Bildirim
Discovery ama....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hoparlör sesi çok iyi, gayet yüksek ses veriyor. Kulaklık sesi performansı ise biraz zayıf. Daha önce iyi ses veren bir telefon kullandıysanız tatmin etmeyebilir.
Kamerası iyi değil, çok iyi ışık almadığınız sürece oldukça kumlanma yapıyor. Güzel resimler çekebilmek için çok iyi ışıklı bir ortam gerekiyor.
Telefonun genel performansı ise fiyatına göre mükemmel denilebilir. -
Hoparlor sesini cok begendim ben gayet yeterli fakat kulakliklari sinifta kaldi hic tatmin edici degil. Kamera olarakta cok vasat geldi. Kamerasi kagit uzerinde iyi gercek hayatta hele S3 ten sonra hic begenmedim. Yazilimi stabil fakat arayuzunu hic begenmiyorum bu yuzden marketten launcher ve yeni temalar yukleyerek guzellestirdim telefonu biraz. Simdi yuzune bakilabilir oldu Bunun haricinde o fiyata fena degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kamerayi çok beğendim, bir kaç ayar yapiyorum ve mükemmel fotograflar cikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mertgonul
ben kamerayi çok beğendim, bir kaç ayar yapiyorum ve mükemmel fotograflar cikiyor
Bi kaç tane örnek istesem -
quote:
Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi
quote:
Orijinalden alıntı: mertgonul
Bi kaç tane örnek istesem
aynn :D
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- infinix note 40 pro yorumlar
- bugreport nedir
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- fm 24 touch android çıkacak mı
- play protect nedir
- unihertz tank 3
- infinix hot 40i özellikleri
- mediatek dimensity 9300+
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X