Şimdi Ara

DİŞ Mİ İTÜ İNŞAAT MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HANGİSİNİN GELECEĞİ YAŞAM ŞARTLARI DAHA İYİ SİZCE

• CEVREN yoksa diş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişte kendi başına ayakda durman daha kolay olur fikrimce. Ama işim var zaten diyosan inşaat tabiki.
  • Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    hocam apartman yapan kendi çapında tanıdık çok varda böyle önemli iş yapanlar değil arsasına ev falan dikiyolar
  • harveydent1 H kullanıcısına yanıt
    önceki yorumda da dediğim gibi küçük kendi çapında takılan tanıdıklar var sadece
  • OLİVERQUEEN. O kullanıcısına yanıt
    Bence diş daha garanti olur kardeşim ama karar senin
    aynen hocam da millet çok korkuttu gözümü tıptan zormuş falan filan öğrencilik hayatın dersten ibaret diyolar var mı sizin tanıdık diş okuyan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet babamın en yakın arkadaşının iki oğluda İÜ Dişten mezun, kardeşim zor tabiki kolay bi bölüm değil fakat inşaat daha da zor bi bölüm araştırırsan görüceksin. Karar senin tabiki ama yerinde olsam diş yazardım.
    18200üm ben trakya 18600 gelir mi bi de hocam trakya geçen sene ilk öğrenci almış bu bir dezavanj mı sizce ben tekirdağ da yaşıyorum yakın diye orayı yazıcam galiba
    bence gelir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Dis yaz kafan rahat olsun

• 60Nightmare58 6 kullanıcısına yanıt
    geleceği daha iyi di mi hocam okuması zor olsa da
  • Aynen issiz kalma gibi bir durumun yok.Cuma mezun ol pazartesi ise baslarsin...

• Diş abi ya deli misin

• itü inşaatta da işsiz kalma şansın yok. para iş gibi konuları bi sil kafandan hangi mesleği yapmaktan zevk alırsın onu düşün. hangisini okumak hoşuna gider?
    peki napıyorlar şimdi 2 adam
    klink mi açtılar
  • bilmiyorum hocam tam aradayım
  • Bence hangisine daha fazla ilgin olduğuna bakmalısın. Eğer kötü bir diş hekimiysen işsiz kalırsın. Özellikle özelde çalışınca insanlar güleryüz, iyi işler beklerler. Fakat hangisi olursa olsun eğer mesleğinde yeterliysen ikisinde de çok iyi kazançlar sağlayabilirsin. İnşaat müh derken itüden bahsediyorsun sonuçta. Tek düşünmen gereken hangisini sevdiğin. Zaten sevdiğin bölümde okursan başarılı olursun. Başarılı olursan da iyi para kazanırsın. Hepsi birbirihle bağlantılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siralama ayni seninle bende ayni ikilemdeydim dise karsi bi ilgim merakim yok ilerde olur umidiyle bide diste kendi isinin sahibi olabilirsin diye cevre baskisiyla trakya dis yazdim ilk tercihe hayirlisi olsun

• serdar4834 S kullanıcısına yanıt
    kader ortağı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.