Şimdi Ara

dışarıda milletin kız erkek ilişkisine bakışı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: med_cezir197

kardeşim gidin ne yaparsanız evinizde yapın benim gezdiğim sokakta öpüşen sarılan ahlaksız insanları görmek istemiyorum bu ahlaka aykırı bir iş git evinde yap ne yapacaksan. ben ailemle rahat gezemiyeckmiyim. görmek istemiyorsan dışarı çıkma gibi saçma sapan istekte bulunan egoizmin zirvesine çıkmış kişiler olacak biliyorum. sadece olması gerektiği gibi davranın. git evinde ne yaparsan yap

pardon da bakmamak gerçekten çok mu zor?Kafanı çevirip gittiğinde sorun kalıyor mu ?
    Sadece kafanızda
    -öpüşmek
    -hmm ayıptır olamaz! mantık bu başka birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !pT!D@

quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

kardeşim gidin ne yaparsanız evinizde yapın benim gezdiğim sokakta öpüşen sarılan ahlaksız insanları görmek istemiyorum bu ahlaka aykırı bir iş git evinde yap ne yapacaksan. ben ailemle rahat gezemiyeckmiyim. görmek istemiyorsan dışarı çıkma gibi saçma sapan istekte bulunan egoizmin zirvesine çıkmış kişiler olacak biliyorum. sadece olması gerektiği gibi davranın. git evinde ne yaparsan yap

pardon da bakmamak gerçekten çok mu zor?Kafanı çevirip gittiğinde sorun kalıyor mu ?
    Sadece kafanızda
    -öpüşmek
    -hmm ayıptır olamaz! mantık bu başka birşey yok.

bende böyle düşünenleri görmek istemiyorum cahil böyle sokagıda kendi malı gibi gören yok şunu yapamazsın yok bunu edemezsin diyen insnları sokakta görmek istemiyorum ne yapacaz

• kanunlara uyduğu müddetçe isteyen istediği gibi gezer dolaşır giyinir, ahlak polisi kesilenede anca boh yemek düşer.
  • bunları normal karşılayanlar. farz edelimki evlendiniz eşiniz anneniz babanız akrabalarınız biyerde oturuyorsunuz önünüzde 2 genç ne varsa yapıyo hiç rahatsız olmazmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo9

bunları normal karşılayanlar. farz edelimki evlendiniz eşiniz anneniz babanız akrabalarınız biyerde oturuyorsunuz önünüzde 2 genç ne varsa yapıyo hiç rahatsız olmazmısınız

gençler işte ne yaparsın deyip kafanı çevirirsin bu kadar basit

• quote:

bunları normal karşılayanlar. farz edelimki evlendiniz eşiniz anneniz babanız akrabalarınız biyerde oturuyorsunuz önünüzde 2 genç ne varsa yapıyo hiç rahatsız olmazmısınız

olmam niye olayım..ben de gençken yapıyordum derim..
    hatta gelin rahat bırakalım der bizimkileri alır gençlerin bizi göremeycekleri biryere giderim..
  • sokakta bunun rahat olduğunu gören küçük kızlar ilerisi için kendi genç kızlığına dair planlar yapmaya başlıyor.ahlak dejenerasyonu böyle birşeydir.kuşaktan kuşağa artarak devam eder.bir zamanlar 50 lerdeki amerikaya bakın aynı bizim hallerimizdelerdi.şimdi ahlak konusunda dibe vurmuş vaziyetteler.
    yarın kızının başına gelmesini istemeyeceğin şeyi sen bugün yapma çünkü herşey etki tepkidir.bugünden altyapısını hazırlayıp yarınları kokuşturmayın.

kız arkadaşınızla el ele tutuşun sarılın ama sokak ortasında dudak dudağa öpüşmeler cinsel hareketler falan birbirinize özel olması gereken konulardır gidin evinizde veya gözden ırakta nerede yaparsanız yapın ama başkalarının önünde yapmayın.
    sen kız arkadaşınla sokakta öpüşmeyi istersin buna kızarsın öteki adamda çıkar ben kız arkadaşımın cinsel yerlerini avuçlamak istiyorum der bunun sınırı olmaz ozaman.en iyisi sokaklar daima temiz olsun özel konularınızı kendi aranızda hal edin sokaklar çoluğun çocuğun olduğu mekanlardır.

• bu cevaplar ve bundan sonraki cevaplar için teş ederim daha öğreneceğimiz çok şey var demekki
  • herseyin yeri var zamanı var tamam da burda kimse kız arkadasımın cinsel yerlerini avuçlamak istiyorum falan demiyor, burdaki hiç kimse öyle bişeyi kastetmiyor...ben sevgilimle rahatca gezemeyecekmiyim kardesim burası özgür bir ülke değil mi ? sarılırm elini tutarım kimse de bisey diyemez diyen olursa bende derim seni ne ilgilendirir burası özgür bir ülke diye...
  • Toplumda yazılı olmayan ahlak kuralları vardır, 4 duvar arasında ne isterseniz yapın ama toplumda yaşamak için bazı kurallara uymak gerekir. Sarılmak, el ele gezmek ya da yanaktan öpmek vs. bunlar son derece normal şeyler. Ama daha ilerisi , bazı sınırların aşıldığını gösterir ki, bu da pek hoş karşılanmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Toplumda yazılı olmayan ahlak kuralları vardır, 4 duvar arasında ne isterseniz yapın ama toplumda yaşamak için bazı kurallara uymak gerekir. Sarılmak, el ele gezmek ya da yanaktan öpmek vs. bunlar son derece normal şeyler. Ama daha ilerisi , bazı sınırların aşıldığını gösterir ki, bu da pek hoş karşılanmaz.

aynen öyle...
  • nereye gidiyor bu abaza gençlik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fataL_berq

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Toplumda yazılı olmayan ahlak kuralları vardır, 4 duvar arasında ne isterseniz yapın ama toplumda yaşamak için bazı kurallara uymak gerekir. Sarılmak, el ele gezmek ya da yanaktan öpmek vs. bunlar son derece normal şeyler. Ama daha ilerisi , bazı sınırların aşıldığını gösterir ki, bu da pek hoş karşılanmaz.

aynen öyle...

tamam bunlarda bende katılıyorum ama bazıları bunlarada cins cins bakınıyo yani her yerin ortamı var ama bazıları el ele gezmeye bile böm böm bakınıyo
  • Ailesiyle gezerken birisinin öpüşen bir çiftten rahatsız olmasının nedenini halen çözebilmiş değilim..Sanki adamın karısını öpüyormuş gibi rahatsız olmalar vb..Sanane bakma geç git..
  • nekadar tartışırsanız tartışın bu sorun sadece zamanla yeni nesillerle çözülür kimsenn fkri kolay değişmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

quote:

BELKİ YANINIZDA KÜÇÜK ÇOCUK WARSA RAHATSIZ OLABİLİRSİNİZ ONUN DIŞINDA NORMAL BENCE EĞER BÖYLE ŞEYLERE KIZIYORSANIZ KISKANIYORSUNUZ DEMEKTİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: raconizm

benim olduğum yerde yalaşma elleşme koklaşma vs bu tarz hareketler yapamazlar , gider cins cins bakarım suratlarına bir saniye bile çevirmem suratımı başka bir yere , ne yani parktada mı oturamıcaz ailelerin arasında , gitsin alsın ormana götürsün ne yapcaksa yapsın orda

senin olduğun yerde kız arkadaşımı öperimde koklarımda sarmaş dolaş dolaşırımda.çok baktın rahatsız mı ettin bakışlarınla ilk önce uyarırım, hala devamsa bakan gözünü alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

quote:

benim olduğum yerde yalaşma elleşme koklaşma vs bu tarz hareketler yapamazlar , gider cins cins bakarım suratlarına bir saniye bile çevirmem suratımı başka bir yere , ne yani parktada mı oturamıcaz ailelerin arasında , gitsin alsın ormana götürsün ne yapcaksa yapsın orda

senin olduğun yerde kız arkadaşımı öperimde koklarımda sarmaş dolaş dolaşırımda.çok baktın rahatsız mı ettin bakışlarınla ilk önce uyarırım, hala devamsa bakan gözünü alırım

gözümü alcan diye Allah muhafaza gözünü morartmada manitanın yanında , çünkü böyle durumlarda psikopata bağlıyorum genelde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

quote:

gözümü alcan diye Allah muhafaza gözünü morartmada manitanın yanında , çünkü böyle durumlarda psikopata bağlıyorum genelde

"manita" ...hmmm...
    biz ona sevgili diyoruz.."sevdiğimiz"den dolayı..
    "manita" nedir ??
    "money" ."mani" diye okunur... "para".demektir..."manita" da "paralı" mı oluyor..acaba bu fevriliğiniz "parasız" bulamayışınızdan mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EngineerInDefenceInd -- 18 Temmuz 2008; 8:56:25 >

• Pazartesi günü gelin İzmit'e beni uzaktan izleyin.Sevgilimin göğsünü ve bacağını ısırmışlığım var onca kişinin içinde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.