Şimdi Ara

Discovery Elite Rom Custom Taiwan Rom v11 Türkçe BETA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
5
Favori
26.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Romu bende kullanıyorum. gerçekten olagan üstü bi rom online tema desteği olması da cabası. radyo var hızlı. telefondan bütün beklentilerinizi karşılıyo bu rom. fakat ben v10 kullanıyorum menüsü falan daha hoşuma gidiyo. uygulama çekmesi olmadan direk menüsüz :D

Miui launcher kullanin bence v11 kullanip :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandigim rom ile alakali degil bu diyecegim. Whatsapp veya normal kamera ile ses / video kaydi yapsam ses kesik kesik cikiyor nedendir?

Kamera ayarlari icin gurultu onleyici olayini demeyin, uyguladim. Olmuyo. Whatsapp de ses kaydedip yollamaya utaniyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

Kullandigim rom ile alakali degil bu diyecegim. Whatsapp veya normal kamera ile ses / video kaydi yapsam ses kesik kesik cikiyor nedendir?

Kamera ayarlari icin gurultu onleyici olayini demeyin, uyguladim. Olmuyo. Whatsapp de ses kaydedip yollamaya utaniyorum valla

Bende sorun yok hocam cihaziniz sorunlu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

Kullandigim rom ile alakali degil bu diyecegim. Whatsapp veya normal kamera ile ses / video kaydi yapsam ses kesik kesik cikiyor nedendir?

rom ile alakalı değil bu durum. lg telefonu olanlarda aynı sorundan bahsetmiş... farklı bişii bu olay

• quote:

quote:

quote:

rom ile alakalı değil bu durum. lg telefonu olanlarda aynı sorundan bahsetmiş... farklı bişii bu olay

Bilgim yok hocam

• Telefonda iki tane mikrofon var ikisi de bi işe yaramaz gerçekten mikrofon kalitesiz koymuşlar mesela bi konser videosu çekerken ses patlak kaydediliyor whatsappta müzik yollarken mesela mikrofon aracılığıyla müzik kesik kesik gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

Telefonda iki tane mikrofon var ikisi de bi işe yaramaz gerçekten mikrofon kalitesiz koymuşlar mesela bi konser videosu çekerken ses patlak kaydediliyor whatsappta müzik yollarken mesela mikrofon aracılığıyla müzik kesik kesik gidiyor

aynen hocam whatsapp, normal kamera... herşeyi güzel... olmuş mu bu şimdi_?

yazılımla düzelir mi ki_?

* lg g2 de de bu sorun varmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

Telefonda iki tane mikrofon var ikisi de bi işe yaramaz gerçekten mikrofon kalitesiz koymuşlar mesela bi konser videosu çekerken ses patlak kaydediliyor whatsappta müzik yollarken mesela mikrofon aracılığıyla müzik kesik kesik gidiyor

aynen hocam whatsapp, normal kamera... herşeyi güzel... olmuş mu bu şimdi_?

yazılımla düzelir mi ki_?

* lg g2 de de bu sorun varmış.

Hocam alakasi yok ama bu romda bildirim sorunu da yok

• quote:

evet orjinal romda whatsapp da olanı biteni gün içinde whatsapp açarak anlayabiliyordum.

bunda kendiliğinden geliyor. msj yazılır yazılmaz.

• quote:

quote:

evet orjinal romda whatsapp da olanı biteni gün içinde whatsapp açarak anlayabiliyordum.

bunda kendiliğinden geliyor. msj yazılır yazılmaz.

Evet en sevdigim bu

• Air gesture tirt...

Var gibi konulmus ama yok, calismiyor.

• quote:

Air gesture tirt...

Var gibi konulmus ama yok, calismiyor.

Aynen sanırım beta test oldugu icin olabılır.

• Custom rom olarak sadece vu var sanirim elite için. Bu romun Türkçe durumu nedir suanda. Calismayan, aksayan bi ozellik var midir stock roma gore. Bu roma gecmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

Custom rom olarak sadece vu var sanirim elite için. Bu romun Türkçe durumu nedir suanda. Calismayan, aksayan bi ozellik var midir stock roma gore. Bu roma gecmeyi düşünüyorum.

Türkçe işi belli değil eksiği yok stock roman baya bi fazlası var :)

• Türkçe'si çıktı mı bu romun ona göre yükleyeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Türkçe'si çıktı mı bu romun ona göre yükleyeceğim ?

Hayir

• Siz konuşmuşsunuz zaten ama bende sormak istiyorum, eğer ben bu romu yanlış kurarsam veya beğenmezsem nasıl dönücem stock roma cwmden yedeklemeyide bilmiyorum cwmye bakmadım bile. Ayrıca Elite Lite kullanıyorum bir sorun olurmu romu kurarken?

• arkadaşlar recoverydem instal zip sdcard a basınca recovery donup kalıyo nasıl yaparım
  • kardeş cwm den sd car bölümüne girdiğimde hiçbişey gözükmüyor.bu yüzden rom yükleyemiyorum.sizce sebebi nedir.

• Merhaba arkadaşlar ben yedek almadım şimdi nasıl stock roma dönebilirim nereden bulabilirim stock rom yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.