Şimdi Ara

Laptop'a Bağlı Monitörün Aniden Kapanması hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum çok ilginç. Baya bi araştırdım ve son çare olarak buraya danışmak istedim. Laptop monitöre hdmi kablosu ile bağlı ve sadece monitörü ekran olarak kullanıyorum laptopun ekranı kapalı. Chromeda gezerken aniden monitör kapanıyor. Bazen 10 dk içinde bazen 1 saat içinde kapanıyor hiç belli olmuyor. Hdmi kablosunu laptoptan çıkarttığım anda laptopda ekran geliyor. Sonra tekrar takıyorum monitöre görüntü geliyor. Bu nasıl bi sorundur çözemedim,hdmi kablosu bozuldu gibi geliyor bana ama daha tam test edemedim. Hep chromda gezerken oldu bu olay chromlamı alakalı onada anlam veremedim.Bu arada tam hatırlayamıyorum ama yine buna benzer bi sebepten yaklaşık 2 yıl önce yine hdmı kablosunu değişmitim. Bu laptopta sorun çıkaran kablo farklı bir laptopta gayet güzel halen çalışmakta. Böyle bi durumdayım.Hdmi kablosu almadan önce sizlere bi danışmak istedim. Varmıdır bilgisi olan arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 11 Ocak 2025; 17:9:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitöre giden ucu laptopa, laptopa giden ucuda monitöre takarak yerlerini değiştirdim. Sorun şimdilik çözüldü. İlginç bir şekilde laptopa takılan hdmı zamanla sapıtıyor. Ancak aynı hdmı monitöre yada farklı bir laptopa takınca bir sorun olmuyor. Sanmıyorum yinede böyle bir sorun yaşayan okursa bu çözümü deneyebilir. Boş yere ekran kartı, ram, windows, ekran kartı driver kurcalamasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.