Şimdi Ara

Discovery Elite Rom Custom Taiwan Rom v11 Türkçe BETA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
5
Favori
26.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Candar77

quote:

Orijinalden alıntı: trkkrsy

Seninki de ne perhiz ne lahana turşusu @Candar77

Hem sitem ediyosun, "istek çok yardım eden yok" diye, hem de yardım edelim diyene, "şu an yok olursa" çekiyosun! Tamam sensin, sen yapıyosun, sen yaptın ya da. Biz yokuz. Ver, yardım etsin millet.

Adamın işi var diye demedim anlamıom pek dedi hem onur2x e verdim çevirio iste sana da veriim çevir ?

Teşekkürler, ben almıyım. Benim ingilizce çevirimle telefon fabrikada parçaları birleştiren ustaya varan küfür eder dile gelse. Ama bu işte sana yardımcı olmaya aday ingilizcesine güvenen arkadaşlar mevcut. Birlikten kuvvet, kuvvetten yeni sürümlerden önce türkçe rom çıkar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HOCAM MERHABA İSTERSEN BANADA GÖNDEREBİLİRSİN İNGİLİZCEM SUPERDİR.ZAMANIMDA VAR.EN KISA ZAMANDSADA SANA GERİ GONDERİRİM.MAKSAT BEKLEYENLERİ FAZLA BEKLETMEMEK.MUHAKKAT BEKLİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskeroglu

HOCAM MERHABA İSTERSEN BANADA GÖNDEREBİLİRSİN İNGİLİZCEM SUPERDİR.ZAMANIMDA VAR.EN KISA ZAMANDSADA SANA GERİ GONDERİRİM.MAKSAT BEKLEYENLERİ FAZLA BEKLETMEMEK.MUHAKKAT BEKLİYORUM.

tamam hocam size yolluycam birazdan :)
  • up
  • Durum ne kardes ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemgil

Durum ne kardes ?

yuzde 60 kadar oldu adama verdim eklesin diye
  • Elinize saglik bugun yarin guncelleme gelecek o zaman ??

• quote:

Elinize saglik bugun yarin guncelleme gelecek o zaman ??

Güncelleme gelir ama developer romuna ;) Ben vercem ama link bi ciksin

• Türkçe dili pazartesi salı gibi eklicek çeviri yolladıgım arkadaşlar cevirdiyse yollaın da adama yollayayım
  • tesekkurler kurup deneyelim hoca peki normal guncelleme geldiginde otadan direk gecebilecekmiyiz yoksa yine cwm denmi yapacagiz?

• quote:

tesekkurler kurup deneyelim hoca peki normal guncelleme geldiginde otadan direk gecebilecekmiyiz yoksa yine cwm denmi yapacagiz?

developer romunda system uptade yok maalesef patch veriolar onu yukluyoruz
  • patch linklerini paylasabilir misin peki hocam? air geustura felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahazad

patch linklerini paylasabilir misin peki hocam? air geustura felan.

icinde zaten hepsi
  • reserved :)
  • İmei silinme riski varmı bu telefonda veya yedekleme şansımız varmı? Ve CWM de anasayfada 3. seçenek sonra ana menüden 2. seçenek ve 1. seçenek romu seçip yüklüyoruz bu şekildemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMD.Elite

İmei silinme riski varmı bu telefonda veya yedekleme şansımız varmı? Ve CWM de anasayfada 3. seçenek sonra ana menüden 2. seçenek ve 1. seçenek romu seçip yüklüyoruz bu şekildemi?

İMEİ si silinen görmedim bazen 2 kere romu yukledigim oldu güncelleme geldiği için gitmedi hiç

CWM de önce ana menuden 3. sonra 2. seceneğe basıyoruz formatlıyor telefonu
    sonra 2. secenege basıyoruz ana menude sonra 1. secenege ve romu seciyoruz gelen ekranda 2. secenege basıyoruz
    sonra en altlara basıp telefonu acıyoruz :)
  • Romdan detaylı görüntü atarmısınız örneğin takvim uygulaması, arama ekranı, rehber, dosya yöneticisi, kamera uygulamaları özellikle merak ediyorum kamera uygulamalarını atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMD.Elite

Romdan detaylı görüntü atarmısınız örneğin takvim uygulaması, arama ekranı, rehber, dosya yöneticisi, kamera uygulamaları özellikle merak ediyorum kamera uygulamalarını atarmısınız?

stock romdan pek farkı yok uygulamaların dosya yoneticisnde fln resimler deisiik sadece bir kaç ek ozellik var bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candar77 -- 21 Haziran 2014; 20:09:21 >
  • Kamera uygulaması stock ile aynı mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.