Bildirim
dış yüzeyde çatlama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
çatlak nerde ? -
bilgisayarımı kapattığımda dış yüzeyde sol üst köşeye denk geliyor. -
Bir fotoğrafını koyabilir misin çatlağın? -
kesin acer ın o kendi kendine çatlayan meşhur modelidir....sanrım japon yapıştırıcısı ile çatlakların içini doldurup,biraz da dış yüzeyine uygulayabilirsiniz..ama tabi dışı görüntü olarak çok iğrenç olacağı için, dış yüzeyine ayrıca laptoplar için olan özel kaplamalar ile kapatacaksınız (o kaplamaların adını hatırlayamadım, monster laptoplar için ve Hp laptoplar için vardı,ordan adını bulabilirsiniz.) -
HP Pavilion serisi
resim eklemeye çalıştım umarım başarılı olmuşumdur..
-
oha o nasıl olur. bi yere çarpmadığından eminmisin? -
O NE , hp de çatlamaya başlamış...iyi acer yalnız kalmayacak ...yalnız sen makineyi bi yerlere çarpmadan mı bu hale geldi? çünkü hp de ilk kez görüyozçatlama olayını.
-
ben çarpmadığımdan eminim... benden başka ev halkı çarpmış olabilir... kullanım hatasından kaynaklanmış olabilir...
şu an için çatlağın ilerlemesini önlemeye çalışıyorum... -
Bence biryere çarpmışsındır farketmeden ya da başkası çarpmıştır. Yapıştırıcı denesen çatlağa, faydası olur mu acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: esinti
ben çarpmadığımdan eminim... benden başka ev halkı çarpmış olabilir... kullanım hatasından kaynaklanmış olabilir...
şu an için çatlağın ilerlemesini önlemeye çalışıyorum...
Cihazın modelini belirtmemişsin ama tahminim % 90 dv4000 serisidirEv halkının veya senin suçun yok dv4000 serisinin nadirde olsa bazılarında bu sorun oluşabiliyor
garantili ise servise yollayın
-
hobaaa acer5020 serisinden sonra bir çatlama problemide hpden geldi acerı kendim kullandım kendi 5024üm çatladı şimdi eğer kullanıcı hatası değilse artık hpde gözümde sıfır geçmiş olsun vatana millete
umarım hp senin sorununu kısa dönemde halleder bizim gibi servis köşelerinde rezil olmazsın ama hp nin serviside ortada
türkiyede ki servislerin düzelmesini görmeye ömrümüz yetmez herhalde -
Cihazın modelini belirtmemişsin ama tahminim % 90 dv4000 serisidirEv halkının veya senin suçun yok dv4000 serisinin nadirde olsa bazılarında bu sorun oluşabiliyor
garantili ise servise yollayın
Modeli: HP Pavilion dv4254EA
Garanti süresi malesef doldu. Yapıştırıcı ile çatlağı doldurmamı öneren olmuş. Yapıştırıcı sıvı olsuğu için sızıp ekrana zarar vererceğini düşündüğüm için denemedim.. -
Menteşede problem var onunda değişmesi lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X