Şimdi Ara

Discovery den lumia 920/925e geçiş? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 920/925 donanim olarak android de orta ust model cihazlarla ayni seviyede discovery den cok iyiler fakar kullanilan isletim sistemi bu cihazlari modern 3310a ceviriyor. 3310 da stabil. Eger uygulama manyagi degilseniz, rom rootla falan ugrasmazsaniz, ve android de surekli oynadiginiz oyununuz yok ise wp ye gecilir. 925i oneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp de olmayan aktif olarak kullandığım tek uygulama snapchat
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

wp de olmayan aktif olarak kullandığım tek uygulama snapchat

Surekli kullanilan bir uygulamanin olmamasi kotu. Bende clash of clans oynunu oynarim fakat wp de olmamasi buyuk dezavantaj benim icin. Olsaydi eger geri donebilirdim bir ihtimal.

• II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    Bir ya da iki hafta içerisinde Denim güncellemesi bütün telefonlar için çıkarılacak.
    Ardından WP 10 gelecek. Bence yakın zamanda geçmelisin.
    Telefon olarak ise benim tavsiyem 925'den yana.
  • 925 in pil problemi ve ekran problemi var. 925 in ekran tazeleme oranı iyi değil hızlıca kaydırınca ekrandaki simgeler bulanıkşıyor. 920 in ekranı bu konuda daha başarılıdır.
    Ben 920 tavsiye ederim ama bazı 920 lerinde ekranında lcd arka ışık titremesi sorunu varmış. Onu alırken iyi araştır.

Haa bu telefonlar donanım olarak iyidir ama içindeki wp sistemi androidden geçen adamı tatmin etmez. O yüzden yazılımdan fazla beklentiye girme Donanım olarak ise 1 adet 920 ,2 adet discovery telefonu cebinden çıkartır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşım eğer sevgilin Snapchat kullanmıyorsa Snapchat'in yokluğu fazla eksiklik yaratmaz. Bak ben bıraktım WP sayesinde. Ama bir şekilde Windows'ta Snapchat çalıştırarak çözeceğim durumu

Benim WP'de tek eksikliğini çektiğim uygulama Snapchat. Yakından takip ediyorum gelip gelmeyeceğini. Skype Qik denedim, Snapchat ile hiç alakası yok desem yeridir. Şimdi Cyber Dust çıktı, bunda potansiyel var gibi. Ama bir şekilde Snapchat'i vurup herkese Cyber Dust yüklettirmemiz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Arkadaşım eğer sevgilin Snapchat kullanmıyorsa Snapchat'in yokluğu fazla eksiklik yaratmaz. Bak ben bıraktım WP sayesinde. Ama bir şekilde Windows'ta Snapchat çalıştırarak çözeceğim durumu

Benim WP'de tek eksikliğini çektiğim uygulama Snapchat. Yakından takip ediyorum gelip gelmeyeceğini. Skype Qik denedim, Snapchat ile hiç alakası yok desem yeridir. Şimdi Cyber Dust çıktı, bunda potansiyel var gibi. Ama bir şekilde Snapchat'i vurup herkese Cyber Dust yüklettirmemiz gerekiyor

Peki memnun musunuz hocam wp a geçtiğiniz için?
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Aragorn -- 10 Ocak 2015; 21:37:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Peki memnun musunuz hocam wp a geçtiğiniz için?
    Edit: imla

Evet ama ben geçeli uzun zaman oldu. L920 çıktığında aldım ve o zamanlar Andrıid'de şu uygulama durduruldu, şu uygulama cihazınızı desteklemiyor, garip bir galeri gibi benim sevmediğim durumlar vardı. Belki şuan kalkmıştır o hatalar ama ben root yapmayı, o siteden bu siteye rom arayıp atmayı falan seven bir insan değilim. Kutudan nasıl çıkıyorsa öyle kullanmak isterim cihazı. WP'de bu durumdan bana yeterli geliyor.

Facebook, Twitter, Instagram, Vine, Whatsapp, Viber, Youtube, özellikle Office, benzin takip uygulaması, MixRadio en sık kullandığım uygulamalar. Bunlarda sorun yaşamıyorum. Kamera'yı çok kullanırım ve Lumia cihazlarda donanımsal olarak kameralar hayli iyi. Hem Google hesabımı hemde Hotmail hesabımı senkronizeli kullanıyorum ve şimdiye kadar maildede sıkıntım olmadı. Takvimide aktif olarak kullanırım mesela, onda da sorun yok.

Eksikleride var tabi. Facebook Türkçe değil deniliyor. Belki şuan Türkçe'dir, ben telefonu ingilizce kullandığım için ingilizcede olabilir. Bildirim çubuğunu çekince flashı yakma olsaydı iyi olurdu. Dahili müzik uygulamasından daha iyileri markette mevcut, marketten alternatif indirmek gerekiyor. Numara engelleme var ama örneğin Digiturk'u engelleyemiyorsunuz çünkü numaradan yollamıyor reklamları veeeeeeeeeee.... Snapchat

Ama bunlar bence çokta önemli değil. Benim için Beğen yerine Like yazsa hiç sorun olmuyor çünkü ikiside aynı şeyi yapıyor sonuçta Flashı anasayfada tek dokunuşla açabiliyorum. Reklam mesajı almadığım için engellemem gerekmiyor. En önemlisi ise marketten acaba şunu indirsem virüs bulaşır mı gibi bir derdim yok

İlgi olursa devamınıda yazabilirim kalabalık yapmasın burda boşuna

• Arkadaşım yaklaşık 3.5-4 senedir kullanıyorum androidi.Yeniden bir üst model androide mi geçsem diye düşünüyordum bugun gittim zenfone 5 baktım çok etkilendim hem fiyat hem tasarım hoşuma gitti akıcılığı da çok iyiydi.Ben ilk androidi aldığımda da gayet akıyıcdı sıkıntısı bu akıcılığın devam etmemesi ben oyun yükler silerim uygulama yükler silerim yani sonunda şuan çöp durumda sistemim.Beni çöpe at diyor.O sürdürülüyor yazısına takılanlar varya benim halim onlardan da beter.Zenfone 5 den sonra da Lumia 925 inceledim gayet tarz hoş ve süper bir telefon pişman olmazsın net söylüyorum.Bi laftır klişeleşmiş artık '' Windows phone marketi eksik'' cart curt. Sen Play Storedaki 1 milyon 300 bin uygulamanın hepsini yüklüyormusun?Bakın adam akıllı bi sistem çıksın bu androidçiler o sistemi savunur bize.Ben bi instagramıma bakarım, fotoğraf çekerim internet tabanlı oyunumu oynarım whatsapp kullanırım müzik dinlerim yeter ama bu basit şeyleri bile kasa kasa yapmaktan sıkıldım artık.

Ayrıca bu 15 tatilde de Lumia 925 almaya karar verdim sıfırından gri.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Arkadaşım yaklaşık 3.5-4 senedir kullanıyorum androidi.Yeniden bir üst model androide mi geçsem diye düşünüyordum bugun gittim zenfone 5 baktım çok etkilendim hem fiyat hem tasarım hoşuma gitti akıcılığı da çok iyiydi.Ben ilk androidi aldığımda da gayet akıyıcdı sıkıntısı bu akıcılığın devam etmemesi ben oyun yükler silerim uygulama yükler silerim yani sonunda şuan çöp durumda sistemim.Beni çöpe at diyor.O sürdürülüyor yazısına takılanlar varya benim halim onlardan da beter.Zenfone 5 den sonra da Lumia 925 inceledim gayet tarz hoş ve süper bir telefon pişman olmazsın net söylüyorum.Bi laftır klişeleşmiş artık '' Windows phone marketi eksik'' cart curt. Sen Play Storedaki 1 milyon 300 bin uygulamanın hepsini yüklüyormusun?Bakın adam akıllı bi sistem çıksın bu androidçiler o sistemi savunur bize.Ben bi instagramıma bakarım, fotoğraf çekerim internet tabanlı oyunumu oynarım whatsapp kullanırım müzik dinlerim yeter ama bu basit şeyleri bile kasa kasa yapmaktan sıkıldım artık.

Istanbul bilisimde 750lira civarinda. Alinabilir.

• Hepsiburadada 699 hocam

• quote:

Hepsiburadada 699 hocam

evet akakceden baktım da ereyon da da 699 a var gir 16gb
  • Ben discovery den lumia 625 e geçtim.
    Sen de eğer discovery den geçiş yaparsan ilk önce konuşma esnasında kulakların bayram edecek ahize sesi discovery e göre çok yüksek bu birincisi.
    İkincisi gps... Discovery yeni bir bölgeye geçtiğinde navigasyon açtığınızda saç baş yolduruyor. Navigasyon da yeni gittiğimiz bilmediğimiz yerde lazım zaten. 625 de gps inanılmaz hızlı ayrıca internet kullanmadan kullanıyorsun here drive uygulamasını. Bu ikisi en belirgin özellikleri. Ve Windows Phone şu an için çok hızlı gelişiyor yakında windows 10 da gelecek ama android de ilerleme yalnızca görsel artık. 920 mi 925 mi desen kesinlikle 925 derim çünkü discovery gerçekten çok ince ve hafif bir telefon ondan sonra 920 ye geçersen çok saçma bir ağırlık ve kalınlık seni bekliyor olacak. 925 bir nebze kabul edilebilir ama 920 discovery den sonra çok abartı gelir.

• quote:

Arkadaşım yaklaşık 3.5-4 senedir kullanıyorum androidi.Yeniden bir üst model androide mi geçsem diye düşünüyordum bugun gittim zenfone 5 baktım çok etkilendim hem fiyat hem tasarım hoşuma gitti akıcılığı da çok iyiydi.Ben ilk androidi aldığımda da gayet akıyıcdı sıkıntısı bu akıcılığın devam etmemesi ben oyun yükler silerim uygulama yükler silerim yani sonunda şuan çöp durumda sistemim.Beni çöpe at diyor.O sürdürülüyor yazısına takılanlar varya benim halim onlardan da beter.Zenfone 5 den sonra da Lumia 925 inceledim gayet tarz hoş ve süper bir telefon pişman olmazsın net söylüyorum.Bi laftır klişeleşmiş artık '' Windows phone marketi eksik'' cart curt. Sen Play Storedaki 1 milyon 300 bin uygulamanın hepsini yüklüyormusun?Bakın adam akıllı bi sistem çıksın bu androidçiler o sistemi savunur bize.Ben bi instagramıma bakarım, fotoğraf çekerim internet tabanlı oyunumu oynarım whatsapp kullanırım müzik dinlerim yeter ama bu basit şeyleri bile kasa kasa yapmaktan sıkıldım artık.

Zenfonen5 in çok akıcı olmasının nedeni intel işlemcili olması. İntel işlemcili ansroidler her ne kadar uygulamayı heç de açsalar android arayüzüne inanılmaz iyi optimize edilmişler. A101 den 140 liraya atom z2520 işlemcili 2gb ramli tablet aldım. Arayüzü nexus 7 den daha akıcı çalışıyor. Şaştım kaldım resmen. Zenfone 5 de o yüzden çok akıcı çünkü atom z2560 işlemcisi var.

• General mobıle dıscovery hayatımda stabıl dıyecegım ılk androıd oldu saf androıdler dışında .wp senı pısman etmez markete gırıp ostedıgın uygulamalar varmı bak ben aradıgım her şey var
    Buyuk ekran ıstoyosan l1320 ayrıca sarjıda cok ıyı kesınlıkle tavsıyemdır kamera ıstıyosan 920 925 730 bunlar ıyıdır ama sarjı cok çabuk bıtıyor .Karar senin burada wpyıkotuluyenlerde olıcak benım gıbı sevenlerde ama tek bır konuda fıkrım degısmez anroıde bıda dokunmam bıle

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

Zenfonen5 in çok akıcı olmasının nedeni intel işlemcili olması. İntel işlemcili ansroidler her ne kadar uygulamayı heç de açsalar android arayüzüne inanılmaz iyi optimize edilmişler. A101 den 140 liraya atom z2520 işlemcili 2gb ramli tablet aldım. Arayüzü nexus 7 den daha akıcı çalışıyor. Şaştım kaldım resmen. Zenfone 5 de o yüzden çok akıcı çünkü atom z2560 işlemcisi var.

bugün mediamarkt daki satış danışmanı karı kafamı kurcaladı.Telefonu incelerken nokianın hayatı bitti windowsphone falan boş gibisinden ne eksikliğini gördünüz dediğimde mağaza diyor hemen.Arkadaş Zenfone 5 de bi o kadar hızlı ulan dedim boşluğa düştüm bir an zenfone 5 mi alsam lumia 925 mi falan ya dedim.Sonuç olarak herkeste android var iosa da o kadar para verilmez (4s bile hala 1000 lira arkadaş) farklılık olsun windows olsun tarafındayım hala

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

quote:

bugün mediamarkt daki satış danışmanı karı kafamı kurcaladı.Telefonu incelerken nokianın hayatı bitti windowsphone falan boş gibisinden ne eksikliğini gördünüz dediğimde mağaza diyor hemen.Arkadaş Zenfone 5 de bi o kadar hızlı ulan dedim boşluğa düştüm bir an zenfone 5 mi alsam lumia 925 mi falan ya dedim.Sonuç olarak herkeste android var iosa da o kadar para verilmez (4s bile hala 1000 lira arkadaş) farklılık olsun windows olsun tarafındayım hala

Nokia nın hayatı bitti lafını. Microsoft un nokia yı satın almasına bağlamaya çalışıyorlar aslında. Lumia 520 bile Windows 10 u alacak iken windows Phone bitmiştir lafını neye göre söylüyorlar ki? Lumia 925 de Zenfone 5 de alıcıyı pişman etmezler. Gidin bakın hangisini beğenir iseniz onu alın. Fakat bir hafta daha bekleyip windows mobile 10 u görmekte fayda var derim. O zaman 925 i kesin alırsınız veya 925 i almazsınız.

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    windows phone 10 bir hafta sonra geliyor mu kesin mi hocam? ben zaten 15 tatilde alacağım inşallah yani daha 2 haftam var yani 650-700 liraya kasmayan bir android de bulamadım yoksa 5.0 lolipop da güzel görünüyor ama windows phone da ayrı ilgimi çekiyor çok karamsarım ne yapacağımı şaşırdım. Varmıdır bu fiyata güzel bi android? 1.5 2 gb ramli falan? kasmayanından
  • quote:

windows phone 10 bir hafta sonra geliyor mu kesin mi hocam? ben zaten 15 tatilde alacağım inşallah yani daha 2 haftam var yani 650-700 liraya kasmayan bir android de bulamadım yoksa 5.0 lolipop da güzel görünüyor ama windows phone da ayrı ilgimi çekiyor çok karamsarım ne yapacağımı şaşırdım. Varmıdır bu fiyata güzel bi android? 1.5 2 gb ramli falan? kasmayanından

wındows 10 10gun sonra yine tanıtımı yapılaak zenfone5alıcaktım Lumıa1320aldm zengone5ın ekranı kotu ve sarjı sıkıntılı wp tavsıyemdır wp nın marketıne lütfen gırın bakın wındows phone market yazsanız çıkar zaten

• rucuer20002 R kullanıcısına yanıt
    kardeşim windows phone önermenin sebebi cihazı satın aldıgın için mi yoksa gerçekten zenfone 5 ten daha iyi görüdün için mi yani şuan büyük karamboldeyim her cümlenin bana etkisi var :Dd
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.