Arkadaşlar monitörüm msı pro mp273a. Üzerinde kendi hoparlörleri mevcut. Ben buna hdmı kablo ile xbox s bağladım ve monitörün kendi hoparlörlerinden sorunsuz ses alabiliyorum. Ancak monitör üzerindeki aux çıkışı ile hopaelör bağladığımda ses alamıyorum. Yine monitör üzerinden ses gelmeye devam ediyor. Monitör üzerinden bi ayarmı yapmamız lazım arkadaşlar çok araştırdım çözüm bulamadım. Varmıdır yardımcı olabilecek?
Dizüstü Bilgisayar Type-c girişine monitör bağlama hakkında
Arkadaşlar Pc; Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 - Montörde; MSI PRO MP273A 27 1920x1080 100Hz 1ms HDMI VGA DP IPS. Şimdi ben monitörü hem xboxa hemde laptoba bağlamak istiyorum. Xbox'ı hdmi'dan bağlayacağım. Laptopuda type-c girişinden type-c to dp çevirici kablo ile monitör'ün dp girişine bağlasam bi sorun yaşarmıyım yani çalışırmı? Araştırdım biraz type-c girişinin thunderbolt desteği olması gerekiyormuş. Benim laptopda bu destek varmı bunu öğrenemedim. Type-c girişinin fotoğrafınıda burada paylaşıyorum, yanındaki sembole göre destekleyebilirmiş sanırım. Özetle arkadaşlar ben xboxuve laptopu en sağlıklı görüntü kalitesinde sorun yaşamadan ne şekilde monitöre bağlayabilirim? Son çare hdmı çoklayıcı düşünüyorum ama sizlerin fikirleri önemli. Tavsiyesi olan varsa yazarsa çok memnun olurum.
E-ticaret için kamera tavsiye
Arkadaşlar baya bi araştırdım ama net bi sonuca ulaşamadım. Biz e ticaret ile uğraşıyoruz. Paketleme yapılan odada tavana montaj yapıcaz. Ve zoom yapınca paket üzerindeki barkod numaraları okunabilecek ve geriye dönük 15 gün civarı kayıt yapabilecek bi kamera arıyoruz. Piyasada bir çok model var. Uygun fiyatlı marka model tavsiyesi verebilecek varmıdır?
Windows 11 Uyku Modunu Kapatma Hakkında
Arkadaşlar yeni acer laptop aldım. Bunuda monitöre bağlı ve fişe takılı şekilde kullanıyorum. Radyo açık şekilde boşta bırakıyorum ancak 1 saat kadar sonra bilgisayar uyku moduna geçiyor. Bu hazırda bekletmi uyku modumu tam anlayamadım ama klavyede bir tuşa bastığımda açılıyor sanırım uyku modu. Baya bi ayarları karıştırdım ama bir türlü bu uyku modunu kapatamadım. Şu anda 5 dk sonra ekran koruyucu, 10dk sonrada ekranı kapatmaya ayarlı pc. Ama dediğim gibi dediğim gibi bi müddet sonra komple kendiliğinden kapanıyor yani uyku moduna geçiyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim varmıdır bilgisi olan?
Acer Laptop Type-c portu pc kapalıyken çalışmaya devam ediyor?
Arkadaşlar öyle bir sorunki bu konu açmadan önce çok araştırdım çözemedim. Yeni aldığım Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 laptopun type-c portuna usb hub bağladım ama bilgisayarı kapattığımda usb hubun ışığı yanmaya devam ediyor. Bios ayarlarına baktım ama portu pc kapalıyken kapatma seçeneği göremedim. Acer Quick Access kurdum, ondada portu kapatma seçeneği yok.hatta bir çok seçenek olması gerekirken sadece mavi ışık filtresi seçeneği var onada anlam veremedim. Bu sorunu nasıl çözebiliriz baya sinir bozucu bi durum, varmıdır bilgisi olan?
Msı - Samsung - Lenovo 27" monitör tavsiyesi?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu 3 markanın modellerinin görsellerinide paylaşıyorum. Sadece iş için kullanılacak ve en büyük kriter renk doğruluğunun iyi olması. Oyun oynanmayacak. Max bütçe 4000? farklı tavsiyelerinizde varsa bu fiyata kadar yazabilrsiniz ama bu 3 modelden hangisini tavsiye edersiniz?
Nesne Obje Renk Değiştirme Hakkında
Arkadaşlar biz tekstil işi ile uğraşıyoruz ve online satış yapmaktayız. photoshop indirdim ama beceremedim.bizim görseller beyaz zemin üzerinde düz renk kravat şapka gibi ürünler.Bunların rengini değiştrimek için kolay bir program yada yöntem varmıdır? aynı ürünün 10 farklı rengi için sürekli fotoğraf çekiyoruz ve buda çok yorucu oluyor.Bu konuda çok bilgili değilim ama belki basit bir yöntemi vardır diye sormak istedim.
Arkadaşlar 2.el max bütçe 7000₺ olacak şekilde laptop model tavsiyeleriniz nelerdir. Cihazla oyun oynanmayacak.monitöre bağlanıp İş için nette gezinme ve video izleme amaçlı kullanılacak. Bu kapsamda hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz? Baya uzak kaldım bu işlerden, işlemci olarakta i5 ve ryzen 5 en az kaçıncı nesil bakmalıyım? Hatta ryzen 3'de işimi görür gibi geldi ama yanlış bi seçim yapmayalım? ( 0 10000₺ civarına kadarda tavsiye edebilrsiniz, 2.el olarak o modellere bakabilirim)
Ups'e akım korumalı priz bağlamak ?
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır powerful ups kullanıyorum.kullamdığım ups'e vikonun 7li akım korumalı prizi bağlı. Bu prizlerede pc, yazıcı, monitör vb.elektronik aletler bağlı. Hiçbir sorunda yaşamadım bugüne dek. Ancak bugün kullanım kılavuzuna baktım, ve ups'e akım korumalı priz bağlamayınız ibaresini gördüm. Dediğiö gibi bu şekilde çok uzun zamandır sorunsuz kullamıyorum ama tedirgim oldum. Bunun bi zararı varmıdır? Elimde çoklu priz olarak akım korumalı vardı diye kullanmıştım ama tehlikeli bi durum varsa normal priz alıp takalı. Baya bi araştırdım nette ama doğru düzgün bilgi bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır?
Redmi note 10 pro Bluetooth kulaklık ses kopması (Anker R50i QCY t13)
Arkadaşlar sürekli olarak bluetooth kulaklık ses kopması sorunu yaşıyorum.telefoum redmi note 10 pro. Kulaklık olarak daha önce Haylou T15 kullanıyordum ve böyle bir sorun yoktu. İlk olarak Qcy t13 aldım ve kulaklıkta sorun olduğunu düşünürek sonrasında anker r50i satın aldım. Her iki kulaklıkltada anlık 1-2 sn. Ses kesilmesi seste bi kararsızlık oluşuyor. Bu durum yürüyüşe çıktığımda bazen 10.dkda bazen 1 saat sonra oluyor. Ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Buraya başlık açmadan önce çok araştırdım bu konuyu, geliştirici ayarlarından bluetooth ses kodlayıcısı gibi ayarları düzenlemek gerekiyormuş sanırım. Tam net bi bilgi bulamadım. Çok sinir bozucu bi durum. Çözümü için bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 397
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 17.348 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar