Şimdi Ara

Discovery de yayınlanan otomobil bölümleri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
43.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Wheeler Dealer: Özellikle ustanın yaptığı her işi açıklaması ve göstermesi çok bilgilendirici, eğlendirici. Genelde klasik sayılacak araçları alıp elden geçirip üstüne 1000 kar koyarak satıyorlar.

Chop Shop: Londra garajı. Şu bangladeşli tasarımcı beni çok güldürüyor. Sürekli ilham bekliyor Adam elinde testere ile arabalara dalıyor, kesiyor biçiyor. Ama ortaya güzel araçlar çıkarıyor.
  • o bangladeşlilere biraz gıcık oluyom ben gerçi hiç programın sonuna kadar izlemedim ama pek iyi bişey yaptıklarını zannetmiyom hangi aptal bentley e testere vurur ki
    discovery yayın akışı yazarsan google a ogün yada ertesi günkü yayın akışını görebilirsin ayrıca program açıklamalarıda var
  • ya o londra garajı diyolarya o admaların yapdıkları arabalrı nasıl alıyolar anlamıyorum tipik tipik arabalar üretiyolar arada bir güzel de yapıyolar ama çoğu tipsiz
    bide bu programların tarihlerini merak ediyorum çoğu eski tarihli hele 5. vites var senelerdir aynı programları yayınlıyo discovery arada bir farklı lıklar oluyor

onun dışında şu yenileme ekibi var bana çok gerçekçi gelmiyor hangi bütçeyle ne arabalar yapıyolar hemde 7 günde bide arabasını aldıkları kimse gidip karakola araban çalındı demiyo hep işbirlikçiler bizim adamları aratıyo nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

discovery deki en kral program:

http://www.youtube.com/watch?v=6boGhYWOX9k

Bu adamın programı bitti ya. Çok güzel bir programdı; bunu bırakıyorlardı ıssız bir yere ordan kurtuluyordu. Sonra bunun tüyosu çıktı gibi birşey oldu film ekibinden yardım alıyormuş, laf çıktı bu programı bitirdiler. Onun yerine çektikleri programlardan kalma bu adamın pis veya güzel her bişeyi yediklerine yeni program yaptılar. Programın Türkçe adı da ayı bear yer O programdan kalma bi görüntü ...

• quote:

Orjinalden alıntı: maniavolkan

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

discovery deki en kral program:

http://www.youtube.com/watch?v=6boGhYWOX9k

Bu adamın programı bitti ya. Çok güzel bir programdı; bunu bırakıyorlardı ıssız bir yere ordan kurtuluyordu. Sonra bunun tüyosu çıktı gibi birşey oldu film ekibinden yardım alıyormuş, laf çıktı bu programı bitirdiler. Onun yerine çektikleri programlardan kalma bu adamın pis veya güzel her bişeyi yediklerine yeni program yaptılar. Programın Türkçe adı da ayı bear yer O programdan kalma bi görüntü ...

evt ama yeniside aynı ondada sadece eline kamera veriyolar hani bizi kekliceklerya bizde aa elinde kamera var kesin bu çekiyo baskası yok dicez diye bekliyolar
    ben şahsen eskisini daha çok seviyodum diğer adam daha cana ykaındı sanki nese
    konu baya şaşmış ama olsun başka yerde olsa bu kadar kişi msj atmazdı

• bu adamın öldüğünü bilmiyordum....
    colin mcrae
    pinin farina
    Boyd Coddington

hepsine Allahtan rahmet diliyorum
  • mekanları cennet olurmu acep
  • öldümü, az önce discovery de programı vardı..eski bölümümü yoksa?

bir elemanı işten kovdu

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

2008 deki konuya hangi mantıkla yardım etmeye çalıştın çözemedim :)

• Amaç paylaşım.
  • Yahu türkçe bölümlerini youtube'da bulamadım.Eğer orjinal dvd'si varsa tüm sezonların komple alabilirim.Hastayım programa bir yardımcı olun memet ali beyyy zor durumdayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

çok güzel videolar
  • güncel TR dublaj varmıdır? Geçen Misafir geldi Mercedes G nin sonunu göremedim ama Porsche 914 ü seyredebildim. Arabayı satın aldıkları adam restorasyondan sonra aracı geri aldı tam bombaydı
  • Benim favorilerim:

1) Açık ara Wheler Dealer. Bu program için arkadaş ektiğim olmuştur. Acayip zevkli işler yapıyorlar.Ben restore etsem satmaya kıyamam.

2)Overhaulin: Şaka olaylarını hiç sevmiyorum, ama harika tasarımlarla harika iş çıkartıyorlar. Şaka işi sulandırıyor. Foose bir tasarım dahisi gerçekten.

3)5. vites, gördüğüm en güzel araba programı. 3. sırada çünkü ilk 2 favorimin konsepti daha çok ilgimi çekiyor.

4)Chop Shop . Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bazen ciddi güldüğüm oluyor . Lipo 'da gerçekten takdir ettiğim bir elaman. Kel yahudiye hastayım.

Bu arada bölümler hep 2006 2007 'den kalma. 74 model arabaya adam 32 yaşında diyor, oradan anlıyorum.

Wheler Dealer'ın yeni bölümleride var biliyorum ama bana denk gelmiyor sanırım. Gündüz kuşağında izliyorum, yeni bölüm saatini bilen var mı bu yazdığım programların?

• Bir kaç yıl önce kendi yarış arabasını yapan biri vardı.Aldığı aracın her bölüm bir parçasını birleştirip son bölümlerde de yarışlara katılmaya başlamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.