Şimdi Ara

Discovery alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan elimde s3 mini var telefoncuya bunu geitrsem takasta 350-400 e alıyo 200-300 lirada bütçem var. şimdi 400 e alırsa 300 daha katıp sıfır discovery alabilirim ancak 2. elde alabilirim onun için telefoncularda 700 liraya 2.el önerebileceğiniz hangi telefonlar vardır yoksa sıfır discovery alacağım ayrıca ek olarak s3 miniden discovery e geçmek saçmamı aralarında fazla performans farkı varmı.

• forumda general mobile alt başlığı var orayı iyi okuyun eksileri artıları hepsi orada yazıyor.
  • s3 mini ile devam et
  • Discovery s3 s3 mini s4mini ve moto g kullanmış biri olarak discovery s3 miniden daha iyidir. Ama moto g ya da ikinci el s3 alırsanız farkını görürürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Discovery s3 s3 mini s4mini ve moto g kullanmış biri olarak discovery s3 miniden daha iyidir. Ama moto g ya da ikinci el s3 alırsanız farkını görürürsünüz

aynen katılıyorum. s3 mini mi discovery mi derseniz discovery donanım ekran vs vs miniden üstündür ancak discovery mi s3 mü derseniz s3 le kıyaslayın derim. moto g de güncelleme saf android olarak iyi bir telefondur ancak eksileri kalındır, pili çıkarılamaz ve hafiza sd kart slotu yoktur. ancak uzun vadeli kullanım ve güncelleme sağlar.
  • Moto g kesinlikle derim saf Android ve kasma minimal

• Kardeş dıscovery gerçekten güzel bir telefon hakkında yazılan kötü şeylere İnanma gönül rahatlığı ile alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kiyas.la sitesindan karşılaştırdım gm nin ekranıda daha büüyk wifi kaliteside ekran kaliteside daha iyi diyer özellikler falan aynı neredeyse hem moto g nin arka kamerası 5 mp biraz kötü sanırım çünki s3 mini de de 5mp fazla tatmin etmeyebilir bi soru daha soriyim general mobile bu yaz alınabilirmi yanı artık devri kapandımı bi bilgilendirirseniz sevinirim
  • Kıyas.la sitesi yanlış karşılaştırma yapıyor adamlar amolede ıps'den iyi demişler güvenme oraya.
    Gmd Discovery devri geçti artık alınmaz tamam S3 Mini'den daha iyi ama alınmaz.
    Moto G ve Htc 8x kat kat daha iyi.
  • kardeşim s3 mini güzel hoş telefon aslında ama beni ekranı batırdı ben film dizi çok izlerim bana onun için bi telefon önerin deli oalcam arada bir oyun oynarım
  • 5 kurus kaptirma fason cin oyuncagi elinde patlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.