Şimdi Ara

Donanimhaber'i şikayetvar.com'a şikayet etmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bikauz of admins.Dez are ol admins' job
  • bu nedir löü

Edit: Sen mi ettin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B81DB4D44 -- 4 Haziran 2014; 20:35:04 >
  • Cevap vermişler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah Ç. bir DH kullanıcısı...
  • Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, sikayetvar.com bildigimiz şantaj yoluyla firmalardan para yoluyor.

Bir firmanız var diyelim, birisi sikayetvar.com'a girip sizi asılsız bir şekilde karalıyor. Bu kişinin alışveriş yapıp yapmadığı kanıtlanmadan şikayeti yayınlanıyor.
    Sizin bu şikayeti oluşturana cevap yazabilmeniz veya şikayeti sildirebilmeniz için 900tl üyelik ücreti talep ediyor şikayetvar.com.

Bu ücretide dikkat ederseniz hiç bir mecrada belirtmiyorlar, sadece telefonda talep ediyorlar.

Sizce bu dolandırıcılık değilde nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, sikayetvar.com bildigimiz şantaj yoluyla firmalardan para yoluyor.

Bir firmanız var diyelim, birisi sikayetvar.com'a girip sizi asılsız bir şekilde karalıyor. Bu kişinin alışveriş yapıp yapmadığı kanıtlanmadan şikayeti yayınlanıyor.
    Sizin bu şikayeti oluşturana cevap yazabilmeniz veya şikayeti sildirebilmeniz için 900tl üyelik ücreti talep ediyor şikayetvar.com.

Bu ücretide dikkat ederseniz hiç bir mecrada belirtmiyorlar, sadece telefonda talep ediyorlar.

Sizce bu dolandırıcılık değilde nedir?

En iyisi sikayetvar.comu da baska bi sikayet sitesinde sikayet etmek lazim ugrassin dursunlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • citizen e söyleyelim şikayetvar a uğrasın, bi çökertip gelsin orayı.
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Kendilerini kendilerine şikayet edecektim vazgeçtim. Sözde 3 gün içinde şikayeti oluşturanın bilgilerini verecekler bekleyeceğim gelmezse dava açacağım.R10 da araştırma yaptım aynı sorundan çok problem yaşayan firma var kimisinden 600tl kimisinden 1500tl.
    Vurguna bakarmısınz arkadaşlar, binlerce firmadan bu paraları toplasalar deli para yapar.
    Neymiş efendim şikayetlerimi yöneteceklermiş. 1 şikayetimvar ve 1 yıllık hizmet için 900tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.