Şimdi Ara

Discord üzerinden Steam hesabınızı raporladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam bana yapılan ve başkasına yapılmasını istemediğim dolandırma olayını bilmenizi istedim

Öncelikle bir kişi geliyor ve size mesaj atıyor Sizi yanlışlıkla raporladım ve size Tamamen Steam arayüzüne sahip tam bir mesaj destekten geliyormuş gibi gösteriyor.

Ondan sonra sizi bir şekilde discordda konuşmaya itiyor tabi bu discord yeri her dolandırma yaptıklarında değiştiriyorlar

Tam bir destek gibi mesaj yazıyor. Sizden tüm cihazlardan çıkış yapmanızı söylüyor ve epostadaki gelen şifreyi söylemenizi istiyor herşey buraya kadar iyice rayından çıkmaya başladı.

En son hesabın emailini Telefonunu ve şifresini değiştiriyor. sonra size gelip şöyle bir resim atıyor

Yukardaki ilerleme çubuğu %100 olasıya kadar banınız açılmaz diyor ve doğrulama için gift card alıp atmanızı istiyor tabi ben atmıyorum o yüzden ondan sonrası ile alakalı bir ss yok

Tüm bunlar olurken çakmadım mı çaktım tabiki Steam Desteğe daha konuşmaya başlamadan mesaj attım durumu anlattım ve eğer ki bu destek talebi açıkken epostam şifrem ve telefonum değiştirilirse şifremin değiştirilerek hesabımın geri gelmesini belirttiğimden dolayı bir sıkıntı olmadı akşam olayı yaşadım sabah kalktım direk Steam tarafından bana eposta atılarak epostamı eski haline döndürdüklerini söylediler. yeni şifremi de gönderdiler.

Siz siz olun böyle insanlara kanmayın bide dış ülkedense hiç muhatap bile olmayın amacım kimsenin dolandırılmamasına yardımcı olmak burdan 1 kişiye bile ulaşabildiysem ne mutlu bana

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum :)

Haxtar Soliterax

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Telegram Hesapları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.