Ben batarya performansınız çok iyi olduğunu düşünüyorum. Android 11 OOS 11 kullanıyorum bende günde 4-4.30 maks ekran süresi mevcut sadece whatsapp instagram youtube wifi kullanımında full mobil veri oyun ile 3 saat anca alırım. %72'de şarjınız neredeyse 3 saat ekran süresi almışsınız. Bu arada kullandığınız rom nasıl ? |
°°° ONEPLUS 6 [ANDROID 11 GELDİ] °°° (105. sayfa)
-
-
sarj döngüsüyle birlikte performans da artiyor, bu kadar beklemiyordum acikcasi..
crdroid piyasadaki en iyi rom toplulugudur bana gore. her cihazimda kesinlikle kullanırım. özelleştirme performans stabilite ne ararsan var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekim 2022 üretimi batarya bulunca denemek istedim eskiye göre 1 saat daha fazla ekran süresi aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 14 Eylül 2023; 19:34:36 >
sizdeki batarya hızlı şarj oluyor mu?
-
Evet dash çalışıyor.
-
bendeki de 2022 tarihli, hızlı sarj olmuyor o nedenle sordum
-
Bende sattım xihazı mi note 10 pro aldım. Gerçekte in oneplusu arıyorum. Çok başka bi cihaz
Telefonda çift tıklama ile ekran kapatma olayını bulamadım yardımcı olacak var mı acaba kullanan kaldı ise :)
-
ana ekrandayken launcher ayarlarından aktif edebilirsin
-
Çok teşekkür ederim hocam olduquote:
Orijinalden alıntı: cmertana ekrandayken launcher ayarlarından aktif edebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X