Şimdi Ara

Discovery 4.4 KITKAT BETA’ dan 4.2 JELLY BEAN’ e Dönüş-Eski Yazılıma Dönme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
19.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kuruluma Başlamadan Önce
    * Yazılım güncellemesi sonrası tüm verileriniz silinecektir!
    * Lütfen tüm verilerinizi yedekleyin. Yedekleme işlemi için Google Play Store’dan yedekleme uygulamalarını yada bilgisayar üzerinden çalışan yedekleme programlarını kullanabilirsiniz.

ADIM 1
    SD Kart Kullanıyorsanız lütfen SD kartınızı çıkartın.
    Şarjınız %35’in üstünde olmalıdır.

ADIM 2
    Telefonunuzun modeline göre (4GB yada 16GB) yazılım dosyasını telefonunuza yada bilgisayarınıza indirin.

16 GB İÇİN TIKLA İNDİR

4 GB İÇİN TIKLA İNDİR

ADIM 3
    İndirilen dosya “Dahili Depolama/Download” dizinine kaydedilecektir.

Bilgisayara indirenler için, indirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına kopyalayın (*.zip dosyası olarak). Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra USB kablosunu çıkartın.

ADIM 4
    (1) Sistem Güncelleme (2) Menü Tuşu (3) Yerelden güncelleme paketini seç adımlarını izleyin.

ADIM 5
    Çıkan ekranda “Dahili Depolama”da yazılım dosyasının bulunduğu konuma gidin ve yazılım dosyasını seçin.

ADIM 6
    Ekrana gelen sorguda “güncelle” seçeneğini seçiniz. Telefon kendiliğinden yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemini gerçekleştirecektir.

İlk açılış normalden uzun sürmektedir.
    Yaklaşık 5 dakika. Lütfen bekleyiniz.

Kurulum işleminiz tamamlanmıştır.

#discoveryeskiromadönme #discovery4.4.2'den4.2.2'yedönüş #discoveryeskisürümedönme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail3 -- 25 Temmuz 2014; 18:45:13 >

• geçersiz dosya diyor...jelybean dönmek istiyom
  • Denedim olmuyor yardımcı olabilecek var mı ?
  • bende de hata veriyor. " geçersiz dosya, lütfen etkin güncelleme paketini yeniden seçin ve güncelleyin" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nht268

bende de hata veriyor. " geçersiz dosya, lütfen etkin güncelleme paketini yeniden seçin ve güncelleyin" diyor.

Merhaba, dikkatinizden kaçtı sanırım , başlıkta daha önce general mobile firmasının verdiğini 4.4 kitkat betadan geri dönüş yazılımıdır. İyi günler dilerim
  • mikail3 kullanıcısına yanıt
    Pardon Betayı atlamışım, fullden dönüş yöntemi yok mu ki ?
  • nht268 N kullanıcısına yanıt
    http://tr.generalmobile.com/jellybean/ Burdan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim kitkat beta sürümü berbat yavaşladı
  • Ben yüklemeyi başardım. Nasıl mı? Öncelikle kitkatı kesinlikle yüklemeyin, derim, berbat bi şey, 2 hafta boyunca gelen aramaları cevaplamakta bi hayli zorlandım, telefon resmen takoz oldu. Jelly bean ı geri yüklemeye gelinceee…Aşağıda yazdığım şekilde sırasıyla yaparsanız oluyor, değilse fısss…Öncelikle bilgisayarınızahttp://tr.generalmobile.com/jellybean/ adresinden 457 megabaytlık Discovery_16GB_JellyBean_Degrade.zip dosyasını indirin, telefona indirmeyin çünkü yükleme yapmak istediğinizde tanımıyor veya bulunmuyor. Bilgisiyarınıza indirdiğiniz zip dosyasını mini sd karta(hafıza kartına) kopyalayın. Telefonunuzu kapatın, hafıza kartını takın. Daha sonra telefonu normal yollardan açmayın. Açma kapama tuşuna(power) ve ses arttırma tuşuna aynı anda ve uzun süre basın. Daha sonra şu vereceğim linkteki gibi kurulum yapın.https://www.youtube.com/watch?v=71xPffRNQlo (ses tuşları ve power tuşuyla sd karttaki Discovery_16GB_JellyBean_Degrade.zip dosyasına ulaşıp power a basarak kurulmasını bekleyin. Telefon açılmazsa, yeşil renkli kelimeler yine gelirse pili çıkartıp tekrar takın, telefonu normal yoldan açın, olay bitmiştir, ilk günkü telefonunuz yeniden hayırlı olsun. Dediğim gibi ben bi hayli uğraştım, sonunda başardım, hafızamı yeniden bulmuş gibi oldum. Sanki telefonuma yeniden kavuştum. Başka türlü olmuyor, en azından ben yapamadım. İyi günler diliyorum.

• SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR.AYNI DURUMU YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAK;SİZLERE ÇÖZÜM YOLUNU ANLATACAĞIM.YANLIZ OLASI PROBLEMLERDEN DOĞACAK SORUMLULUK SİZE AİTTİR.GENERAL MOBİLE SİTESİNDEKİ ANLATILAN YÖNTEMLE OLMUYOR.ÖNCE SİTEDEN TELEFONUN MODELİNE UYGUN DOSYAYI İNDİRİP SD KART İÇİNDE HERHANGİBİR DİZİNE ATIYORUZ.SARJINIZ %50 DEN FAZLA OLSUN..SONRA TELEFONU KAPATIP SES AÇMA VE POWER TUŞLARINA UZUN BASARAK AÇIYORUZ.KARŞIMIZA ÇIKAN EKRANDAN SES KISMA TUŞLARINA BASARAK KAYDETTİĞİMİZ DOSYAYA GELİP POWER TUŞUNA BASIYORUZ.BU KADAR.TELEFON KURULUMU YAPTIKTAN SONRA ANA MENÜYE GELİNCE REBOOT YAPIYORUZ.TELEFON YENİDEN JELLY BEAN OLARAK AÇILIR.HAYIRLI OLSUN.
  • Yapamayanlar için olay budur

http://m.youtube.com/watch?v=CK3EwF8x_jU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanamca -- 22 Şubat 2015; 20:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar linkler çalışmıyor elinde olan varmı özellikle jelybean 4g olan.
  • bu adresi bir incele burda dosyan olabilir.

http://gmduser.blogspot.com.tr/2015/07/orjinal-recovery-kullanarak-kitttan.html

yada bu link

http://dosya.co/01otg4a9nhad/Discovery_16GB_JellyBean_Degrade.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi branduko -- 27 Ocak 2016; 2:52:32 >

• Epey can sıkıcı oldu bu yeni sürüm bende eski sürüme dönmek istiyorum ama yapamadım yardımcı olabilecek var mı?
  • Muhammed ERDOĞAN M kullanıcısına yanıt
    Kardeş Telefon Yükleme Ekranında Takıldı Napıcam :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.