Şimdi Ara

Diş teli fiyatını devlet ödermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ön dişlerim ayrık o yüzden ş,r,j harflerini düzgün telafuz edemiyorum.Dişleri düzeltmek için diş teli taktırmak istiyorum ama çok pahalı 3,5-4tl vermek imkansız yaşım 18den küçük devlet ödermi fiyatın tamamını veya bir kısmını?

• 18 yaşını doldurana kadar devlet ödüyor diye biliyorum fakat diş teli taktırmak için 1 sene bekleyenleri biliyorum sıra bekliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşından küçükleri karşılıyor ama malesef 2 3 yıl sıra bekletiyorlar ve aksine düzensiz yapıyorlar ordonti özel diş hekimliginde yapılmalı diye düşünüyorum ama maglum bütçe sorunu biraz sorun yaşatıyor insallah iyileşmeniz dilegiyle düşünürseniz ankarada güzel hekimler önerebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet 18 yaşına kadar yapıyor tabi İstanbul'da 6-7 sene sonra randevu veren yerleri hesaba katarsak 18 yaşını doldurmuş olursunuz muhtemelen. başlanınca da uzun süreli bir tedavi olduğu için ve ancak 4 yılda bitirebileceğin için pek düzenli yapılmayabilir.
    normalde devlete gitmesen 2 senelik bir tedavi aslında...

özelde diş hekimi var bildiğim ama o da peşin 3,5-4 tlye yapmıyor, 11 taksitle toplam 5bin lira alıyor... taksitli olması belki işini kolaylaştrırır... bir başka tanıdığım yine istanbuşda 8500 lira alıyor... adanada bildiğim biri 6bin alıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

devlet 18 yaşına kadar yapıyor tabi İstanbul'da 6-7 sene sonra randevu veren yerleri hesaba katarsak 18 yaşını doldurmuş olursunuz muhtemelen. başlanınca da uzun süreli bir tedavi olduğu için ve ancak 4 yılda bitirebileceğin için pek düzenli yapılmayabilir.
    normalde devlete gitmesen 2 senelik bir tedavi aslında...

özelde diş hekimi var bildiğim ama o da peşin 3,5-4 tlye yapmıyor, 11 taksitle toplam 5bin lira alıyor... taksitli olması belki işini kolaylaştrırır... bir başka tanıdığım yine istanbuşda 8500 lira alıyor... adanada bildiğim biri 6bin alıyor...

Yok hocam valla 1000tl verebilirim en fazla o bile beni baya aşıyor.Elinde sonunda olsunda benim için yeterli okadar hayati önemi yok ama konuşurken rahatsız oluyorum biraz.
  • Sadece 2 dişiniz ayrıksa kaplama yaptırsanız laminate veener dişin ön yüZeyini aşındırıp yapıştırıyorlar ve tanesi 450 den 900 tl gibi bir rakama yaptırmak mümkün
  • Diş teli tedavisinde özele de sevk mümkün belli bir süreden fazla randevu verilince özele sevk isteme hakkınız var, ancak yine de özele gittiğinizde siz önce parayı veriyorsunuz devlet tedaviniz bitince size bu paranın belli bir kısmını ödüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.