Bildirim
Donanimhaber'i şikayetvar.com'a şikayet etmişler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bikauz of admins.Dez are ol admins' job -
bu nedir löü
Edit: Sen mi ettin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B81DB4D44 -- 4 Haziran 2014; 20:35:04 > -
Cevap vermişler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yeni birşey değil ki:
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/donanimhabercom -
Emrah Ç. bir DH kullanıcısı... -
Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, sikayetvar.com bildigimiz şantaj yoluyla firmalardan para yoluyor.
Bir firmanız var diyelim, birisi sikayetvar.com'a girip sizi asılsız bir şekilde karalıyor. Bu kişinin alışveriş yapıp yapmadığı kanıtlanmadan şikayeti yayınlanıyor.
Sizin bu şikayeti oluşturana cevap yazabilmeniz veya şikayeti sildirebilmeniz için 900tl üyelik ücreti talep ediyor şikayetvar.com.
Bu ücretide dikkat ederseniz hiç bir mecrada belirtmiyorlar, sadece telefonda talep ediyorlar.
Sizce bu dolandırıcılık değilde nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: weirdo
Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, sikayetvar.com bildigimiz şantaj yoluyla firmalardan para yoluyor.
Bir firmanız var diyelim, birisi sikayetvar.com'a girip sizi asılsız bir şekilde karalıyor. Bu kişinin alışveriş yapıp yapmadığı kanıtlanmadan şikayeti yayınlanıyor.
Sizin bu şikayeti oluşturana cevap yazabilmeniz veya şikayeti sildirebilmeniz için 900tl üyelik ücreti talep ediyor şikayetvar.com.
Bu ücretide dikkat ederseniz hiç bir mecrada belirtmiyorlar, sadece telefonda talep ediyorlar.
Sizce bu dolandırıcılık değilde nedir?
En iyisi sikayetvar.comu da baska bi sikayet sitesinde sikayet etmek lazim ugrassin dursunlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
citizen e söyleyelim şikayetvar a uğrasın, bi çökertip gelsin orayı. -
Kendilerini kendilerine şikayet edecektim vazgeçtim. Sözde 3 gün içinde şikayeti oluşturanın bilgilerini verecekler bekleyeceğim gelmezse dava açacağım.R10 da araştırma yaptım aynı sorundan çok problem yaşayan firma var kimisinden 600tl kimisinden 1500tl.
Vurguna bakarmısınz arkadaşlar, binlerce firmadan bu paraları toplasalar deli para yapar.
Neymiş efendim şikayetlerimi yöneteceklermiş. 1 şikayetimvar ve 1 yıllık hizmet için 900tl. -
Başlıklara bak
https://www.sikayetvar.com/donanimhabercom
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X