Şimdi Ara

disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben disciplinary.tur@riotgames.com adresine küfür, troll, afk gibi olumsuz davranışları ss alarak atıyorum acaba bu arkadaşlara işlem uygulanıyor mu yoksa boşuna mı atıyorum mailleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1001LoL -- 3 Ağustos 2014; 11:44:15 >

• Hocam geçen birinin ss alıp attım. Küfrediyordu , attığım günden beri oyuna girmemiş takip ettim heralde banladılar . ÇAlışıyor sistem
  • uygulanıyor daha 5 gün önce perma ban attırdım bi adama
  • Yarın ilk işim birilerini banlattırmak olucak iyi açmıssın konuyu knk :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyorsa eğer masaüstüne bi metin belgesi açalım ban listesi diye her gün takip edelim banlanmış mı banlanmamış mı diye o halde sağolun yorumlar için
  • Bende atmıştım yaklaşık bir ay önce, adam attıktan 1 hafta sonra hiç oyuna girmemiş
  • Bende atmıştım 24 haziranda atmıştım 27 haziranda ban yedi 1 hafta ban yemişti video kanıtlı atmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu link site değil di mi? mail adresi
  • Bugün takımda 0-16 giden kayle vardı attım bilerek feedledi diye bakalım ne olacak.
  • Bir oyunda thresh'e sen tank değilsin önce asıl işini yap dedim (bildiğin tank kasıyordu) adam sövmeye başladı o zaman sinirden uyuyamamıştım yani kötü bi maçtı falan acep banlatırmıydı bu sistem.

Buda böyle bir anımdır neden yazdım unuttum :F

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo forumdakilerden referans da var siteye dair her maç ss almak farz oldu bize

• disciplinary.tur@riotgames.com değil miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanctuxM -- 3 Ağustos 2014; 0:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • buqün biRi cıqtı anama sovdu dur aqa dedım sımdı sov tamam . aLdım ss Leri qönderdım dedımkı banlanınca çaR ac pm at .
  • Doğru adres bu : disciplinary.tur@riotgames.com
  • Beyler peki ileride tekrardan o adamin profiline nasil bakiyorsunuz yaptigi maclara falan??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son büyük sitem etmiştim Riot türkiye genel müdürüne işe yaradı herhalde
  • Bugünki oyunda söven lee sinin ss lerini aldım şuan ve garanti olsun diye iki mail adresinede gönderiyorum ss'leri burayada ekliyeyim de nick name unutursam buradan bakarım..
     disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

•  disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

Bugün pick ekranında gelen eleman. Sanırım west olduğu için bu emaile şikayet atamıyorum . Copy paste yapıyor her oyuna girdiğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Bugünki oyunda söven lee sinin ss lerini aldım şuan ve garanti olsun diye iki mail adresinede gönderiyorum ss'leri burayada ekliyeyim de nick name unutursam buradan bakarım..
     disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler disciplinary.tur@riotgames.com'a atılan şikayetler

hocam 15-20 gün geçmiş banlandı mı adam

• Ben 2 tane attım cevap gelmedi geri çalışmadığını düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.