Şimdi Ara

Dişçilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sıralamam 3400. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve dişçilik konusunda aşırı kararsızım. Çapa Diş veya Yeditepe Diş tam burslu arasında gidip geliyorum devamlı. Evden çok uzaklaşmak gibi bir planım yok, onun için çapa daha mantıklı geliyor ama başarı sıralamamı görünce Yeditepe diş diyorum. Sizce kararım ne olmalı? Her türlü fikire açığım(şehirdışı hariç).

• Arkadaşlar LÜTFEN yardım bekliyorum yarın tercih vereceğim yardım edin
  • İstanbul da yaşayanların şehir dışına çıkmayı istememe sebebi nedir ???
  • ailevi sebeplerden dolayı. Ailemi yalnız bırakma düşüncesi beni korkutuyor.(bunu ailemin de beni de rahatsız edeceğine eminim)
  • Eğer tıp düşünmüyorsan çapa diş yazabilirsin. Ben öyle yapardım en azından. İyi bir devlet üniversitesi sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tıp düşüncesi beni çok çekmiyor, dişçiliğin yapıma daha uygun olduğunu düşünüyorum :) Çapa diş çok iyi bir alternatif mi olmalı yoksa ilk seçeneğim mi olmalı ona karar veremiyorum.
  • Yeditepe Diş on numara bence.Etiket on numara,eğitim on numara;eğer zenginler var ben ezilirim diyorsan ona pek kafanı takma inan bana o kadar etkili değil.Tabi tüm üniversitede olsan zenginlerle takılsan tabiki zengin olmaya çalışıcan burdaki biraz daha üst gerçide .İşin özü ordaki insanlarda seninle aynı seviyede aynı kapasitede olcak hiç düşünmeden Yeditepe derdim.Yok ben devlette rahat ederim dersende ÇAPA'yı yazabilirsin.
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Hocam çok saol. Çapa dişin adı ve mesafe olarak yakınlığı beni etkiliyor sadece, mesafe de en önemli ayrıntılardan biri. Ekonomik olarak allaha şükür sıkıntılı değiliz, iyi durumumuz ama işte mesafe yurt vs. olayları aklıma takılıyor sadece :)
  • Direk çapa. İstemediğin kadar hasta var,pratik yüksek,hoca kalitesi ortada,sınıf seviyesi yüksek düzeyde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka önerisi olan arkadaşların fikirlerine açığım. Tercih listemi vermeye çok az kaldı ve hala kararsızım ne yapsam diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.