Şimdi Ara

DİŞ Mİ İTÜ İNŞAAT MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen hocam da bende bir tuhaflık var yarın son gün karar veremedim hala
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    Hocam maddiyatsa düşüncen ikisinde de çok iyi para kazanabilirsin, sana bağlı. Ancak ikisi de çok farklı bölümler. Birinde yıllarca sabundan, mumdan, alçıdan diş yapacaksın. Daha sonra stajların olacak. Diğerinde ise matematik fizik ağırlıklı eğitim göreceksin. Bunlardan biri elbet daha ağır basıyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Growfru G kullanıcısına yanıt
    hocam maddiyat değil de hem iyi iş olsun hem de okurken 5 yılım sadece dersten ibaret olsun istemiyorum
    Valla hocam benim bildiğim kadarıyla diş çok zorlu bir eğitim. Muhakkak bildin vardır. İlk sınıfta sabundan, mumdan, alçıdan dişler yapıyorsun. Her hafta ödevler veriliyor, eğer hoca beğenmezse tekrar yapıyorsun. 8 saat süren pratik sınavları varmış. Aynı zamanda temel tıp dersleri alıyorsun. Daha sonra stajlarda hasta bakmaya başlıyorsun. Mesela protez stajı için kendin hasta bulman gerek. Sene sonunda hasta gelmezse ya da öldüyse (ki alt üst damak yapmak için yaşlı biri gerek) sınıfta kalıyormuşsun. Başka hangi bölümlerde var bilmiyorum ama dişte herhangi bir dersten kaldığında direkt sınıfta kalıyorsun, alttan ders alma diye bir şey yok. Bayağı zorlu bölüm ama sevdiğin bir şeyse çekilir bunlar. Ki ben diş yazdım. İnşaat mühendisliğinde bu tür dertler yok tabi. Örneğin sürekli bir şey ezberlemene gerek yok, ödev yapmana gerek yok. Bölüm hakkınds çok bilgim olmasa da eğer matematiğe fiziğe yatkınsa zekan, çok zorlamaz. Mezuniyet sonrası da senin okulda gösterdiğin çabaya göre şekillenir. İtünün adı çok önemli ama o ada bir şeyler katmak da senin görevin.

• Growfru G kullanıcısına yanıt
    siz nereyi yazıyorsunuz
    Ben istanbuldaki dişleri yazacağım hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.