Şimdi Ara

Discovery alıyım mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum iyice araştırıyım sağı solu geziyim ondan sonra belki tanıdık falan bulurum alırım incelerim iyice sonra gider alırım birde aklıma bişey daha takıldı şimdi ilk partide kutudan siyah-kırmızı renk kulaklık çıkıyomuş, son partiden de beyaz çıktığı söyleniyor içinden beyaz kulaklık çıkıyor mu diye sorup alsam olmaz mı ilk partide şarj soketi sorunu varmıs malum ??( ben son partiden almak istiyorumda secebilecegim baska bit alternatif falan yokmu aldığımın son parti olması için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aureus06

Öncelikle iyi günler ben ankarada yasıyorum ve sağlık meslek lisesinde okuyorum.Elime biraz para gecti bende bir telefon alıyım dedim.Gözüme discovery ilişti bende alıyım mı diye soruyum dedim.Biraz arastırdım ve 580 TL ye peşin alabilecegim bir yer buldum benimde toplam 580 tl param vardı.Ama aklımda acaba bazı kişiler gibi sorun yaşar mıyım sorusu takıldı sizden fikirlerinizi almak istedim.Discovery almalı mıyım yada S3,İphone 4 yada xperia İon gibi alternatiflerin 2.ellerine yönelmeli miyim.Hala sıkıntılı çıkan discovery varmı?

al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer acelen yoksa yaza kadar bekle derim hemde bu zaman zarfında üstüne 300-350 TL olan koyarsan cikacak telefonlara gore tercihini yaparsin (gmd 2 gibi )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

Bende 2 gün önce aldım, siyah ve beyazı var . tavsie ederim ben beyaz aldım mukemmel bir cihaz. Fiyatı 575 tl tum donanım haber okurlarına tavsiye ederim.

almak isteyenler bakabilirler.

http://www.hepsipazar.com/U23462,970,general-mobile-discovery-4gb-cep-telefonu-telefonlar-general-mobile.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbebec -- 30 Ocak 2014; 17:06:55 >
  • yaza kadar bekleyebilecek bir durumum yok malesef suanda kullandıgım telefon nokıa 6030 yani o kadar kotu durumdayım :))
  • sbebec S kullanıcısına yanıt
    bende almak istiyorum bugün mediamarkt da inceledim çok hosuma gitti gercekten çok güzel telefon benim incelediğimde kamerada pembeleşme yoktu şarj soketine bakmadım ama sürekli şarj oluyo ordaki telefonlar bide sabit duruyo zaten soketlerinde arıza belli olmaz o yüzden, şarj yarım saat kurcalamama ragmen sadece %3 düştü bence oda iyi, içine oyunda yüklemişler onuda test etttim gayet güzel akıcı çalışıyor,ramine bakamadım nerden bakılcagını bulamadım kapasitif tusları güzel aydınlatmaları falan ısık sızdırmıyo,kamera eh işte beni karşılar diye düşünüyorum arkadaşlarla pikniğe falan gidersek gündür 10 kareden yukarı çıkmam full hd çekimleri gayet akıcı telefonun biraz çektim izledim gayet güzel, internete girip bakamadım malesef orda wifi yoktu bu kadar oldu işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.