quote:Orijinalden alıntı: Guest-122D6BD86benle buluşmayıp dışarda sürten bir kaşarsınGezmeyecektim sinirlendirdin beni, seni uyardım.
quote:Orijinalden alıntı: spiegel herniGezmeyecektim sinirlendirdin beni, seni uyardım.Alıntıları Göster sevgilisiyle buluşmak istemeyip dışarı çıkana ne nedir? kaşar. allahından bul
quote:Orijinalden alıntı: Guest-122D6BD86sevgilisiyle buluşmak istemeyip dışarı çıkana ne nedir? kaşar. allahından bulAlıntıları Göster Valla sen dışarıda misin hâlâ
quote:Orijinalden alıntı: spiegel herniValla sen dışarıda misin hâlâAlıntıları Göster kardeşimi eğlendiriyorum ben senin gibi kaşarlık peşinde değilim
quote:Orijinalden alıntı: Guest-122D6BD86kardeşimi eğlendiriyorum ben senin gibi kaşarlık peşinde değilimAlıntıları Göster Ben de kaşarlık pesinde değilim meraklanma
quote:Orijinalden alıntı: spiegel herniBen de kaşarlık pesinde değilim meraklanmaAlıntıları Göster aşkım yorgunum dışarı çıkamam diyip spora gitmek. bir gün sonra tek başına gezmeye çıkmak kaşarlık:):):):):):))
quote:Orijinalden alıntı: Guest-122D6BD86aşkım yorgunum dışarı çıkamam diyip spora gitmek. bir gün sonra tek başına gezmeye çıkmak kaşarlık:):):):):):))Alıntıları Göster Eeeee demek ki 1 günde yorgunluk geçebilir :)))
quote:Orijinalden alıntı: spiegel herniEeeee demek ki 1 günde yorgunluk geçebilir :)))Alıntıları Göster ya hadi defol buluşmak istediğin insanlarla takıl karaktersiz
quote:Orijinalden alıntı: Guest-122D6BD86ya hadi defol buluşmak istediğin insanlarla takıl karaktersizAlıntıları Göster Bulusucam :))
quote:Orijinalden alıntı: spiegel herniBulusucam :))Alıntıları Göster allah belanı versin utanıyorum senden