Şimdi Ara

Dışarı çıkıyorum. (ASOSYALLİK İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Yalnız bu asosyallik değil bir fobi... Dışarı çıkma korkusu olabilir.

Dışarıyı seviyorum dışarıda insanların sürekli bana baktığını hissediyorum ya da başıma kötü birşey gelecekmiş gibi hissediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Benim de aksine dışarıya çıkasım var birşeyler yapasım var ama arkadaşların hepsi evde pc başında. Lisedede böyleydi üniversitede de böyle. Ne şanssız arkadaşım læ ben. Çağırıyorum dışarıya cıkalım takılalım tayfayı toplayalım diyorum yok evde oturucam cıkasım yok diyorlar Tek çıkmayıda sevmiyorum açıkcası tek sadece işim olduğunda cıkıyorum. Tek dışarı cıkıp nasıl eğlenilir ki abi yaf

İşte senin arkadaşların gibiyim bende hocam cağırırlar çıkmam pek arada evde oturur muhabbet ederiz öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necro066 -- 27 Nisan 2012; 11:39:34 >

• Agorafobi diyorlar buna aynı tanımladığın gibi asosyallik de olabilir tabi biraz...
  • Bisiklet al varsada bisiklete bin veya arkadaşından ödünç al çok güzel sarıyo bisikletle dolaşması ama aksama dogru hava güneşi azken bin ve hızlı yerıne yavaş sürerek
  • Son durum nedir?
  • Dışarıda 1 tane bile arkadaşım yok çıkarsam tek başıma dolanıyorum hep deniz kenarına falan gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.QuaTiL

Asosyellikten kurtulmak istiyosan kendine bi profesyonel f.makinesi al. Hngi ortama gitsem diye konu açarsınız bu sefer. Makineyi gören çağırıyo.

Not: liseliysen tabi.

evet asosyalikten kurtulmanın tek yolu kendine hobi edinmek.fotoğraf makinesi, spor vs.
  •  Dışarı çıkıyorum. (ASOSYALLİK İÇERİR)
  • quote:

Orijinalden alıntı: necro066

Evet arkadaşlar nerdeyse 3 yıldır tek başıma sokağa çıkmadım diyebilirim ama bugün bir cesaret geldi böyle garip bir his eski kız arkadaşımın okul çıkışına gidicem ne zamandır mesaj atmıyor bana tek iletişim kanalım mesajdı oda biliyor dışarı çok çıkmadığımı öyle sokakda falan karşılaşamıcağımızı ama bir istisna yapıp bugün çıkıcam dışarı. Ama inanın yürümeyi bile unutmuş gibi hissediyorum tek başıma sokakdayken bir garip hissediyorum. Umarım aşıcam artık bunları 2-3 saat sonra fikrim değişimeyecek ve çıkıp gezicem eski kız arkadaşımın okul çıkışına gidicem kabuğumdan çıkıcam.

en azından eskiden bir kız arkadaşın varmış

• merak ettım bende noldu :D
  • bu seferde disari cikti eve giresi gelmiyor galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 27 Nisan 2012; 19:13:22 >
  • Nerde yahu dışarısı sardı galiba
  • Dediğim gibi eski kız arkadaşımın çıkışına gittim beni tanımamızlıkdan geldi yanında arkadaşı vardı gitsemmi gitmesemmi derken sinirlendim bağırdım xx xx diye. Bırak peşimi seni sevmiyorum dedi uzak dur dokunma bana dedi psikolojimi bozdu ben daha oraya onun için gitmişim nefes nefese yaptığına bak arkadaşı diyor hadi gel geç kaldık dersaneye bildiğiniz başından savdı beni sanmıyorum birdaha dışarıya çıkayım.
  • Bende Hiç Dışarı Cıkmayı Sevmem Zırt Pırt Cıkanlarada Gıcık Olurum.Okulun Tatil Günlerinde Pc-Yatak Arsında Dolaşır Dururum Ama Bi Yerden Başlamak Lazım

Dışarı çıkıyorum. (ASOSYALLİK İÇERİR)
  • Yuh! Böyle yaşayamazsın ki? İnsanın fıtratına uygun değil. Kafan sürekli dağınık olur, sürekli sıkılırsın. Depresyonlar geçirirsin. Camdan top oynayan çocukları falan izle bari...

İstanbul'daysan PM at seni değiştiricem! Çıkalım bir koşalım. Spor yapalım. Kendini savunma sanatına falan gidersin. Kafan dağılır az. Manyakmısınız lan!

Kız için değil kendin için çık dışarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfable -- 27 Nisan 2012; 20:26:04 >
  • İyi de hocam dışarı çıkmaya başlamak için yanlış yeri seçmişsin eski kız arkadaş nedir yav.Daha farklı yerleri denemelisin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Yuh! Böyle yaşayamazsın ki? İnsanın fıtratına uygun değil. Kafan sürekli dağınık olur, sürekli sıkılırsın. Depresyonlar geçirirsin. Camdan top oynayan çocukları falan izle bari...

İstanbul'daysan PM at seni değiştiricem! Çıkalım bir koşalım. Spor yapalım. Kendini savunma sanatına falan gidersin. Kafan dağılır az. Manyakmısınız lan!

Kız için değil kendin için çık dışarı...

Hocam insan alışınca kolay kolay vazgeçemiyor o olmadan hiçbirşey yapamazmışım gibi geliyor sanki önceden onun için yaşıyormuş gibi hissediyorum. Ankaradayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Gergin İnsan

İyi de hocam dışarı çıkmaya başlamak için yanlış yeri seçmişsin eski kız arkadaş nedir yav.Daha farklı yerleri denemelisin bence

evet hocam çok hata yaptım gitmekle rezil oldum orda gerçek anlamda. Birde mutlu gözüküyorduki sorma koydu gerçekten içime oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necro066 -- 27 Nisan 2012; 20:29:13 >

• Böyle konuları gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Forumda ki sayılı sosyal insanlardanım sanırım. Dışarıda o kadar kamil var kii neyden utanıyosunuz anlamıyorum.
    Özgüveniniz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter '

Böyle konuları gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Forumda ki sayılı sosyal insanlardanım sanırım. Dışarıda o kadar kamil var kii neyden utanıyosunuz anlamıyorum.
    Özgüveniniz yok.

Evet aslında asıl nokta bu özgüven yok. Ama özgüvenin olmamasıda biraz o eski sevgili yüzünden değilmi hocam? Öyle sebepsiz hiçbirşey demeden terketti beni ben kendimde eksik aradım hata aradım.
  • Beyler hayat sokaklarda yaşlanınca filan harbiden üzülürsünüz neler kaçırdım diye ne olursa olsun atın kendinizi dışarı emin olun dışarda bir sürü pislik varken kimse size kötü gözle bakmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.