Şimdi Ara

Laptop Ram Desteği Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bunu çok araştırdım ancak net bir bilgi bir türlü bulamadım. Acer marka bi laptop satın aldım ancak bir türlü kaç gb ram desteklediğini bulamıyorum. 16 fb ram alıcam ama halen emin değilim. Laptıbun altında ram yuvasıda mevcut, komple kasayıda sökmeye gerek yok. Şu anki kendi rami 8gb DDR5 CL40 1.1v Bu değerler birebir aynımı olmak zorunda ve kaç gb rame kadar yükseltme yapabilirim biri yazarsa çok memnun olurum. Baya araştırdım çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aıda64 indirip biraz daha kurcaladım, ancak ben kaç gb desteklediğini öğrenmeye çalışırken bu seferde burada DDR4 desteklediğini görmüş oldum. Laptoptaki ram DDR5 ancak burda ddr4 desteklediği yazoyor. İyice kafam karıştı biri beni aydınlatırsa çok iyi olur vallahi çıkamadım işin içinden

• potti34 P kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Attığınız linklerde crucial sitesinde 16gb ve 32gb desteklediği gözüküyor, ancak CL46 ram olarak. Laptobun kendisindindeki ram c40. İkisi beraber sorunsuz çalışabiliyorumu? Son attığınız programıda indirdim. Orda kaç gb desteklediği yazmıyor ama 3 adet bop yuva gözüküyor. Laptobun altında ram takma yerine baktım 1 adet ram yuvası var. Bunuda anlamadım. Şimdi ben kaç gb'a kadar ram almslıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi must@fa -- 14 Ocak 2025; 14:56:25 >

• must@fa M kullanıcısına yanıt

programda 128gb destekliyor gözüküyor. kullanıcı kılavuzunda yazmıyorsa acerle iletişime geçmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 14 Ocak 2025; 17:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.