Arkadaşlar benim sorunum çok ilginç. Baya bi araştırdım ve son çare olarak buraya danışmak istedim. Laptop monitöre hdmi kablosu ile bağlı ve sadece monitörü ekran olarak kullanıyorum laptopun ekranı kapalı. Chromeda gezerken aniden monitör kapanıyor. Bazen 10 dk içinde bazen 1 saat içinde kapanıyor hiç belli olmuyor. Hdmi kablosunu laptoptan çıkarttığım anda laptopda ekran geliyor. Sonra tekrar takıyorum monitöre görüntü geliyor. Bu nasıl bi sorundur çözemedim,hdmi kablosu bozuldu gibi geliyor bana ama daha tam test edemedim. Hep chromda gezerken oldu bu olay chromlamı alakalı onada anlam veremedim.Bu arada tam hatırlayamıyorum ama yine buna benzer bi sebepten yaklaşık 2 yıl önce yine hdmı kablosunu değişmitim. Bu laptopta sorun çıkaran kablo farklı bir laptopta gayet güzel halen çalışmakta. Böyle bi durumdayım.Hdmi kablosu almadan önce sizlere bi danışmak istedim. Varmıdır bilgisi olan arkadaşlar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 11 Ocak 2025; 17:9:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim