Şimdi Ara

Dışarıda, cafede vs. tek takılan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek başına kafeye gitme işini bazen yapıyorum aile yanında olduğumda dışarda biraz daha durmak için . Ama kendi evimde zaten tek kalıyorum dışarda kahveye 10 lira vereceğime evde takılmak bana daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötüsünü söyleyeyim. Tek başına sinemaya gitmek.

Sevgiliden öte insanlar ailesiyle, arkadaşlarıyla eğlenip filmde beraber gülüp beraber analizini yapıyorlar sen sap gibi kalıyorsun. Hele yanına çift oturursa yandın. Tecrübeyle sabittir.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Tek başına sinema daha keyifli. Kız arkadaşımla da giderim lakin tek başıma izlemeyi daha çok seviyorum. Ben filme odaklanmışken yanımdakinin bana birşey söylemesi yada telefonunu kurcalaması sinirlerimi bozuyor, filme odaklanamıyorum. Sinema film izlemek içindir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Daha kötüsünü söyleyeyim. Tek başına sinemaya gitmek.

Sevgiliden öte insanlar ailesiyle, arkadaşlarıyla eğlenip filmde beraber gülüp beraber analizini yapıyorlar sen sap gibi kalıyorsun. Hele yanına çift oturursa yandın. Tecrübeyle sabittir.
    Kafe falan neyse de sinemaya tek başına gitmek gerek zaten, mesela uzun süredir beklediğin bir film var, gidip rahat rahat izleyip keyfini çıkarmayı mı tercih edersin, yoksa yanındakilerin ikide bir şurada ne dedi şurada ne oldu diye sormasını mı?
  • 2019 a gireceğiz ama hala aman elalem ne der düşüncesi acaba beni mi konuşurlar dedikodum mu çıkar gibi zırvalıkları konuşuyoruz kardeşim çık gez dolaş tek takılsan nolucak 5 10 suriyeli gibi grup şekilde takılsan nolucak senin hayatın senin mutluluğun esas olan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Asker

2019 a gireceğiz ama hala aman elalem ne der düşüncesi acaba beni mi konuşurlar dedikodum mu çıkar gibi zırvalıkları konuşuyoruz kardeşim çık gez dolaş tek takılsan nolucak 5 10 suriyeli gibi grup şekilde takılsan nolucak senin hayatın senin mutluluğun esas olan
    Mantıklı bir düşünce ama tekken cafede nasıl mutlu olunur bilemedim.
  • Ben kendime vakit ayırmak için gidiyorum, zaten günün çoğunda arkadaşlarla olunuyor yalnız kalmak lazım. Tanıdık çok mekan sahibi var bazen onlarla sohbet muhabbete gidiyorum. Ders çalışacağım zamanlar tek başıma çok giderim. Değişiyor yani ruh halime göre, bazen insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmak iyi geliyor. Tek başıma lüks mekanlarda falan yemek yemeye gittiğimde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.