< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 26 Eylül 2021; 15:40:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 26 Eylül 2021; 15:40:0 > |
Merhaba yaklasık 4 aydır kullanıyorum ve custom romlar olarak baya zengin içeriğe sahip ama hepsinin farklı farklı bugları olup insan ister istemez yeniden stock roma geri dönüş yapıyor. Rom konusun da AOSP ve CAF olmak üzere ikiye ayrılan düzende AOSP tabanlı çok var CAF tabanlı romlar genellikle donanımı kullandıgı için stabil şekilde çalışıyor ama bazı 3. parti uygulamalar google play store uzerınde kı uygulamalar sorun yaratabılıyor. ben sürekli LDAC destekli bluetooth kulaklık kullandıgım ıcın CAF romu tavsıye etmıyorum. AOSP romlardan da Omni rom Treskmod rom tavsiyem olur kernel olarak suan pek bakmadım diyebilirim. Ses takıntım oldugu ıcın biraz oos 5.1.11 e android 8.1 e geri döndüm ve kullanmaktayım gayet stabil ve güzel şekilde çalışıyor. android 9 da kendi kanaatimce hala oturmayan taşlar olup ufak ufak güncellemelerle gideriyorlar. 9.0.5 güncellemesinde hala buglar mevcut. bilgisi olan custom rom kullanıp guzel bır sekılde tadını cıkarsın cihazın :)
|
yıllar önce biz xiaomi telefon alın süper telefon derken tepkiler hep "şayomi neymiş lan? ben bilmediğim telefona para vermem!!!!" seklindeydi... yıllar gecti millet kullandı baktı anladı iyi telefon oldugunu biz söylediğimizle kaldık...
şimdide diyorum ki xioami çinin en ucuz ve resmen karaborsaya düsmüs telefonudur. tamam fiyat ucuz ama talep cok olunca fiyat ucuyor... ayrıca sunu net bir sekilde söylemek istiyorum oneplus 6 mi 8 den cok net daha güzel bir telefondur. simdi xiaomi fanboyluk yapanlara sorun bakalım yıllar önce nerdelermiş??? mi 8 ve oneplus 6 nın arasında 100 dolar fark olmasına ragmen ülkemizde aynı fiyata satılıyor bu yüzden oneplus 6 yı tercih edin asla pişman olmazsınız. bir kere bbk nın cihazı arkası saglam... simdi siz illaki mi 8 diyenlere sorun bakalım oppo yu vivo yu duymuslarmı? tartısmasız oneplus 6 mi 8 den iyi cihazdır nokta. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 25 Mayıs 2018; 11:38:49 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 17 Mayıs 2018; 12:57:5 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 17 Mayıs 2018; 13:45:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer Kemal -- 18 Mayıs 2018; 16:9:3 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|