Şimdi Ara

DİŞ YAZACAKLAR TOPLANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    22.6k yıldırım beyazıt veya katip çelebi olsa çok iyi olur da geleceğini sanmıyorum

• Yalnız 2010 sonrası öss den ygs geçildiğinde sıralamalar hem ileri yönde hem geri yönde baya oynadı. illa hepsi gerileyecek diye bir şey yok. hayatınız tamamen pozitiflik üzerine kurulu.
    sınavdan çıkıyorsun mattan 1-2 yanlış yapmışımdır diyorsun, kontrol ediyorsun anaa 5-6 tane var
    neyse 15k gelir diyorsun açıklanıyor 22k
    neyse 18-19k daki bölüm tutar diyorsun açıklanıyor 25k yere girmişsin
    yeter bu kadr pozitif olduğunuz. zararlı olan siz çıkacaksınız anlamıyor musunuz hala?
  • 25200 Van diş
  • 24.5 sıralama gerilermi
  • Hala kararsızım,bazı kişilerle görüşüp karara bağlamam lazım ama yazarsam da;

Dişte şehir önemli mi?Kendi şehrim diye Adana'ya öncelik verebilirim.Sonrasına da sırasıyla yazarım işte.22.0kdayım bu arada.
  • Abartmayın hocam zaten puan türleri birleşmesiyle van 24.5k kontejanla erzurum fln gelir size
  • Hocam sizinle aynı ünide okumak isterdim ama 600 kişi var arada aynı yer gelmez bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyt ayt 2

Abartmayın hocam zaten puan türleri birleşmesiyle van 24.5k kontejanla erzurum fln gelir size
    Erzurum 22 ile almış. O kadar geriler mi ki ?
  • Ben gerileyeceğini düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • 11k Hacettepe diş yazacağım
  • Tyt ayt 2 T kullanıcısına yanıt
    O zaman sizin 22.6k ya da tıp felan gelmesi lazım gerileme bu düzeyde olacaksa.
  • Yok hocam o kadar gelmez 19k daki bölüm gelse yeter bana
  • 21.4k ile yıldırım beyazıt diş yazıcam. Sonra sıralarım karışık
  • Kardeşim Erzurum 22k ile kapatmış benim sıralama 25k arada 3k fark var

Geçen sene tıp 17k ile kapatmış arkadaşın sıralama 22.6k nasıl aynı düzeyde gerileme oluyor?
  • Ben tıpı daha düşük sanıyodum. Hitite gitdi aklım. Dediğiniz doğru.
  • Hocam çok değişik şeyler olucak gibi hissediyorum
  • Tyt ayt 2 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bana diş gelecek gibi düşünüyorsun değil mi
  • O cepte merak etme onu
  • Up
  • Yalnız 2010 sonrası öss den ygs geçildiğinde sıralamalar hem ileri yönde hem geri yönde baya oynadı. illa hepsi gerileyecek diye bir şey yok. hayatınız tamamen pozitiflik üzerine kurulu.
    sınavdan çıkıyorsun mattan 1-2 yanlış yapmışımdır diyorsun, kontrol ediyorsun anaa 5-6 tane var
    neyse 15k gelir diyorsun açıklanıyor 22k
    neyse 18-19k daki bölüm tutar diyorsun açıklanıyor 25k yere girmişsin
    yeter bu kadr pozitif olduğunuz. zararlı olan siz çıkacaksınız anlamıyor musunuz hala?
  • 25.6 diş gelir mi sizce
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.