Şimdi Ara

disc premium mysterious gold drop..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dun soylemistim disc pre cektigimi ve ne itemler düsürebilcegimi ogrenmistim..
    su anda charda hala kasmaktayım dün oglen saat 13.15 den beridir maden ocaklarındayım ve aldıgım tek drop var o taşlardan.. o da jeulosy mi neydi mavi olanlardan.
    baska da hic birsey düsmedi 6 tane ms düstü ms ye gittim 1 tane bile old takı düsmedi.. bu benim sanssızlıgımmdır :S yoksa disc pre daha yerine anca mı oturuyodur :) 1 gün resmen bomboş geçti diye düsünüyorum..

• ne kadar hocam disc premium
  • valla ben pazardan cekmistim kronosta 7 gb ye.
    fiyatı gold pre ile hemen hemen aynı diye biliyorum..
  • Hocam seni üzmek istemem ama çoğu kişi memnun değil disc pre'den 1 ay uğraşıp disc pre'ye verdiği paradan daha az para kasanlar var. Zarar + 1 ay uğraş zaman kaybı.
  • bebe bak bugune kadar bu forumda agzımı bozmadım bozdurma bana uza git artis artis davranıyosun herkese mertmisin nesin yerim senin artistigini yeter lan oyunda ayrı bi dert burda ayrı bi dert bu nedir ya ?
  • @Kamikaze00

Hayırdır, milletin konularına girip bir konu açmışsın link verip duruyorsun. Diğer adam disc pre alınır mı diyor, sen ona drop konusu veriyorsun.

Ne yani bu konum tutun diye bu uğraşlar ? Ne olacak konun tutunca ? 8-9 sayfa olunca ? Seni tatmin edecekse ben çağırayım elemanları 30 sayfa yapalım. Yeterki milletin konusunu sabote etmekten vazgeç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

ya saçma saçma konular açıyorsunuz bunun için konumu açılır arkadaşım al açtığım konuyu incele kirlenmesin forum
    http://forum.donanimhaber.com/m_41115784/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41115784

kardesim senin verdiğin link adamın sorusuna cevap değil diye düsünüyorum ki cevabı olsada arkadasın gözünden kaçmıs olabilir. forumun kirlenildiğini düsünürse yöneticiler kaldırır konuyu zaten. artistlik yapmaya grk yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.