Şimdi Ara

dışarıda milletin kız erkek ilişkisine bakışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden sizin gibiler için insan gücü harcansın ki?Layık bile değilsiniz o yumruğa
  • Ben de bi anımı anlatayım..Kız arkadasımla bankta oturuyoduk..Birkaç kez sarıldık ve öptük birbirimizi normal olarak..Sonra arkamızdan bi kadın cıktı ve çabuk gidin burdan polis cagırcam terbiyesizler dedi..Naptık ya biz dedim , bi şey yaptıgmız var sanki bagrıon dedim , bi tane daha cıktı ordan iki saattir birbirinizi yiyonuz ya dedi..İşte o an ağzımdan hiçbir şey cıkmadı..Ben öyle utandıgımı hatırlamıyorum..Düşünün kız arkadasınınız yanında biri size iki saattir birbirinizi yiyonuz dedi..Gerçekten sarılmaktan ve yanağından öpmek birbirini yemekse bence bu ülke insanında sorun vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: raconizm

biz kız arkadaşımızın elini tutmaya utanıyoruz , millet sokak ortasında seks yapacak

kaç yaşındasın? nerede yaşıyorsun? milletin sokak ortasında yaptığı şey onları gerer seni değil. sokağada karışacak değilsin. kimse kimsenin başına ahlak polisi kesilemez.
  • yanlış düşünüyorsun. herkesin içinde yapılacak şeyler var yapılmayacak şeyler var. tamam öpüyorsun da, utanmasa kızı parkın ortasında götürecekler var. çoluklu çocuklu insanlar geçer doğru değil. sınırını bilemeyen herkes eleştiriyi hak eder. sevgilimi takarım koluma, istediğimi yaparım meydanda. çok yanlış bir düşünce

tabi sevgilinle gezerken amele gibi bakmaları tamamen ayrı bir konu. orada haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biruni 3-4 -- 17 Temmuz 2008; 15:36:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

quote:

biz kız arkadaşımızın elini tutmaya utanıyoruz , millet sokak ortasında seks yapacak

kaç yaşındasın? nerede yaşıyorsun? milletin sokak ortasında yaptığı şey onları gerer seni değil. sokağada karışacak değilsin. kimse kimsenin başına ahlak polisi kesilemez.

Daha ne denir ki.

Tabi ki her şeyin sınırı vardır.Ama insanlara karışmak kimsenin haddi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin. -- 17 Temmuz 2008; 15:36:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EngineerInDefenceInd

quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

gezmek normal birşey ama halkın ortasında yigismek,opüşmek filan bizim degerlerimize ters... ne yapacaksanız gidin evinizde yapın...

sevgililer yiyişmezler..gerekirse sevişirler ve genelde sadece öpüşürler..
    ayıp bakan gözdedir..
    çok rahatsız oluyorsan bakmazsın görmezsin ayıp olmaz..

ayrıca nasıl bir zihniyettir sevgiliyle sevgiyi paylaşmayı yiyişmek diye ifade etmek..
    bir de izmir'li olacaksın..
    izmir'de bozuldu ..

Peki bu tür davranışların çocuklar önünde olması doğrumu sizce medeni arkadaşım?
    Bacımla sokağa çıkamıyorum diye şikayet ediyorsunya bunun temeli buradan gelir.Sen bu şekilde bilen bilmeyen,görmüş görmemiş bütün insanların içinde sevgilinle öpüşürsen bunu bilmeyen yaşayamayan çocuklar nasıl örnek alıcak sence?
    Abaza abaza gezen o çovani bu durumda yanındaki hatuna bakarda lafta atar.SAna da medeni olarak b...k yemek düşer.
    Herşeyin yeri ve zamanı vardır.Taksimde yaparsın ama bğcılarda yapmamalısın.
    Umarım doğru anlarsınız.

• kızı niye sokağın ortasında öpüyor gitsin kulubede apartman boşluğunda öpsün bari
  • quote:

quote:

merak etme abaza değilim , bizimde sevdiğimiz var ama sizin gibi yalaşmıyoz çünkü biliriz ki etrafımızdan geçen aileler var
  • Biz olmasak öpmekten ileri gidecekler var ailelerin küçük çocukların yanında bence bunları yapmak normal değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

Biz olmasak öpmekten ileri gidecekler var ailelerin küçük çocukların yanında bence bunları yapmak normal değil

bunu anlatmaya çalışıyoruz ama zongurlar anlamıyo
  • O zaman küçük çocukların yanında sigara içmek de yanlış.Sokakta sigara içen herkese karşı çıkmamız lazım.elbette ki sınır vardır.Ama elele yürüyen insanlardan da kimseye zarar gelmez.
  • quote:

quote:

quote:

merak etme abaza değilim , bizimde sevdiğimiz var ama sizin gibi yalaşmıyoz çünkü biliriz ki etrafımızdan geçen aileler var

bende abaza değilim savunduklarım yaptıklarım anlamına gelmiyor kimseye karışamazsın eğerki çok rahatsız olursan git şikayet et polisler ne güne duruyor herkes görevini yapsınben sevgilimle gündüz dolaşmam o yüzden bir problem yok

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

O zaman küçük çocukların yanında sigara içmek de yanlış.Sokakta sigara içen herkese karşı çıkmamız lazım.elbette ki sınır vardır.Ama elele yürüyen insanlardan da kimseye zarar gelmez.

Ona birşey diyen yok zaten
  • ben sevişsinler demiyom siz öpmeyide başka yere çektiniz ben normal bi kız arkadaşımı öperken bile (yanaktan normal dedim) millet sanki hiç erkek öpen kız gormemiş bakınıyo kız dizime yatsa butun millet bakınıyo yani bunda ne var kız yatmak istemiş yatmış sizine ne bakınıyonuz hayır orda ne var diye 1kere bakılır ama sonra oo kız var oo hemde erkeğin bacağına yatmışş yenmezmi bu diyip bakanlar var onlara kıl oluyom zaten ayaklarında sivri burun siyah gomlek artist yürüyüşler ama lafa geldimi biz abaza değiliz derler
  • geçen gün kuzenle oturuyoruz sokakta gelen geçen cins cins bakıo ...
    yaşa hürmeten bişeyde diemiosn artık kuzene aldırma dedim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: IlDestilI

quote:

O zaman küçük çocukların yanında sigara içmek de yanlış.Sokakta sigara içen herkese karşı çıkmamız lazım.elbette ki sınır vardır.Ama elele yürüyen insanlardan da kimseye zarar gelmez.

Ona birşey diyen yok zaten

işte buna karşı çıkanlar var.Yoksa sokağın ortasında öpüşmek doğru bir davranış değil.Şahsen ben utanırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende abaza değilim savunduklarım yaptıklarım anlamına gelmiyor kimseye karışamazsın eğerki çok rahatsız olursan git şikayet et polisler ne güne duruyor herkes görevini yapsınben sevgilimle gündüz dolaşmam o yüzden bir problem yok

şikayet etmem dalarım gerekirse

• quote:

Zaten sevgilinle el ele yürüyemiyeceksen bu ülkede yaşamanın bir anlamı kalmaz.Elini tutacaksın ve içinden geldiği gibi sarılacaksın aşk bu sonuçta.Öpmek de normal elbtte ama yeri önemli.
  • quote:

şikayet etmem dalarım gerekirse

sen bu kafayla millete dalmaya devam et. ummadık taş başını yarmasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Ruhsal bozukluktur çevrenin o tepkisi başka birşey değil. Yerim ahlağını, değerini. Çalan çırpan adam iş karşı cinsle ilişkiye geldiği zaman zabit kesiliyor ya, muhteşem bir olay.

nokta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.