenRipper

Kullandıktan sonra deneyimlerimi aktarırım size hocam.

Merakla bekliyorum hocam.

• Nike pure grip iyi ben bahçeşehirde oynuyorum B liginde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SO Falcon

Nike pure grip iyi ben bahçeşehirde oynuyorum B liginde

Versa tackdan iyimidir sizce?

• quote:

quote:

türkiyede alabileceğin en iyi dış mekan topu molten gm7 dir...bak burda incelemesi varhttps://www.youtube.com/watch?v=DaU8jBXo93M ...
    www.n11.com

Galatasaray spor kulubunde lisanslıyım. Antrenman topumuz bu attıgın top fakat dış kullanıma cok uygun değil gibi?

inceleme yapan adamında söylediği gibi molten gm7 indoor/outdoor bir topdur...moltenın sadece indoor olan topları gg7 ve maç topu olan gl7 dir...benim oynadığım yerde bir arkadaş getiriyor gm7 ve süper oynanıyor,,o yüzden zaten pişman oldum ge7 aldığıma, ge7 ,gm7 ye göre biraz daha sert ve dayanıklı ama oynanabilirlik,topu hissetme kavramada gm7 çok daha ağır basıyor...haa zaten top alacak adam beni top bir 10 sene götürmeli diyorsa hiç bulaşmasın gm7 ye falan direkt dış saha topu alsın...düzenli oynayışta gm7 en fazla 3 yıl gider dışarda,sonra derisi dökülür ama ben olsam dandik balon toplara 40-50 tl vereceğime 99 tl verip kaliteyi elimde hissetmek isterim...

• quote:

quote:

quote:

www.n11.com

inceleme yapan adamında söylediği gibi molten gm7 indoor/outdoor bir topdur...moltenın sadece indoor olan topları gg7 ve maç topu olan gl7 dir...benim oynadığım yerde bir arkadaş getiriyor gm7 ve süper oynanıyor,,o yüzden zaten pişman oldum ge7 aldığıma, ge7 ,gm7 ye göre biraz daha sert ve dayanıklı ama oynanabilirlik,topu hissetme kavramada gm7 çok daha ağır basıyor...haa zaten top alacak adam beni top bir 10 sene götürmeli diyorsa hiç bulaşmasın gm7 ye falan direkt dış saha topu alsın...düzenli oynayışta gm7 en fazla 3 yıl gider dışarda,sonra derisi dökülür ama ben olsam dandik balon toplara 40-50 tl vereceğime 99 tl verip kaliteyi elimde hissetmek isterim...

Alıntıları Göster
    Ben de nike versa tack i yeni aldım 2 defa dışarıda oynama fırsatı buldum. Top güzel lakin 120 tl ye kadar bütçem var demişsin o yüzden ben de diğer deri toplara bir bak derim. versa tack ile ilgili merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ametmamet2

Ben de nike versa tack i yeni aldım 2 defa dışarıda oynama fırsatı buldum. Top güzel lakin 120 tl ye kadar bütçem var demişsin o yüzden ben de diğer deri toplara bir bak derim. versa tack ile ilgili merak ettiğin bir soru varsa cevaplayabilrim.

Versa tack nasıl hocam? Deneyimlerinizi yazarmısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ametmamet2

Versa tack nasıl hocam? Deneyimlerinizi yazarmısınız?

Alıntıları Göster
    Benim ellerim nispeten küçük standart olan basketbol topu büyük geliyor oynarken zor atış yapıyorum.Hangi numara rahat oynamak için ideal olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Comandante

Benim ellerim nispeten küçük standart olan basketbol topu büyük geliyor oynarken zor atış yapıyorum.Hangi numara rahat oynamak için ideal olur ?

6 numara bakın. Ama 6 dan kücük almayın.

• Orijinalden alıntı: -Comandante

6 numara bakın. Ama 6 dan kücük almayın.

yanlız 6 numara ile kimse oynamaz sadece sen oynarsın...yaşın küçük diye düşünüyorum merak etme büyür ellerin...sen 7 numara al,ona alışmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 10 Mayıs 2015; 0:40:10 >
  • budbundy kullanıcısına yanıt
    23 yaşındayım. :D Valla çocuk gibi hissettim bir an kendimi :D
  • quote:

küçük elli çok basketbolcu var ...sen ellerini kafaya takma ...güzel,kaliteli bir top al 7 numara alışınca küçük el sorunu falan kalmıycak...nike baller basketbol topu vardı bende 19 tl ye almıştım bundan 4 sene önce ,hatırlıyorum top elimden kaçıp kaçıp duruyordu..şimdi molten ge7 var hiç öyle bir sorunum yok...
  • quote:

quote:

küçük elli çok basketbolcu var ...sen ellerini kafaya takma ...güzel,kaliteli bir top al 7 numara alışınca küçük el sorunu falan kalmıycak...nike baller basketbol topu vardı bende 19 tl ye almıştım bundan 4 sene önce ,hatırlıyorum top elimden kaçıp kaçıp duruyordu..şimdi molten ge7 var hiç öyle bir sorunum yok...

Alıntıları Göster
    yalnız bugün lebron all court basketbol topuyla oynadık arkadaşlar..sevdim topu..iyi kavranıyor ,tavsiye ederim hem ucuz hem kaliteli ....linkde veriyim görmek isteyenler için topu

http://www.cityshop.com.tr/urun/BB0533-801_Nike-Basketbol-Topu-Lebron-XII-All-Courts---7--.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.