Şimdi Ara

MSI GT680R ekran kartı ve işlemci yükseltmesi için destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirtilen laptopum için mevcut soğutma ve anakart göz önüne alındığında takılabilecek en üst ekran kartı ve işlemci nedir? bu donanımlara uygun bios updatelerini nereden temin edebilirim?

NOT: donanımlar için para sınırı yok....

• monster zamanında aynı kasalı üründen baya sattı. monster sahiplerine sorabilirsin. monster dan destek isyeyebilirsin
  • Laptopu alip servisine goturmende buyuk fayda var. Ellerinde en iyi grafikleri verecek karti sorup fiyatiyla beraber taktirtabilirsin. Ram sinirin kac ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

monster zamanında aynı kasalı üründen baya sattı. monster sahiplerine sorabilirsin. monster dan destek isyeyebilirsin

monster'dan destek istemek son çarem zatende benim amacım kendim yapıp işçilik ödememek 1TB ssd yükseltmesine 1700 küsür lira istiolar. ben 1300 liraya ssd'yi aldım. bu gece montajını gerçekleştiricem.

quote:

Orijinalden alıntı: MonsTein
    Laptopu alip servisine goturmende buyuk fayda var. Ellerinde en iyi grafikleri verecek karti sorup fiyatiyla beraber taktirtabilirsin. Ram sinirin kac ?

MSI için zamanında servis bulma konusunda sıkıntı yaşamıştım. hala da yaşıorum. ram sınırı 16gb ve şu an üzerinde takılı olanda o kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.