Şimdi Ara

Discovery alıyım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi günler ben ankarada yasıyorum ve sağlık meslek lisesinde okuyorum.Elime biraz para gecti bende bir telefon alıyım dedim.Gözüme discovery ilişti bende alıyım mı diye soruyum dedim.Biraz arastırdım ve 580 TL ye peşin alabilecegim bir yer buldum benimde toplam 580 tl param vardı.Ama aklımda acaba bazı kişiler gibi sorun yaşar mıyım sorusu takıldı sizden fikirlerinizi almak istedim.Discovery almalı mıyım yada S3,İphone 4 yada xperia İon gibi alternatiflerin 2.ellerine yönelmeli miyim.Hala sıkıntılı çıkan discovery varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aureus06

Öncelikle iyi günler ben ankarada yasıyorum ve sağlık meslek lisesinde okuyorum.Elime biraz para gecti bende bir telefon alıyım dedim.Gözüme discovery ilişti bende alıyım mı diye soruyum dedim.Biraz arastırdım ve 580 TL ye peşin alabilecegim bir yer buldum benimde toplam 580 tl param vardı.Ama aklımda acaba bazı kişiler gibi sorun yaşar mıyım sorusu takıldı sizden fikirlerinizi almak istedim.Discovery almalı mıyım yada S3,İphone 4 yada xperia İon gibi alternatiflerin 2.ellerine yönelmeli miyim.Hala sıkıntılı çıkan discovery varmı?

çok satılan bir yerden al da şarj soket sorunlu olan 1. partlar geçmesin eline. Al derim.
  • Daha iyisi yok bu fiyata zaten. Kibar kullanırsan sorun çıkmaz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Bende sarj soketlerinde sorun var ve sonraki gelen partide gercek IPS ekran kullanılmıyor diye duydugum için biraz mesafeli yaklasıyorum fiyat konusuna gelirsek zaten bu fiyata daha ne verebilirki adamlar diye düşünüyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

quote:

Öncelikle iyi günler ben ankarada yasıyorum ve sağlık meslek lisesinde okuyorum.Elime biraz para gecti bende bir telefon alıyım dedim.Gözüme discovery ilişti bende alıyım mı diye soruyum dedim.Biraz arastırdım ve 580 TL ye peşin alabilecegim bir yer buldum benimde toplam 580 tl param vardı.Ama aklımda acaba bazı kişiler gibi sorun yaşar mıyım sorusu takıldı sizden fikirlerinizi almak istedim.Discovery almalı mıyım yada S3,İphone 4 yada xperia İon gibi alternatiflerin 2.ellerine yönelmeli miyim.Hala sıkıntılı çıkan discovery varmı?

çok satılan bir yerden al da şarj soket sorunlu olan 1. partlar geçmesin eline. Al derim.

Bende sarj soketlerinde sorun var ve sonraki gelen partide gercek IPS ekran kullanılmıyor diye duydugum için biraz mesafeli yaklasıyorum fiyat konusuna gelirsek zaten bu fiyata daha ne verebilirki adamlar diye düşünüyorum :)))

• quote:

quote:

quote:

Bende sarj soketlerinde sorun var ve sonraki gelen partide gercek IPS ekran kullanılmıyor diye duydugum için biraz mesafeli yaklasıyorum fiyat konusuna gelirsek zaten bu fiyata daha ne verebilirki adamlar diye düşünüyorum :)))

tabii ki, eğer 1000 lira ve üstü paran varsa, başka alternatifler düşünebilirsin ama 600 diyorsan başka alternatif yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabii ki, eğer 1000 lira ve üstü paran varsa, başka alternatifler düşünebilirsin ama 600 diyorsan başka alternatif yok.

bende alıyım, kullanıyım, inceliyim sorunlarını çözüyüm bakalım yarın gidiyorum almaya :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende alıyım, kullanıyım, inceliyim sorunlarını çözüyüm bakalım yarın gidiyorum almaya :))

Alıntıları Göster
    hocam ne olursa olsun eğer bütçen yoksa elin mahkum alıcan benim param var yine almıyorum kafayı mı bozucam 2 bin liraya telefon alıcam xperia z telefonum var 400 dolara aldım dolar kuru 1.8 felandı belki ama max farkı daha dandik oyun oynuyorsun oda problem değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

hocam ne olursa olsun eğer bütçen yoksa elin mahkum alıcan benim param var yine almıyorum kafayı mı bozucam 2 bin liraya telefon alıcam xperia z telefonum var 400 dolara aldım dolar kuru 1.8 felandı belki ama max farkı daha dandik oyun oynuyorsun oda problem değil bence

Alıntıları Göster
    Artık alınmaz çok farklı çeşitleri oluştu donanım olarak.
    Yeniler eskilerle ciddi farklı romlar falan olmuyor cwm bile yüklemek karın ağrısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

Artık alınmaz çok farklı çeşitleri oluştu donanım olarak.
    Yeniler eskilerle ciddi farklı romlar falan olmuyor cwm bile yüklemek karın ağrısı.

Alıntıları Göster
    ben aldım uzak dur derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

ben aldım uzak dur derim

Alıntıları Göster
    bende almadım daha biraz daha araştırmayı düşünüyorum çevremde alıp sorunsuz kullananların oldugu bir yerden alamayı düşünüryorum ama daha bulamadım öyle bi yer çünkü pek alanda yok telefoncu tanıdıklarda var biz satmak istemiyoruz o telefonu diyorlar sende uzak dur dediler 2.el s3 al daha iyi dediler ama napıyım bende sasırdım sizce napmalıyım?
  • 5 para etmez uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

5 para etmez uzak dur
    akare+bkare=ckare 1000 TL ye kadar başka alternatif neler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

akare+bkare=ckare 1000 TL ye kadar başka alternatif neler olabilir.

Alıntıları Göster
    ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem uzak dur. 3 kere servise gönderdim tam bir facia servis karşında muhatap bulamıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkahmetdark

ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem uzak dur. 3 kere servise gönderdim tam bir facia servis karşında muhatap bulamıyosun

Alıntıları Göster
    Çok güzel telefon 4 ay kullandım. Ancak artık sıfırı alınmaz, yeni telefonlar çıkmaya başladı. Discovery 2 çıkacak mesela, huaweinin yeni honor ları çıkacak falan filan, çok daha iyi fiyatlarla gelip discoveryi ezecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Çok güzel telefon 4 ay kullandım. Ancak artık sıfırı alınmaz, yeni telefonlar çıkmaya başladı. Discovery 2 çıkacak mesela, huaweinin yeni honor ları çıkacak falan filan, çok daha iyi fiyatlarla gelip discoveryi ezecekler.

Alıntıları Göster
    Bence biraz daha bekle.Çok güzel telefonlar gelecek
  • aureus06 kullanıcısına yanıt
    Gözün kapali olsun ve git al ben şuan kullanıyor kazma donma hic bisey yok ve 70 se yakin uygulama yüklü ve sikintisiz sorunsuz kullanabileceğinin bir telefon

• O bizim bildiğimiz 1500 TL te satılan s3 lerden kat kat iyi super yani

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

O bizim bildiğimiz 1500 TL te satılan s3 lerden kat kat iyi super yani
    Bencede 600 liraya süper bir telefon ama ankara içinden sorunsuz alabileceğim bir yer bilen varsa söylesin hemen alcam ama sıkıntılıda cıkabilir bende öğrenci oldugum için sorunlu çıkmasını kaldırabilcek bir durumum yok en azından elimle inceleyip alabilecegim 2.el telefonlara dogru yöneldim biraz.(S3, note, ion, ace2, s3 mini, vs.)Sizce napsam daha iyi olur?
  • quote:

Bencede 600 liraya süper bir telefon ama ankara içinden sorunsuz alabileceğim bir yer bilen varsa söylesin hemen alcam ama sıkıntılıda cıkabilir bende öğrenci oldugum için sorunlu çıkmasını kaldırabilcek bir durumum yok en azından elimle inceleyip alabilecegim 2.el telefonlara dogru yöneldim biraz.(S3, note, ion, ace2, s3 mini, vs.)Sizce napsam daha iyi olur?

Alıntıları Göster
    Telefonu 20 kere düşürdüm 1. yürüyen merdiven en beteri o idi yine kırılmadı şarj soketini ters soktum yine bozulmadı böyle sağlam görmedim çin malı diye alma diyorlardı sony z düştü geçen yere kırılmaz dedikleri telefon arka cam tuz buz oldu 792 tl ödedim yenilensin die al pişman olmazsın çoğu oyunu çalıştırıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.