Şimdi Ara

Discovery II düşünüyorum(öneri ve yorum için buyrun) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesin almayı düşünüyorsan biraz bekle kullanıcı yorumlarını takip et sonra gmd1 gibi olmasın
  • Gm'nin sadece discovery modelini kullanmadım merak etmeyin elit modelinide kullandım bariz yazılımsal hatalar var discovery'e çakma kitkat verdiler millet kıvranıyor aylardır tam sürümü bir türlü çıkamadı hadi L90 ve moto g'yi anlarımda xperia Z'nin neresinden iyi onu anlatın bana adam akıllı kaynak kodu bile olmayan mtk yonga seti ile mi ? 8 çekirdek olmasına güveniyorsanız yanılıyorsunuz beğenmediğiniz L90 ve moto g bile bu telefona bin basar hele ki yazılım yönünden daha iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Gm'nin sadece discovery modelini kullanmadım merak etmeyin elit modelinide kullandım bariz yazılımsal hatalar var discovery'e çakma kitkat verdiler millet kıvranıyor aylardır tam sürümü bir türlü çıkamadı hadi L90 ve moto g'yi anlarımda xperia Z'nin neresinden iyi onu anlatın bana adam akıllı kaynak kodu bile olmayan mtk yonga seti ile mi ? 8 çekirdek olmasına güveniyorsanız yanılıyorsunuz beğenmediğiniz L90 ve moto g bile bu telefona bin basar hele ki yazılım yönünden daha iyiler.

+1 cok dogru yazmıssın..
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Yavaş salla kardeş. Samsung Turkiye garantili 3 haneli rakama satılan S4 varsa göster de hemen alalım.

Sırf çamur atacam diye sallamaya doymuyosunuz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ekim 2014; 16:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Şu yorumunuz bile Discovery2'nin tam bir fiyat performans cihazı olduğunun ispatıdır.

800 liralık bir Discovery2 1400 liralık bir Samsung S4 performansini verebiliyorsa üstüne konuşmaya gerek bile yoktur. Bu Samsung S4 ve muadili telefonların insanımızı asıl kaziklayan taraf olduğunun apaçık göstergesidir.

Teşekkürler.

İlk önce yazdığımı oku

8 çekirdeği ile verebiliyor ama antutu dışında 6 ÇEKİRDEĞİ HİÇBİR YERDR KULLANMIYOR.

4 te biri performansı ya verir ya vermez.
    Bir de daha telefon fiyatları hakkında bilginiz olmadan gelmeyin bu foruma.
    s4, 3 haneli fiyatlara.sayılıyor.

Bizim millete bolca cekirdek cokca megapiksel verdinmi senden iyisi yoktur ustune birde turbo gti ultra elite melite janjanli ekte yazdinmi ohhh mis gibi sat iste memleketin denizimi biter

Yav he he.

Cihazın donanımına sadece 800 lira para verip tam bir f/p urunu alan biz keriziz sırf marka değeri var diye beş para etmez cihazlara binlikleri sayan siz akillisiniz tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ekim 2014; 17:09:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Gm'nin sadece discovery modelini kullanmadım merak etmeyin elit modelinide kullandım bariz yazılımsal hatalar var discovery'e çakma kitkat verdiler millet kıvranıyor aylardır tam sürümü bir türlü çıkamadı hadi L90 ve moto g'yi anlarımda xperia Z'nin neresinden iyi onu anlatın bana adam akıllı kaynak kodu bile olmayan mtk yonga seti ile mi ? 8 çekirdek olmasına güveniyorsanız yanılıyorsunuz beğenmediğiniz L90 ve moto g bile bu telefona bin basar hele ki yazılım yönünden daha iyiler.

Kardeş General Mobile'in hangi modelini kullanmış olursan ol. Eğer Discovery 2'yi kullanmadiysan Discovery 2 hakkında bol keseden sallamayacaksin. Bu cihaz diğer tüm GM ürünlerinden farklı olarak Alcatel tarafından üretilmiş bir telefondur. Yarin Alcatel One Touch Idol X çıksa -ki kasa olarak bu telefonun aynısı donanımı daha zayıf gider onu onerirsiniz.

Ayrıca şu çakma KitKat ne olaki? Hayatimda boyle bir tanim gormedim. Çok guldum ya. Çakma kitkat ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 26 Ekim 2014; 17:08:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Şu yorumunuz bile Discovery2'nin tam bir fiyat performans cihazı olduğunun ispatıdır.

800 liralık bir Discovery2 1400 liralık bir Samsung S4 performansini verebiliyorsa üstüne konuşmaya gerek bile yoktur. Bu Samsung S4 ve muadili telefonların insanımızı asıl kaziklayan taraf olduğunun apaçık göstergesidir.

Teşekkürler.

İlk önce yazdığımı oku

8 çekirdeği ile verebiliyor ama antutu dışında 6 ÇEKİRDEĞİ HİÇBİR YERDR KULLANMIYOR.

4 te biri performansı ya verir ya vermez.
    Bir de daha telefon fiyatları hakkında bilginiz olmadan gelmeyin bu foruma.
    s4, 3 haneli fiyatlara.sayılıyor.

Bizim millete bolca cekirdek cokca megapiksel verdinmi senden iyisi yoktur ustune birde turbo gti ultra elite melite janjanli ekte yazdinmi ohhh mis gibi sat iste memleketin denizimi biter

Yav he he.

Cihazın donanımına sadece 800 lira para verip tam bir f/p urunu alan biz keriziz sırf marka değeri var diye beş para etmez cihazlara binlikleri sayan siz akillisiniz tamam.

Sen bana gmd 2 nin sp den günlük kullanımda daha performanslı olduğunu kanıtla kendimi 2 yıllığına banlatacağım.

• BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Adam g2 ye bes para etmez,gmd 2 yede tam bir fp cihazi yazmis,daha kime ne anlatilsa bos..bonzaiye hayir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.