Şimdi Ara

Discovery den lumia 920/925e geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu aralar lumia serisine daha doğrusu wp8 e aşırı sempati duyuyorum ve şu an discovery 1 kullanıyorum. Şimdi ben lumia 920/925 e geçmeli miyim? Hemen hemen aynı galiba 2. el fiyatları en fazla 100 tl oynar . Siz tavsiye eder misiniz ne gibi eksileri artıları olur? Hem android hem de wp8 kullanmış kullanıcılar yorum yaparsa daha aydınlatıcı olur.

• Elinizdeki telefon da gayet iyi sonra pişman olmayın.

Edit: Yavaş yavaş eksileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dranova -- 10 Ocak 2015; 15:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market olarak eksiği çok wp un ama akıcılıkta yarışamaz android. Ben sırf internette gezmek için aldım (bir de navigasyonu için) çok memnunum. Temel uygulamalar var. Olmayanları da ben kullanmıyorum zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben android aldım tüm telefonları mı windows a ısınamamıştım fakat bugune kadar kullanmadım.Geçenlerde lumia 1320 aldım keşke daha önce wp8 kullansaydım dedim akıcılık desen akıcılık,navigasyon hiç bir telefonda yok internetsiz gps siz navigasyon harika.Ekran canlılığı müthiş,dokunma hassasiyeti de öyle.Ne kasma Ne takılma yada donma var.Discovery i bnde kullandım ama kesinlikle wp8 tavsiye ederim.Alacaksanız full aliminyum kasa 925 alın gerçekten harika
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    hocam markette çok eksik olduğunu sanmıyorum. telefonumda 120 küsür uygulama var kaç tanesini adam akıllı kullanıyorum sanki. market dışında herhangi bi eksiği var mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

hocam markette çok eksik olduğunu sanmıyorum. telefonumda 120 küsür uygulama var kaç tanesini adam akıllı kullanıyorum sanki. market dışında herhangi bi eksiği var mı sizce?

Ne tür uygulamalar kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

whatsap twitter vs. onun dışında mx player, dizitv hd var dizi izlediğim, müzik indirme programı var aktif olarak kullandığım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

whatsap twitter vs. onun dışında mx player, dizitv hd var dizi izlediğim, müzik indirme programı var aktif olarak kullandığım.

Whatsapp, Twitter, MX Player ve çeşitli dizi izleme uygulamaları ve mp3 indirme uygulamaları fazlasıyla var.Müzik indirme uygulamalarından kurup denemedim fakat markette bir sürü var.Windows Phone ilk çıktığı günkü gibi değil, marketi epey gelişti.Ayrıca MX player alternatifi Moli Player var.MX'den daha kalitelidir.Ücretlidir fakat bölgeyi çin yapınca ücretsiz oluyor.

• 920Den g3e geçtim 920nin kesinlikle bir eksiği yok ama gmdden geçmek saçma olur rom atıp kullanın

• II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    Temel telefon özellikleri, internet kullanımı, navigasyon olarak mükemmel. İphone'da bile kilitlenme yaşadım, bu telefonumda (1320) en ufak bir tekleme bile görmedim daha. Çok hafif bir işletim sistemi wp. Uygulama yüklemek-kaldırmak kolay. Ve bir de ben daha wp Black kullanıyorum. Denimde şarj sıkıntısı yoksa ona güncelleyeceğim. Şu anda 3g sürekli açık iki güne yakın gidiyor o yüzden açıp kapatma ihtiyacı duymuyorum. Ama üst bildirim ekranı da fena olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    rom atıp kullanıyorum zaten. ama hangisi daha uzun süre idare eder o kafamı karıştırıyor. şu andan itibaren 2 sene daha kullanmak istiyorum telefonu ve discovery bu ömrü vadetmiyor gibime geliyo
  • quote:

rom atıp kullanıyorum zaten. ama hangisi daha uzun süre idare eder o kafamı karıştırıyor. şu andan itibaren 2 sene daha kullanmak istiyorum telefonu ve discovery bu ömrü vadetmiyor gibime geliyo

İki işletim sisteminide kullandım geçersen pişman olmama şansın yok kesin olarak söylüyorum macera arama heleki rom root gibi şeyleri kullaniyosaniz ilk gunden sogursunuz telefondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 920/925 performans olarak olarak discovery den çok daha iyi kullandığın uygulamalarda var ise geçmenizi tavsiye ederim

• Sana tavsiyem 735e geç

• Discovery de ne akıcılık var,ne malzeme kalitesi var ne ekran ne kamera daha ne söyleyim 820 e bile geçilir discovery den o kadar söylüyorum kesinlikle pişman olmazsın bu tarz şeylere dikkat ediyorsan arasında çok çok fark var gmd ile lumia 920 820 925 modellerinden her hangi biri ile kıyaslarsak.
  • Dizi ve mp3 indirme uygulamaları Wp da çok sağlam.

Twitter biraz eksik sadece.

Lumia 735 almanız daha iyi olur.

• 2. El olarak takaslamayı düşünüyorum arkadaşlar eğer olursa. Satın alma olayı yok yani.

• Lumia 820 de ekran çöznürlüğü biraz düşük ama amoled olduğu için pırıl pırıl ekranı var. 920 biraz ağır ve kalın bir ürün. Discovery den sonra bol bol elinizden kayabilir. Ama benim için halen kraldır 920. lumia 925 ise ikinci el piyasasında biraz yüksek fiyat halen. Elinizdeki cihazı satıp ikinci el alacaksanız 820 ve 920 hemen hemen kafa kafaya oynar. Ama ben sıfır almanızı öneririm. lumia 820 hepsiburada.com da 519 lira. Kamerası da çok iyi. Uygulama anlamında sizi üzmez.https://www.windowsphone.com/tr-tr/store adresinden bakın istedikleriniz veya alternatifleri var mı diye. Navigasyon zaten ücretsiz içinde geliyor ve muhteşem. 500-600 mb haritayı indirince mis gibi oluyor.

• Wp'den androide geçtim eşekten inip ata binmiş gibi oldum bence illa geçecekseniz discovery'den daha iyi bir androide geçin.
  • Yukarı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.