5 sene sonra bizi neler bekliyor yazmakta biraz tereddüt ediyorum aü gibi bi üniden çıksak mesela nasıl olur sizce doğu tıp mı yoksa aü diş mi gitmeliyim lütfen biri bi akıl versin
Pratisyen olarak dis hekimligi daha avantajli para olarakda calisma olarakda pratisyen bi tipci acil koselerinde surunur tus okursan dus okursan esit diyebilirim.
Bence tıp seç
gönlüm ordan yana gibi ama lord baelish kardeşim ben zaten 20 yaşına geldim hala ufak yerdeyim biraz büyük şehir istiyorum amına kodum ekonomik olayları olmasa ne güzel dişe gitcektim şimdi kafa karıncalandırıyor
aü baya taştaşlı öğrenci çıkarıyor hacettepe aü gazi sonra akdeniz yazdım ben
huzunlumezun31H
kullanıcısına yanıt
Ben 19k dayım ilk tercih yaptım
Anadolu da diş var mı esogü de var diye biliyorum
Ben de 18k dayim doguda tip okumak yerine kendi sehrimde dis hekimligi okuyacagim. Hangisinin artilari agir basiyorsa onu sec is hayati, sehir, zorluk vs. Sonucta ikisi de hekim bu saatten sonra ilgin hangisineyse ona yonel
Tyt aytT
kullanıcısına yanıt
aü derken ankara üniversitesinden bahsediyorum kankam
Kendini gelistirirsen Diste tipdan daha çok para var hocam emin ol. Ama gönlün hangisinden yana ise onu seç
hocam tıpla diş baya farklı bölümler.Bunu da hesaba katmak gerek.İstekleriniz doğrultusunda ilerlerseniz daha mutlu olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme