Şimdi Ara

Dışarı çıkıyorum. (ASOSYALLİK İÇERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: necro066

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter '

Böyle konuları gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Forumda ki sayılı sosyal insanlardanım sanırım. Dışarıda o kadar kamil var kii neyden utanıyosunuz anlamıyorum.
    Özgüveniniz yok.

Evet aslında asıl nokta bu özgüven yok. Ama özgüvenin olmamasıda biraz o eski sevgili yüzünden değilmi hocam? Öyle sebepsiz hiçbirşey demeden terketti beni ben kendimde eksik aradım hata aradım.

Doğruluk payi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Benim de aksine dışarıya çıkasım var birşeyler yapasım var ama arkadaşların hepsi evde pc başında. Lisedede böyleydi üniversitede de böyle. Ne şanssız arkadaşım læ ben. Çağırıyorum dışarıya cıkalım takılalım tayfayı toplayalım diyorum yok evde oturucam cıkasım yok diyorlar Tek çıkmayıda sevmiyorum açıkcası tek sadece işim olduğunda cıkıyorum. Tek dışarı cıkıp nasıl eğlenilir ki abi yaf

Asosyal arkadaş çevrenin olmasıda kötü.Dediğin gibi dışarı çıkalım gezelim falan diyosun yok ben spartacus seyretcem vs. vs. En güzeli az arkadaşın olcak ama sosyal olcaklar inan 20 tane asosyal arkadaştan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORKUN///M -- 27 Nisan 2012; 20:41:05 >

• Sizce ne yapayım beyler bu kızın peşinden gitmeye devammı edeyim unutayımmı?
  • quote:

quote:

Böyle konuları gördükçe o kadar şaşırıyorum ki. Forumda ki sayılı sosyal insanlardanım sanırım. Dışarıda o kadar kamil var kii neyden utanıyosunuz anlamıyorum.
    Özgüveniniz yok.

Evet aslında asıl nokta bu özgüven yok. Ama özgüvenin olmamasıda biraz o eski sevgili yüzünden değilmi hocam? Öyle sebepsiz hiçbirşey demeden terketti beni ben kendimde eksik aradım hata aradım.

Öyle sebepsiz hiçbirşey demeden terkettiyse hatalı olan o değil midir ? Hadi diyelim o değilde sendin , bi kıza küsüpte 3 yıl dışarı çıkmamak ne demektir ? Biri gelir biri gider kızdan çok ne var. Klasik olucak ama tavsiyem bi spor salonuna yazıl. Bunu sadece vücut yapmak için değil , ya da dövüş öğrenmek için değil de yeni insanlarla tanışıcakmışsın gibi gör. Yeni insanlarla tanışıcaksın , yeni şeyler öğreniceksin , yeni becerilerini keşfediceksin. Mesela sen şuan çok iyi bataristsin yada masa tenisçisi yada basketbolcu yada fotoğrafçı. Ama farkında değilsin. 7 - 24 pc başında zaman geçiren işi , okulu , arkadaşı olmayan odun gibisin. Eğer istanbul avrupadaysan benim gittiğim spor salonuna gelebilirsin her konuda yardımcı olurum sana.

• quote:

quote:

quote:

Özgüveniniz yok.

Öyle sebepsiz hiçbirşey demeden terkettiyse hatalı olan o değil midir ? Hadi diyelim o değilde sendin , bi kıza küsüpte 3 yıl dışarı çıkmamak ne demektir ? Biri gelir biri gider kızdan çok ne var. Klasik olucak ama tavsiyem bi spor salonuna yazıl. Bunu sadece vücut yapmak için değil , ya da dövüş öğrenmek için değil de yeni insanlarla tanışıcakmışsın gibi gör. Yeni insanlarla tanışıcaksın , yeni şeyler öğreniceksin , yeni becerilerini keşfediceksin. Mesela sen şuan çok iyi bataristsin yada masa tenisçisi yada basketbolcu yada fotoğrafçı. Ama farkında değilsin. 7 - 24 pc başında zaman geçiren işi , okulu , arkadaşı olmayan odun gibisin. Eğer istanbul avrupadaysan benim gittiğim spor salonuna gelebilirsin her konuda yardımcı olurum sana.

Haklısın hocam bende böyle düşünüyordum ama ne bileyim birden gelip oturuveriyor garip bir his içime karşı koyamıyorum onu unutmam lazım ama başaramıyorum

• sen kesin dışarda öleceksin,ergen gerisi sefil
  • Asosyallikten çıkmanın en kesin yollarından biri sosyal ve insanlarla sürekli iletişimde olabileceğin bir işe girmektir bide bunun yanına bir spor salonuna yazılırsan tadından yenmez.
  • Neyse beyler dediğim gibi 12de çıktım 8 gibi geldim eve 8 saat tek başımaydım eski kız arkadaşımın beni terslediği kısım dışında herşey on numaraydı
  • beterin beteri var derler. bende kendimi asosyal sanardım fakat herpazar toplanır bişeyler yapardık biz arkadaşlarla en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfable

Yuh! Böyle yaşayamazsın ki? İnsanın fıtratına uygun değil. Kafan sürekli dağınık olur, sürekli sıkılırsın. Depresyonlar geçirirsin. Camdan top oynayan çocukları falan izle bari...

İstanbul'daysan PM at seni değiştiricem! Çıkalım bir koşalım. Spor yapalım. Kendini savunma sanatına falan gidersin. Kafan dağılır az. Manyakmısınız lan!

Kız için değil kendin için çık dışarı...

İzmir'de bu durumda olan bana PM atsın!
  • kardeş milletin derdi bittide dışarıda senimi izleyecek bide böyle düşün rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priapos35

quote:

Yuh! Böyle yaşayamazsın ki? İnsanın fıtratına uygun değil. Kafan sürekli dağınık olur, sürekli sıkılırsın. Depresyonlar geçirirsin. Camdan top oynayan çocukları falan izle bari...

İstanbul'daysan PM at seni değiştiricem! Çıkalım bir koşalım. Spor yapalım. Kendini savunma sanatına falan gidersin. Kafan dağılır az. Manyakmısınız lan!

Benim durumumda olanmı yoksa Asosyal olanmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Priapos35

quote:

Benim durumumda olanmı yoksa Asosyal olanmı?

Asosyal hocam asosyal :D

• Vay be DH Fight Club üyeleri hep sosyal :) Spor kadar faydalı şey yoktur dünyada insana :)
  • Bilader nası bi iş sizinki anlamıyorum.Bence bu asosyallik ailenlede alakalı.Mesela ben bi online oyuna sarsam 6-7 saat başından kalkmasam annemgil arkadaşlarıma zorla çağırttırıyor beni.Ailenle de bi konuş neden beni böyle yaptınız diye.
  • quote:

Vay be DH Fight Club üyeleri hep sosyal :) Spor kadar faydalı şey yoktur dünyada insana :)

Ben sonradan direkten döndüm üstad. Sosyal fobi rahatsızlığım vardı. Sosyalleştik zamanla fobimizi atlattık özel egzersizlerle :). Sorunu olanlara yardımcı olabilirim. Ama cidden her türlü spor dans v.b aktivite sizin yeni arkadaşlar edinmenizi sağlıyor. Ancak siz sosyal fobiye sahipseniz edinemiyorsunuz hatta bu tip ortamlarda aşırı sıkıntı çekebilirsiniz. Ama her asosyal olan kendine sosyal fobiğim demesin. Bulsun bir arkadaş uzak dursun pc den 1 hafta hiç olmadı öğrencisin git boş zamanında anketörlük yap tanımadığın insanlarla iletişim kur.

Anne ve babaların belli bir yaştan sonra iplenmemesi gereken tek tavsiyesi şu dur.

"Yabancılarla konuşma."

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Hiç sevmem dışarı çıkmayı.

bende hocam hiç sevmem ama çıkmaya başlamam lazım artık birazda olsa yalnızlığa alışmam lazım yalnız başımada mutlu olmayı öğrenmem lazım.

Hocam sen dışarı çıkmayı mı sevmiyorsun yoksa insanlarla iletişime geçmeyi mi?

Ben dışarı çıkmayı sevmiyordum ama alışıyorum gibi birşey.Yok bunun insanlarlada alakası yok bazen çıktımmıda sıvayıp eve hiç gitmiyorum.Bu ne şimdi.Pazartesi salona başlıyorum gidip kendi kendime kafa dinlicem sabahtan akşama kadar ohh kimseye eyvallahımda olmaz.Sessiz sakin evden uzaklaşmış olurum.Üç gün üç gündür haftada üç gün kafa dinleriz.Evdekilerinde sıkıntı yarattığı yok gerçi tam tersine aşırı rahatlarda sıkıntı benim içimde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.